A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen, sztem is korai a hányinger. Én olvastam és hallottam is beágyazódásnál előfordulhat ilyen, igaz ritkán. Remélem ez az volt:)
Köszönöm:)
Sziasztok, szeretnék már babát, de a párom még nem...
2008. májusában a volt páromtól 3 hetes terhesen spontán elvetéltem, az elég nagy lelki traumát okozott, de az még jobban fájt hogy azt mondta nem voltam terhes, de ha mégis, nem tőle.....
Mostanában egy 4 hónapja elég sok a folyásom és sajna bármit teszek szagos.....Minden nap napi kétszer háromszor kiöblitem vízzel, de úgy veszem észre nem elég.... Milyen hüvely öblitőt vegyek? Vasárnapi vakbél műtétem elött kötelezően elkellett mennem nőgyógyászhoz, de ő azt mondta nincs semmi bajom egészséges vagyok nőgyógyászatilag, mivel megkértem nézze meg miért van ez...... Szerintetek mi ez??? Segítsetek!!!! Köszi
Én úgy tudom, hogy a hányinger azért később jelentkezik, viszont a has szurka jó jel, a folyásról nem tudok nyilatkozni...
Sok sok sikert, hátha neked összejött és nagyon boldog kismama lehetsz...HAJRÁ
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem?
Március 28-án volt utoljára menzeszem. Április 8-án volt pé-m. A múlt héten fájdogált, szurkált baloldalt a hasam. Reggelente volt egy kis hányingerem, igaz nem minden nap. Tegnap volt egy kis rózsaszínes folyásom. Elvileg szerdán kéne megjönnie, de nekem előtte nem szokott ilyen folyásom lenni.
Szerintetek ez most mi?
Ez kinél mi :) Nem mindenkinél irigység, nálam inkább szomorúság, de nem irigyellek sem Téged, sem Ancsát, amiért babásodtatok...én magamat sajnálom, amellett, hogy örülök nektek.
Szóval az "irigység" szó szerintem nem a megfelelő fogalom ebben az esetben. Bár nem írom azt, hogy másnál nem lehet az... bennem nem volt irigység egyáltalán...talán a csalódottság szó helyénvalóbb ;o)
Abban egyetértünk,hogy egészséges irigység mindenkiben van!
Csak én azt mondom,hogy ebben a témában én nem éreztem így sosem!
Na de nem vagyunk egyformák.... szerencsére....
Jó hétvégét neked is!
Úgy érve irígység, h sokszor nem is vezsik észre a nők, h milyen irigyek a másikra. Pl én azt látom, h olyan munkatársaim, akik most m épp sajnos egyedül vannak, egyedül élnek, nem örültek anno egyik esküvői bejelentésnak a cégnél, mint azok, akik közel álltak hozzá.
most például azok örültek itt őszintén a terhességemnek, meg a másokének is, akik szintén gondolkoznak rajta már, de ők is hozzátették, kicsit keresű hangszínnel, h óó nekik mikor lesz, meg jaja nekik lehet sose lesz: szóval én így értem az irígységet, de hát így írásban lehet mindenki félreérti a másikat.
Én úgy látom minden nőben van ez az egészséges irígység. pl biztos ti is voltatok úgy, h fogyni akartatok, nem ment úgy, ahoyg terveztétek, erre találkoztatok eg y régi imserőssel, aki tök csinos, mert épp sikeresen lefoygott, stb, és biztos megdicsértétek, de belül meg éreztétek, h a manóba, nekem miért nem megy. na remélem senki nem érti már félre így:)elzsibbad a kezem!jó hétvégét, leléptem!
Irígység???Atyaég.....
Mikor én itt fórumoztam akkor is volt,hogy más állapotos lett,én meg nem,de soha egy icipici irígységet nem éreztem!
Itt mindig mindenki csak bíztatta a másikat,drukkolt neki!
Csak ismételni tudom magam,amit itt előadsz még sosem tapasztaltam....
Köszönöm a jó kívánságot!:)
Nekem nagyon fájt a hasam,szúrt egy pontban!
Elmentem dokihoz,és megerősitette amit sejtettem!Ciszta volt!:S
Sok sikert kívánok neked is Zoé!
A lekezelő Kundera jelenti, h neki is szépen jelzett a nyák anno, egyértelmű volt végülis, hogy most van ott a megfelelő alkalom, a babli pedig erre a jelre kb két napra sikerült.
beszélgettem élő emberekkel, akik ugyanúgy babára várnak, mit ti, csak nem fórumoznka, és ezt mondták ők is így reagálnának, mint ti rám, de ez egy egészséges irígység.
Én is ilyen voltam, mikor itt mindeki sorra pisilte a két csíkokat.persze örültem, de azért ott volt a tüske, h nekem miért nem.
