A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
AZért biztosan kiakadnék, ha nem jönne meg, és közben pedig negatívak lennének a tesztek.
Szerencsére nálam minden simán müködik, így ha pozitív, akkor bébi, ha negatív, akkor csalódottság.
Kérdés: Mikor pozitív lett a tesztem, lecsökkentettem a kávéfogyasztásomat a napi 1, reggeli, koffeines kávéra.
viszont 2-3 koffeinmenteset még meg szoktam inni a nap folyamán. Szerintetek a koffeinmentesben is vannak ártalmas anyagok? valahol egyszer azt olvastam, hogy a koffeinmentes rosszabb, mint a koffeines, de nem tudom biztosan.
Mi a véleményetek? mehet a koffeinmentes, vagy hanyagoljam inkább?
Írd meg, mi lett az eredmény!
Én a hasszurkát április 21-e körül éreztem, ami szerintem a beágyazódás volt (ha most terhes vagyok, mert még nem biztos). De az nem csak szurkált, hanem mensi-szerű görcsölés is társult hozzá. Most meg nem görcsölök, csak megy a szurka-piszka. Holnap jönne meg, de nem így szokott kezdődni. Hát, nem tudom.
Most épp az a dolga, hogy levegyen a lábadról. :)))
Hát, ezek szerint a dokiig, és az ultrahangig még van legalább két heted. Ne izgulj annyira, minden rendben lesz! Írd meg, hogy mit mondott az orvos! Szép nagy családod van. Gratulálok! :)
Hahó!
Csak azért aggódom, mert tényleg levett a lábamról a bébi, pedig még csak 4 hetes... a 6.hét 4.napon megyek, akkor elvileg már okosabbak leszünk.
igazából, ha ikrek, akkor ikrek. csak jó lenne most kicsit nyugisabban egy csecsemöre koncentálni ismét, s persze mellette a három nagyobbra. (Fiam 3 éves, a lányok 2 évesek)
kicsit azért parázom, de igyekszem szugerálni, hogy csak egy legyen:)))
Na azt viszont nem értem, hogy te miért nem csináltál még tesztet! :)
Mikor csinálsz? :)
Csatlakozom Lujzikához. Pár nap múlva csinálj újabb tesztet. Lehet, hogy később volt a peteérésed, és még nem termelődött annyi HCG, amennyit ki tud mutatni a teszt.
A tünetek pedig mindenkinél változóak lehetnek, sőt minden terhességnél más. Állítólag van olyan is, aki nem annyira veszi észre, hogy pocaklakója van. Szóval nyugi, és ha mégis negatív a köv teszt, akkor mondjuk a jövő hétre iktass be egy dokit, hogy miért a vérzéskimaradás. Én is így fogok cselekedni. :-)
Várj még 2-3 napot és ha nem jön meg, akkor tesztelj megint!
És ne keseredj el! :)
Már csináltam 27-én egy tesztet, ami negatív lett. Ha 21-én volt a beágyazódás, akkor azt tényleg lehet, hogy még nem jelezte. Kb. 12-13-án volt a peteérésem.
Remélem, minden rendben lesz veletek a dokinál! Majd írd meg lécci! Vigyázz magadra!
Szia!
Köszi szépen! :-) Csakhát rohadtul félek... Tudod, a februári vetélés miatt, meg mert olvastam, hogy a magas prolaktin szinttől lehet, hogy valakinek szivárog a melle. Meg mert nem tudom, hogy a februári baba miért ment el. Lehet, hogy tényleg magas a prolaktin szintem? Azt viszont nem értem, hogy miért nem csináltak akkor egy ilyen célirányos vérvételt??
De azt is olvastam, hogy a mellszivárgás lehet koraterhességi tünet is. Hát, majd kiderül.
Remélem, hogy azért mégsem jön meg neked, akkor pedig elindíthatjuk a 2010. januári babás fórumot, ha még nincs olyan. :-))))
hát, lehet,hogy korán volt a teszt :) Ezek viszont jó tünetek :):) Nagggyon drukkolok :) Majd írd meg!!! :)
Én is gyakran járok pisilni..de már nem reménykedek:) Most úgy érzem,hogy még nincs itt az ideje bebabásodnom..persze örülnénk neki, meg nem teszünk ellene semmit :)
1 hét múlva megyek dokihoz!
