A Kaáli intézet (beszélgetés)
Ez nagyon szomorú hír! Nagyon sajnálom! :-(
Kedves Olrak!
Nem régóta vagyok itt a fórumon, de rengeteg erőt merít az ember a mások erejéből, kitartásából az olyanokéból mint te is! Nagyon sajnálom! Tudd, hogy veled vagyunk!
Sziasztok! Ma megállapították, hogy két elhalt embriót hordok a szívem alatt. Holnap megyünk a kórházba, és szerdán műtét. 1-2 hete megálltak a fejlődésben, semmit nem érzek, semmi jele nem volt, csak most a szomorúság. Jó volt kismamának lenni, kár, hogy csak eddig tartott. Januárban megyünk újra lombikra, mert megyünk tovább.
Szia, nagyon köszönöm. B. L-hez kerültem, és kismilló vizsgálat, hiszteroszkópia, 20 kg fogyás vár rám, mielőtt visszamehetnék kezelésre. :( Sajnos ez a helyzet. Nektek, többieknek viszont sok sikert és kitartást kívánok, időnként benézek majd a fórumra...
A legnagyobb türelemre tanító dolog, hogy mikor kivételesen nagyon várom hogy megjöjjön, és elkezdhessem szedni a marvelont, akkor késik két napja. :-(
Mindenkinek szurkolok és sok sikert!!!
Megtermékenyült! Kedden lesz a beültetés!
Sok sikert! Nekünk kettőből kettő lett beültetve. Hasonló jó eredményt kívánok! :-)
Sziasztok! Ma voltam leszíváson. Van 1petesejtem.Várom a holnapi telefonhívást!
Köszi! Néha sikerül nem agyalni, de nem mindig. Van egy 3 éves kislányunk, ha délután már otthon van velünk az oviból, akkor minden könnyebb... :)
Én úgy csináltam, hogy reggel, amikor felébredtem, akkor "tudatosan örültem", hogy jaj de jó, egy nappal közelebb vagyok. Utána már nem agyaltam azon, hogy még 1 hét, 2 hét, stb, vagy milyen lassan telik az idő. Tudom, nehéz, de muszáj így, különben bedilizik az ember. Amikor már szúrtam magam, akkor nem gondolkodtam azon, hogy vajon mennyi tüsző érik, hanem csak szúrtam és ezzel le is tudtam aznapra a lombik témát :) Ez a 2. lombiknál volt, az elsőnél nem tudtam ilyen laza lenni :) Ott folyton a napokat számoltam. :) Később rosszabb lesz: kiderül, hogy sikerült, utána 2 hetet várni kell az ultrahangig, mert addig nincs értelme-ilyenkor azon töpreng az ember, hogy vajon jó helyen van-e, mennyi tapadt meg. Ha megvolt az uh és már szívhang is volt, akkor legközelebb csak hetek múlva lesz megint uh-ilyenkor azon agyalunk, hogy vajon jól van-e, minden rendben van-e, mivel nem érezzük, hogy mozog. És ez így lesz végig. :)
Sziasztok! első lombik! egy hete szedem a marvelont, és 29-án megyünk a Kaáli-ba, dolgozom, de annyira lassan telnek a napok! Ezt csak én érzem így? Vagy nálatok is így volt?
Szia! Én nem egyedülállóként vágtam bele, és igazából csak drukkolni szeretnék neked, mert egyedül biztos macerásabb és nehezebb lesz, de remélem sikerülni fog! :) Egyébként kihez mész a Kaáliba? Remélem biztató információkkal lépsz ma ki az intézetből. :)
Sziasztok! Egyszer-kétszer már írtam ide, most hosszabban teszem. :)
Először közel 5 éve jártam a szegedi Kaáli Intézetben, akkor még házasként. Az 1. beültetésem korán elhalt terhességgel végződött, a második stimulációmat egy hét után leállították.
Azóta elváltam, lakóhelyet és munkahelyet váltottam, és holnap megyek vissza immár a Bp-i Kaáli Intézetbe egyedülállóként, hogy újra megpróbáljam a lombikprogramot.
Szeretnék csatlakozni Hozzátok, és azt kérem, ha olvassa ezt a fórumot olyan, aki egyedülállóként vág(ott) bele a programba, és van kedve velem beszélgetni, keressen meg priviben.
Szép napot Nektek!
Szia! Nem tudom, mi lehet az oka, én kaptam időpontot, vittem az eredményeket, amiket kérte. Ma voltam konzultáción, és már kézbe is kaptam a kezelés menetét, meg receptet! Nekem nagyon gyorsan ment az egész. Hajrá!!!