Úgyhogy most biztos még nem jó nektek, mert várkaoztok, de utólag visszagondolva a várakozás is nagyon jó volt, utána meg , h én is becsíkozódtam, az meg megint csak egy más perspektíva.
nem lekezelő akartam lenni, aki nem hiszi, járjon utána;)
Ja, amúgy akiről nyuszogó mesélt én vagyok :D
A 13. héten a 4D-n a nő csak azt nézte, hogy van ott egy pöcök a lába között. Az már nem volt érdekes milyen szögben áll.. ugyanis aki rutinos az tudja, hogy a 13. héten még mindig nagyon hasolnó a két nemiszerv, aztán a kislánynoknak csikló lesz a pöckükből. :)
Úgy lehet tippelni, hogy ha látják a pöcök merre áll. De még itt is vannak átfedések.. szóval a neme biztosan nem állapítható meg ilyen korán. :)
Tüszőrepedéskor: a váladék egy kicsit hasonlít a tojásfehérjéhez: mennyisége megnő, üvegszerű és nyúlós lesz. A két ujjunkat összeérintve óvatosan akár 13-14 mm vékony nyákszálat is húzhatunk szét belőle. Ez az állapot mindaddig kiváltható, amíg az ovuláció (a termékeny napok ideje) tart.Termékeny időszaknak a legnedvesebb napot megelőző és követő 3-3 nap tekinthető. (1 hét)
A ciklus második felében a hüvelyváladék jellege ismét megváltozik: mennyisége csökken, állaga ragadós, esetleg lisztszerű de száraznak tűnő lesz.
Majd következik az újabb mensrtuáció (vérzés kíséretében).
Annyira nem értek hozzá, de asszem a gombánál van erős folyás és a gomba a savas környezetet szereti. Elképzelhető, hogy a te intim pH-t túl savas,ezért jön ki a gomba és találn nem bírják a kisfickók sem a közeget.
Ha ez áll a háttérben akkor lúgosítani kell, amíg nem esel teherbe lehetne intenzívebben is, tehát a húst mellőzni, sok zöldség.. stb, találsz a neten listát mit érdemes.
Alul pedig végezz az együttlét előtt hüvely öblítést. Én nem csináltam, szóval nem tudom hogy is szokták, de egy csomóan csinálják, érdeklődj itt. Lúgos hatású öblítő kell, hogy a kisfickók átjussanak.
Ez csak egy tipp, de én mindenképp megpróbálnám a a babáért. :)
Sok egészséget nektek, vigyázz a kis lurkóra!
Felkeltette a figyelmem ez a ciszta dolog is, nődokinál derült ki, vagy van valami jele is?
Még egészen kiskoromba kaptam valami fertőzést, mai napig előjön valami folyásom, kikezelik, de egyszer csak megint újra jön...kicsit félek, hogy ennek is közbe van ahhoz, hogy nem jön a kis bébym
Hát kb.5 hónap lehetett,de közte volt egy hónap szünet is,mert cisztám volt!
Az szépen kiürült,és következő hónapban sikerült!
Pici lány lakik a pocimban!:)
Kívánom,hogy itt mindenkinek minél hamarabb sikerüljön!!!
Széppp volt:)
Neked mennyi idő után sikerült?
Nem kell itt sajnálkozni!
Mi mind innen indultunk (én is),de ilyen lekezelő stílust soha nem tapasztaltam!
Mindenki maga dönti el,hogy miként próbálkozik!
Részemről téma lezárva!
Nagyon szép várandósságot kívánok neked!
A dolog ott kezdődik, hogy aki segíteni akar, és biztatni, az nem ilyen lekezelő és kicsit sajnálóan nyilatkozik.
Kedves Kundera!Tényleg örülök a babádnak, és tök jó, hogy neked összejött, de aki spontán felfalja a párját és mégis mindig csalódik, annak a szavaid elég lehúzóak és mondhatni, hogy lekezelőek.
Vagy találj vissza a fórumodhoz, vagy próbálj meg együtt érző lenni, ne is ilyen oktató stílusba nyilatkozz.
És ez nem támadás, hisz nem erről szól.
Bár nekem sem jön össze, de bíztatok mindenkit, a remény hal meg utoljára, és hajrá hajrá hajrá!
Ép ma derült ki a társaságba, hogy egy lányka ikrekkel terhes...fura érzés volt, a világon a legboldogabb ember lennék ha ikreket várnék, vagy egyáltalán egy kis ifjoncot...
Asszem ráállok erre a nyák témára, sokat még nem tudok rólad, kicsit elkezdek olvasgatni.
Valami vélemény, tapasztalat csajok?
oké, menj csak...:)
puszika:))
hát még csak most lesz 4 hete hogy vetéltem,így nem tudom ,majd kiderül
de elötte 31 napos volt,csak az utobbi pár hónapban lett 34-35 napos.
adok neki puszit:)
most megyek mert éhes a drága szia
az nem jó... vigyázz magadra...:))
adj a pici fiadnak 1 puszikát a nevembe...:))
neked beállt a menzeszed???
most itt ül a kisfiam:)
most fogunk vacsizni.
lakásfelujitás még tart:)
a derekam beállt csak ugy:S ugyhogy hajolni nem tudok ,mert fáj.
Kundera evvel a mondatoddal ismét ki fogsz váltani egy kis vitát.ki normális,ki nem.
csak megjegyeztem.
azért köszike...:))
mesélj valamit...:)
olvastam én :) csak amihez nem tudok szólni ,ahoz hülyeséget nem akarok írni:)
nem tudom a választ sajna:(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?