Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Kaáli intézet fórum

A Kaáli intézet (beszélgetés)

26275. fszilvia76 (válaszként erre: 26274. - Peferni)
2014. okt. 6. 08:27

Szia peferni!

Igen :)nekem szerda délután 2-re van

26274. peferni (válaszként erre: 26273. - Fszilvia76)
2014. okt. 6. 07:58

Szia!

Ha még aktuális az időpontcsere, nekem nov.20-ra van első konzi időpontom.

Írj, ha érdekes.

Üdv

26273. fszilvia76
2014. okt. 5. 22:27

Sziasztok!

Sajgo Attilanak van maganrendeloje

??

26272. bokrosandi (válaszként erre: 26271. - Anny79)
2014. okt. 5. 17:30
Ú, akkor ez jó! Vigyázz magatokra! Nálam semmi, kedden csinálok csak tesztet. Nagyon reménykedek! De akármi lesz az eredmény, vérvételre azért majd bemegyek, mert nem minden teszt megbízható. Tegnap olvasgattam, hogy volt, akinek csak 18.nap mutatott pozitívat.
26271. Anny79 (válaszként erre: 26270. - Bokrosandi)
2014. okt. 5. 16:07
Ma voltam vérvételen, nagyon kedves volt Krizsa dr. , 59,3 HCG ET+11 nap, csak tegnap óta derékfájásom van, hasam görcsöl, amúgy semmi pozitív tünet!! szóval van aggódás! akkor uazt a protokolt kaptuk, csak Te egy nappal előbb jársz!! Nálad vmi fejlemény??
26270. bokrosandi
2014. okt. 5. 14:33
Ovitrellet hétfőn kaptam utoljára, és feleket.
26269. Anny79 (válaszként erre: 26268. - Bokrosandi)
2014. okt. 4. 14:02
Mikor kaptál utoljára ovitrellet?feleket kaptál?nekem meg elmúlt a hasduzzanat is,ahogy ürül az ovitrelle?
26268. bokrosandi (válaszként erre: 26267. - Anny79)
2014. okt. 4. 13:25
Krizsához járunk. Beültetés napján, és utána még kétnaponta kaptam Ovitreelet, tehát 4-szer kellett szúrnom. Olvasgatom a neten, hogy volt, akinek csak a 15. nap, vagy később volt pozitív tesztje. A melleim fájnak, és reggel óta nem szúr, hanem néha összehúzódik a méhem? Nem tudom mi ez az érzés, mert nem fájdalom.
26267. Anny79 (válaszként erre: 26265. - Bokrosandi)
2014. okt. 4. 12:55
Szia! menetközben nem kaptál hcg szurit v. ilyesmit! Én ma vagyok a 10. napon! Ki a dokid? Szerintem még van időd!!
26266. bokrosandi
2014. okt. 4. 11:23
Ezt most olvastam. Küldöm Mindenkinek! A KUDARCAID UTÁN ZSINÓRBAN JÖNNEK A JÓ LAPOK, NE A MÚLTBAN ÉLJ, INKÁBB A MÁBÓL ÉPÍTS HOLNAPOT!
26265. bokrosandi
2014. okt. 4. 11:20
Sziasztok! Kaptam 10-es érzékenységű tesztet, és ma a beülti utáni 11. nap megcsináltam. Negatív lett. :-( De még nem vagyok elkenődve, azzal nyugtatom magam, van még idő. Szerintem keddig nem csinálok másikat. Az 3 nap, addigra bőven lehet még pozitív. Mindenkinek szurkolok!!! Puszi Lányok!
26264. Eveun (válaszként erre: 26255. - Lottus)
2014. okt. 4. 11:06
Hát igen, az jó arány lenne, ha mindkettőnknek sikerülne :) Engem valahogy a fagyibabák megnyugtatnak, nagyon jó, hogy vannak... Megkérdezted, hogy őket mikor lehet visszaültetni, ha ez most nem sikerülne? Továbbra sem érzek semmit! Hát gondolom én sem fogom kibírni a két hetet. Beszerzek 10-es érzékenységű tesztet, de még nem tudom, mikor csinálom meg az elsőt. Ma már megyünk egy kicsit vásárolgatni... nem ülünk itthon egész nap. Szép napot!!!
26263. fleuriste (válaszként erre: 26249. - Matrami)
2014. okt. 4. 10:49
Szia! Az amh-t is vetesd le, mert azt mindenképp kérni fogják! Kell majd HIV és Hepatitis, ezt a kettőt a férjednek is meg kell csináltatnia, nekünk ezt a háziorvos kiírta, így ingyen volt. Az átjárhatóságit is szokták kérni, bár nektek lehet, hogy nem kell, mert ha a férjed miatt mindenképp lombik kell, akkor felesleges-szerintem. Ha mégis kéri a doki, akkor próbáld meg lebeszélni :) Majd még később kell teljes vérkép, vizelet, EKG, de ezek már csak a petesejt leszívás előtt kellenek. A hiv és hepatitisnél általában egy éves leletet fogadnak el, erre figyelni kell. Ja, neked kell még rákszűrés és chlamydia, ezeket akár ott is leveszi a doki. Pl. nekem így olcsóbb volt, mint otthon a magándokimnál. Nekem mást nem kértek, a cukrom pl. senkit nem érdekelt. Majd a doki még elmondja, ha kell valami. Egyébként ne omoljatok össze a lombik miatt! Először ijesztő, de amikor már benne vagy, akkor rájössz, hogy megy az szépen. Én nem választottam orvost, csak annyit mondtam a telefonban, hogy ahhoz írjanak be, akinél leghamarabb van időpont. Még arra készülj, hogy a lombikos várólista is elég hosszú, minimum 6 hónap. De ha rákerülsz, akkor kérheted közben, hogy akciós lombikod legyen, ez 95.000Ft, és akkor bármikor lehet kezdeni, a tb-s listán fent maradsz és nem számít bele az 5 tb-s alkalomba. Ja, a férjednek gondolom, hogy van spermavizsgálata, mert az is kell. Igazából mindegy, hogy melyik orvoshoz mész, mindegyik jó.
26262. fszilvia76
2014. okt. 4. 10:06