Először én is úgy gondoltam, hogy este adom, de végül a reggel mellett döntöttem, mert az volt a biztosabb, hogy akkor itthon leszek. Én még azelőtt nem csináltam ilyet, ezért nem akartam este idegeskedni. Bár korán keltem, hogy ha valahova menni kell, akkor is be tudjam adni. Megkérdeztem a dokitól, hogy percre pontosan kell-e beadni vagy lehet eltérés, azt mondta, két óra eltérés lehet. Sok sikert! :-)
Köszönöm! Nekem is az este lenne jobb!
Én mindig este adtam be, mert reggelente össze-vissza mentem munkába + hétvégén nem akartam ezért korán kelni. Kb. ugyanabban az időben kell beadnod minden nap. Ha már kapod a másik szurit, akkor a kettőt ugyanakkor kell beadnod. Egyébként úgy tudom, hogy mindegy, hogy melyik napszakban szúrod.
Sziasztok Lányok!!
Ezen a héten kezdem az injekciókat. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy, a napi 1X Merional-nál számít-e , hogy reggel vagy este adom az injekciókat? Nem mondtak semmit, csak, hogy napi 1 injekció 6 napig. Aztán a 7. napon megyünk vissza a Kaáli-ba.
Köszönöm!
Talan itt probalkozz megkerdezni vakakit, akar privatban is(?)
[link]
Amugy nekem volt reszleges mehsovenyem, de en magankorhazban voltam muteten es egy masik orvosnal.
Sziasztok, valaki tud segiteni kiderult a minap mehtukrozesen, hogy uterus subspetus-om van. Bp-re iranyitottak dr Lintner Ferenchez. Ismeri valaki mennyi a tisztelet dija?
Köszönöm Juci! Sajnálom, de úgy gondolom nincs olyan, hogy soha... ezért hiszem, nem szabad feladni. A sógornőmék 7 évig próbálkoztak, mindenen végigmentek, és aztán a sokadik lombikból 2 pici lány született 2 hónapja. :)
Köszönöm az infókat!!!
Azt írom ahogy nekem volt. Szinten Pesten. Szedtem a marvelont jó pár hétig. Aug 1 én hagytam abba, 5 től szuri, 10. Uh, 15. Uh, és 18. leszivas, 21 én beültetés. Sajnos nem sikerült.
Sziasztok! Valaki el tudná nekem mondani, hogy mennyi idő a leszívásig a folyamat. csak szeptember végén megyünk Pestre, és pontosan nem találom a neten. 20-a körül ha megjön a mensesem, akkor el kell kezdenem a marvelont. Ekkor beszéljük meg az orvosommal, hogy kb. mikor megyünk hozzá hozzávetőleg 2 hét múlva az első naptól ultrahangra.
Ekkor megbeszéljük a hogyan továbbot, de az olyan sokára lesz.... Valaki tudja pontosan mi a folyamat? Köszi
Sziasztok!a győri Kaáliba voltam májusban. Minden eredményem megvan. Május közepe óta nem kapok időpontot konzultációra, hogy hogyan tovább. Ti se kaptok időpontit? Nem értem és bosszantó.
Köszi lányok a vigasztalást!Tudom hogy a nehéz út végén egy kis "csoda" fog várni ránk.
Sok erőt kivánok nektek.Bizony megyünk tovább és nem adjuk fel!!!!"Öllelek titeket"
Kedves Vilsikee és Riácska!
Én még el sem tudom képzelni, hogy min mehet ilyenkor keresztül az ember. Sajnos én sem tudok mit mondani.
Tartsatok ki! Kell, hogy legyen olyan történet, ami úgy kezdődik: a sikertelenségek után végre megszületett...
Szia ! Tudom ,hogy mostnem lehet vigasztalót írni,de annyira jó hogy itt vagytok 😰 köszi mindenkinek a támogatást és a sok jó szót! Puszi
Szia! Sajnálom 😞 de természetesen megyünk tovább ...Legközelebb sikerűl😉 én ma jól beborozok "1-2 pohárral ,nagyon feszült vagyok 😒holnapra jobban leszünk. Kitartást !!! "Nagy ölelés"
Sziasztok!
Lányok szerteneém megkérdezni Tőletek, hogy mennyi a várakozásiidő a pécsi intézetben?
Köszönöm szépen a segítséget!
További ajánlott fórumok: