A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jövő héten esedékes a menszim, olyan szerda csüt fele...szóval majd csak akkor próbálkozom...
addig marad ez a bizonytalanság, de az biztos, hogy a cicik már nem olyan nagyok, mint pár nappal ezelőtt...lehet rossz helyen tapadt meg és levált..
Sziasztok!Itt is kérek egy kis segítséget!
1 hete jelentkeztek a tünetek, mellfeszülés, derékfájás de ma pl semmi nincs...
Ez így természetes?
Hőhullám nekem is az első tünetek között volt:)
Tuti babát vársz:) Szorítok továbbra is!
a tesztek 10 perc után nem értékelhetöek,azt hiszem rá is van írva,mert negatív eredmény után megjelenhet a másik csík is.10 perc után dobd ki és akkor nem esel kisértésbe,ha terhes vagy ugyis megjelenik a második csík hamar.
de még korán teszteltél,így az is adhat téves eredményt.
Mindenképpen tesztelj majd újra, jobb ötletem nincs!
Látod, én a türelmesebb fajtába tartozom, hétfő óta nem jön meg, s még nem teszteltem...
Szia!
És Te a kimaradt mensi után csináltad a tesztet,vagy a szex utáni 4. napon?
Szia!
No igen,ezt tudom.De elhiszed,h sikerült egy olyan tipusu tesztet kifognom,amire ez a szokásos szöveg nincs odairva :D Összesen annyi,h a negativ eredmény 3 perc után tekinthető véglegesnek.
Szia!
Azt írják a használati útmutatóba, hogy 10 perc után ne nézd meg, mert akkor már nem jó eredmény mutathat...
Bár nem tudom ebből mi az igazság.
Nekem amikor negatív lett, másnap sem látszodott semmi, amikor meg pozitív az sem változott...
Szerintem miután elmarad a mensid utána tesztelj még egyszer!
Szia!
Ha már egy hetet késik az nagyon gyanús!
Máskor is szokott késni, vagy mindig pontosan jön meg? Ha nem szokott várj egy pár napot és tesztelj újra szerintem....
Sok sikert!
Szia!
Lehet, hogy korai volt még a teszt? Mondjuk sztem nem. Várj pár napot és tesztelj újra.
köszike!!Megpróbálok pihenni,amennyit csak tudok..dolgozok,mondjuk nem megerőltető munkám van, ruházati eladó vagyok és ülhetek!
Már nagyon sok helyen olvastam és mondták is,hogy ha halvány is a csík, az viszont babát jelent! de azért majd a héten fogok még csinálni egy tesztet:)..az a bizti...
Már a görcsölés elmúlt,helyette előjött az álmosság,hőhullám(néha leizzadok olykor meg majd meg fagyok)! a hőmet mérem,de eddig a legalacsonyabb 36.9 volt a legnagyobb pedig 37.3! remélem ez jót jelent valamelyest!
Szia! De rég nem jártam erre...
Én is itt kezdtem, most 24hetes kismama vagyok:)
Megnyugtatlak,a halvány csík is csík,ha nem tűnik el, csak még biztos alacsony a hormonszinted. Fog az erősödni, pár nap múlva ismételd meg!
Ja,ha görcsöl a hasad az annyira nem jó..Pihenj nagyon sokat, és még a Magne B6-ot ajánlanám napi 2-szer 2-t! Szorítok!
Koszonom! :) Reggel csinaltam egy tesztet, negativ lett, de alig latszik a negativ jel.
Viszont delutan rendesen elkezdett fajni a hasam, es meg is jott. Csak valami nem oke, mert nagyon icuri-picuri, alig van, a hasam meg tovabbra is gorcsol.
Remelem, hogy mindenki mas nagyon boldogan nezi majd a pozitiv tesztet! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?