Amúgy ez mindenkinél más, hogy mikor ágyazódik be, hogy mikor mennyi HCG hormont termel a szervezeted! :)
Szóval lehet, hogy kimutatja, lehet, hogy nem!
Mondjuk én nem bírtam volna ki és már megcsináltam volna! :)
Szia!
Szerintem ne aggódj előre, hogy ikrek-e. Azt mondják, minden terhesség más. Majd az ultrahangon kiderül. Mikor mész dokihoz?
Sziasztok, csajszik.
Még mindig ugyanazokat érzem, amiket eddig. Megy a hasszurka ezerrel, a melleimhez nem lehet hozzáérni. A hőm ma reggel is 37.2 volt. Közben sűrűn járok pisilni, émelygek. Holnap kéne megjönnie. Reggel teszt. Nem hiszem el, hogy a Gabriel teszt nem mutatja ki, ha 21-én a beágyazódást éreztem. Szerintetek?
SZia! Gratulálok!
Nálad mikor derültz ki, hogy ikrek? Nekem a második UH-on azt mondta, hogy lehet, hogy ikrek, de azóta erről nem szólt semmit! :)
Itt semmi nem ciki, azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Akkor sincs semmi, ha 40 éves vagy, csak több vizsgálaton kell majd részt venned és jobban oda kell figyenled!
Igazából a peteérést én sem éreztem sosem! :)
Nekem ez a harmadik terhességem, és sajnos nem emlékszem az elsö kettönél az elsö jelekre, de most nagyon erösek. Kicsit félek is, hogy nehogy ismét ikerek legyenek, ugyanis olyan erösen jelentkeznek a tünetek, hogy kicsit tatok ettöl.
Visszaszámoltam, és nekem attól a naptól kezdve, ahogy a pici beágyazódott a méh falába (még a kimaradt mensi elött) veszettül kiszáradt a böröm, hihetetlen fáradtság gyötör, állandóan fáj a fejem, szúr a mellem, és folyton pisilni járok.
A tünetek miatt már a kimaradt mensi elött 3 nappal vettem korai teszet. mindkettö halványan pozitív lett. igaz azt mondják, hogy ezek nem biztosak, de nekem úgy látszik pontosan jelzik az állapotomat.
Hányingerem még nincs, és imátkozom, hogy ne legyen, mert akkor tuti ismét ikrek. Sajnos nem emlékszem, hogy legutóbb mikor kezdtem a hányást. (azt tudom, hogy 4 hónapig tartott - két lányka lett belöle)
hallottam már olyat, hogy a tesztek negatívak maradtak, bár igen ritka, dokihoz kellene menni. (Létezik álterhesség is, bár ez aztán tényleg ritka, mint a feé holló, de elöfodulhat. Tünetek vannak, de valós terhesség nincs.)
Dokihoz kellene menni. Vérböl meg tudja állapítani a terhességet, ha még a hüvelyi ultrahangon semmit sem látni.:)
SZép napot!
Szia!
Nekem márc.28.-án volt az utolsó mensi nap ,és 24-25 napra szokott megjönni.Viszont mikor áprilisban meg kell volna jönnie, már előtte egy héttel kezdődött nálam egy kisfokú mell érzékenység.Igaz, hogy csak tapintásra, de ilyen nem szokott sosem lenni.Mikor már 2-3 napot késett, már tudtam mi a helyzet.Tegnap reggel megcsináltuk a tesztet,és igaz, hogy a második csik vékony és halovány, de ez már a babó első jele.Szerintem, ha nem jön meg, várj még egy-két napot és csinálj egy új tesztet.
Sziasztok!
Március 23-án volt az utolsó mensim. Az utóbbi időben 38 naposak voltak a ciklusaim. Április 14-én voltunk együtt a párommal, elvileg akkoriban volt pé-m. 3-4 napja fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni és folyamatosan hányingerem van. Ma vagyok a 37-ik napon, tegnap teszteltem egy negatívat. Szerintetek? Lehetnek egyáltalán már tüneteim?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?