A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
én a mai napig gondolok rá, hogy mi lehetett a baj...:((
jajj nem tusdsz nekem valami tanácsot adíni írtam ide is meg az elöző oldalra megnéznéd???
köszike...
Jót nevettem.
Stilisztikailag nem az én mondataimat kéne aláhúzni.
Aki eddig itt volt, normális volt, eddig is megtalált, a többiek meg forrongjanak magukban, sajnálom őket.
szia Évi!
jól nagyon jól,túl vagyok rajta.azt nem mondom hogy nem jut eszembe,de már nem szivbemarkolo.
most várom hogy végre megjöjjön,eddig ugye nem erre vártam:) de most ezt várom.
Nálad a pont;)
Remélem be is lesz ez itt ezennel fejezve!;)
szia cica...:))
hogy vagy???
látom ismét forr a levegö itt.
szerintem hagyjuk ezt a témát,és inkább bátoritsuk egymást,és fogadjuk el ,hogy van aki sokféle modszert bevet,van aki meg nem.
ez a fórum nem azért van hogy veszekedjünk,hanem megosszuk tapasztalatainkat,együtt szoritsunk a másiknak.
Aki meg már babás az is tud tanácsot adni,de ne így.
Amúgy én meg az augusztusi babáknál beszélgetek,csak innen indultam és kíváncsi vagyok mi történik a régiekkel esetleg az újakkal is!
Sokan babásak már itt, de ilyen okos bölcs és tapasztalt anyuka még senki nem lett hetek alatt!
Kíváncsi leszek milyen duli fuli következik!:))
sziasztok!
Hanim!!!
ne keseredj el, én is vérzek tegnap óta és a 24. napomon voltam, de a hőm még mindíg magasabb a kelleténél, mert 36.7...:(( és ebben a hóban, 36.1 volt az alaphőm
na ehhez szóljatok valamit...:))
Kundera!!! elöször is gratula a babádhoz...:)))
az isten szóljon belőled...:))
a melleim már annyira nem fájnak mint 2 napja, de érzem, hogy van, és a hasam se úgy fáj, mintha meglenne de azért rossz...:((
Huszka!!!
nemtudod véletlenül miért ilyen rendszertelen a menzeszem a műtét óta???
Úr isten!:SS
Adjunktus asszony mikor doktoráltál??
Nem tapasztalatokat megosztani vagyunk itt??
El ne fogadd amit mást mond,véletlen!
Ez kb olyan mint mikor az egyik kolleganőm férjhez ment,és hívtam telefonon és nem úgy ug ymutatkozott be mint Timi ahogyan addig hanem mint X.Y né!:DD
Több ezer milliárd nő lesz és volt is már rajtad kívül várandós és sokan láttak már karón varjút!
Na mindegy folytathatod az agresszív stílusodat csak néha gyakorolj önkritikát még ha dúlnak a hormonok akkor is!
Kundera!Nekem az jön le,hogy most,hogy neked összejött a baba,már el is felejtetted,hogy nemrég még te is itt izgultál!
Úgy osztod itt az észt!
Ne feledd,hogy milyen rossz azoknak,akik évekig hiába várnak a csodára!
Örülök,hogy te is kismama vagy,és jó egészséget kívánok nektek!
Hát én sem, elhiheted. Néztem is naaaaagy kerek szemmel a mai hozzám szólásokra.
Itt az embereknek azért kéne lennie, hogy biztassák egymást, és megosszák a tapasztalataikat, (én már rég a novemberi babáknál bezsélgetek pedig...)de nem megy mindenkinek.
verekednél is velem, h bebizonyítsd, h neked van igazad?
átfogalmazom magam: REMÉLEM látunk valamit a 12.heti ultrahangon.
most jobb?
hűhaaa
az augusztusi babázók fórumon is az egyik lánynak 12 hetesen a 4Dn kukacot mutatott a baba a genetikán meg kiderült h az álkukac volt mert kislány lesz!!
Ennyit erről....
Nem kell hozzá kilenc hét!!
Apafej öccsééknek a 12.heti UH 4Dvolt, videós, minden, és ott már olyan szépen mutogatta a kukacát a baba, hogy csak na!:)
Szóval szerintem látunk már valamit ápr.28 után is!:)
Sziasztok!!
Minden rendben, tessék megnézni a vonalzót, látzsik, h nemsoká 11 hetesek leszünk:)
Majd' megveszek, úgy várom a 12.heti ultrahangot!:)
szia kundera!!!sziasztok lányok :))
ezer éve nem hallottam rólad!! jól vagy??
igazad van semmi ertelme gorcsolni, ha nincs meg itt az ideje ugyse jon. de azert probalkozunk:)
alapbol nem gorcsolok, csak igy a finishben, plane hogy mensi tunetek jonnek, calodott vagyok:( a kovetkezonel mar biztos lazabban fogom venni!
Te mennyi idos terhes vagy?
persze!!
ne aggódj, ne görcsölj rá nagyon.
Mindeki szül körülöttem most, azért nem is jönnek a 10 éves érettségi találkozóra;), ill. szültek, és kivétel nélkül mindekinél akkor jött a baba, mikor aztán egyáltalán nem számítottak rá:)
Majd jön, ha összepakolta a motyókáját!:)
hat remelem hogy nem fog megjonni!!!! elegge ossze vissza van a ciklusom...szoval azt se tudom mikor kene neki, de az elozo 37 napos volt, igy ahhoz merem.
en se hasznalok semmit, bar neha a rendszertelen mensi miatt jol jonne egy homero ho legalabb lassam, varjam ne varjam, fent van, lent van...azt hittuk mi is, spontan jon majd, az eskuvo utan nem is vedekeztunk, de latod semmi:( pedig az elso honapban biztos voltam benne hogy sikerult, mindig mondtuk, ha abbahagyjuk a vedekezest tuti hogy jonni fog, de megjott:(( biztos nincs meg itt az ideje!
Zoé, lehet, h a magamét hajtom, de ha figyelmesen olvasnál, látnád, h nekünk is babánk lesz, már szépen növöget odabenn.
Azért térek vissza erre a fórumra, mert kiváncsi vagyok kivel mi újság azóta, vannak-e még itt olyanok, akik velem együtt kezdtek.
Anno én is azt gondoltam, h majd milyen bonyolult lesz, de mivela tapasztalataim azt mutatják, nem csak az én tapasztalatom, hogy nem kell ezt túlbonyolítani, ezért gondoltam megosztom ezt itt a néppel, hátha segít.
Hátha segít, pl nektek is.
Egyszerűnek nem gondolnám magam,de hát mindeki először söprögessen a saját háza tájékán.
Nem, nem nézem a nyákot, ide még nem jutottunk el, csak ész nélkül nyomtuk apával, nálunk nem annyira tudatos, egyszerűen abba hagytuk a védekezést és imádtuk egymást, de mint mondtam, sokszor nem volt lehetőség peteérés idejét együtt lenni...
Kicsit attól tartok, hogy azért nem lehet baba mert sérvvel műtötték, és benne van a pakliba, hogy egy ilyen műtét alatt elvágnak valami vezetések vagy valami hasonló.......
Jaj remélem neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?