Sziasztok!

Sajgó Attilához van időpontom okt 8-ra,első konzira.

Cserélnék valakivel egy későbbi időpontra! SOS

26261. Lottus (válaszként erre: 26258. - Bokrosandi)
2014. okt. 4. 09:14
Kedves Bokrosandi! En szívből szoritok! Te is ezt teszed a Többiekkel:) múlt heten nekem személy szerint rengeteget segítettél!!En azt hallottam hogy a szeptember kiemelten jo hónap a babák fogantatasa szempontjából:) Szoval aki ilyen eros, mint Te!, annak 4 csikos tesztet kivanok:) Hajra kedd:)!!!
26260. Ysiysi (válaszként erre: 26257. - Matrami)
2014. okt. 4. 00:53

Kedves matrami!

Mi Krizsát választottuk,hozzá kértünk konzultációs időpontot! De sokan vannak itt akik máshoz járnak, és szerintem ők is elégedettek! Valószínű, hogyha nem ragaszkodtok egy meghatározott orvoshoz, akkor hamarabb lehet időpontot kapni. Sok sikert!

26259. matrami
2014. okt. 3. 20:34
Olvasgattam itt a történeteket, hozzászólásokat. Aranyosak vagytok :) Mindenkinek csupa jót kívánok és sok babát! Remélem hamarosan mi is izgulhatunk már..és nem csak a vizsgálatok miatt :(
26258. bokrosandi
2014. okt. 3. 20:32
Köszönöm, hogy megpróbáltok reményt adni és bíztattok! Még várok a teszttel. Kedden lesz a 14. nap. Igyekszem tényleg hinni és remélni. Köszönöm!
26257. matrami (válaszként erre: 26254. - Ysiysi)
2014. okt. 3. 20:32
Köszönöm! Orvost én választok vagy amikor telefonálok először, kapok vkit. Ti kihez jártok? Több helyen is olvastam itt Sajgó Attila nevét.
26256. matrami (válaszként erre: 26251. - F34dafdc36)
2014. okt. 3. 20:30
Köszönöm!
26255. Lottus (válaszként erre: 26252. - Eveun)
2014. okt. 3. 17:20

Sziia:)Istenem de jo lenne ha mindkettőnknek sikerülne! Ma éreztem először, hogy lassan mennek az órák. ...Nem hiszem, hogy kibírom a 2 hetet:))) eddig soha nem bírtam ki:))) de jovo vasarnap elott semmiképp. A legjobb barátnőmnek ikrek lettek!:) es úgy emlekszem, hogy a 12. Napom tesztelt először.

Te kivarod a keddet? Most, jo, hogy jon a a hétvége, remelem gyorsabban telik majd az idő....

26254. Ysiysi (válaszként erre: 26249. - Matrami)
2014. okt. 3. 17:06
Én is szinte mindent máshol csináltattam! Elfogadtak mindent! De mielőtt neki mennétek a vizsgálatok hadának, beszéljetek előbb a Kaáliban az orvossal, hogy ő pontosan miket is kér! Én is telefonáltam a recepcióra még a konzultáció előtt, hogy milyen papirokat vigyünk, mert szerettem volna gyorsítani a folyamatot. De tényleg jobb előbb az orvosotokkal egyeztetni, hogy pontosan mire is van szükség!
26253. évanéne
2014. okt. 3. 16:58
Sziasztok! Tud valaki Zalaegerszegen meddőségi háttértámogatásban profi dokit ajánlani?
26252. Eveun (válaszként erre: 26245. - Lottus)
2014. okt. 3. 16:26
Szerintem is tök jó, hogy egy napon voltunk és így meg tudjuk beszélni a dolgokat... Keresztelő? Reméljük, hogy 4 is lesz belőle :) Vagy mondjuk 3 - nekem elég 1 baba, neked meg jöhetnek az ikrek :D Tök jó, hogy lettek fagyibabák! Bár reméljük, egyelőre nem lesz rá szükség. Te mikor tesztelsz először? Ki bírod várni a 2 hetet???
26251. f34dafdc36 (válaszként erre: 26249. - Matrami)
2014. okt. 3. 14:47
Szia! Én minden vizsgálatot máshol csináltattam, mivel Miskolc mellől járunk Pestre Sajgó Attilához. Mindent elfogadott máshonnan.
26250. fszilvia76
2014. okt. 3. 14:03

Sziasztok!

Sajgó dokihoz van időpontom okt 8-ra,első konzira.

Cserélnék valakivel egy későbbi időpontra,például novemberre!SOS

26249. matrami
2014. okt. 3. 12:12
Sziasztok! Teljesen úgy vagyok itt, sőt úgy egyáltalán ebben a témában. A segítségeteket szeretném kérni, igazából bárki bármilyen tapasztalatát meg tudná osztani velem és kérdezhetnék, már az nagyon jó lenne. Már néhány éve próbálkoztunk és reménykedtünk a férjemmel mikor oat szindrómát állapítottak meg nála, szóval csakis lombik jöhet szóba. Sokkot kaptunk és most kezdünk annyira magunkhoz térni, hogy akkor induljunk. Azért ezt a topikot választottam, mert én a Kaáli intézetet néztem ki magunknak, ez volt a legszimpatikusabb azok közül ahol az oep támogatja az eljárást. Viszont. Láttam, hogy az előzetes kivizsgálások ott sem ingyenesek. Az első kérdésem, hogy érdemes mindenféle vizsgálatra elmennünk magánrendelésre (mert azokat közelebb is meg tudnánk csináltatni, nem budapestiek vagyunk) vagy pedig úgyis kérni fogják hogy ott csináltassuk meg? Elfogadják a máshonnan hozott eredményeket? Ha a férjemnél találták a gondot, nekem is ki kell teljesen vizsgáltatnom magam, igaz? Petevezeték átjárhatósági vizsgálat is kell? A 3., 14., 24. napi vérvételre most járok ebben a hónapban és csináltak cukor terheléses vizsgálatot is, ugye eredmények még nincsenek..Milyen vizsgálatokat kérnek mindenképp és mi az amit szerintetek csak majd ott csináljunk inkább? Milyen tapasztalataitok vannak? Valaki aki ugyanilyen okból jár (oat szindróma)? Előre is nagyon köszönök minden választ!
26248. Ysiysi (válaszként erre: 26246. - Bokrosandi)
2014. okt. 3. 10:47

Kedves Andi!

Teljesen normális amit érzel, hogy félsz és nem is tudod már az eddigi évek tapasztalata alapján, hogy merhetsz-e egyáltalán reménykedni! Bárki így érezne hasonló helyzetben. Nem kell ezt a net szétkapcsolást jelnek tekintened! Az is teljesen normális, hogy az ember néha pozitív tud maradni, máskor pedig elfogják a kétségek! Sajnos nem mi döntünk! Nekünk csak annyi marad, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk! És hidd el, hogy te mindent megtettél!!! Nagyon- nagyon szorítunk!!!

26247. Warnika (válaszként erre: 26246. - Bokrosandi)
2014. okt. 3. 09:52
hidd el, hogy sikerül, hogy minden rendben van, rendben lesz. vizualizáld a bogyókákat, hogy megtapadnak, hogy fejlődésnek indulnak. én minden nap nagyot séltáltam, aludtam amikor azt kívántam, ettem, sokat ittam. babás zenét (főleg Halász Judit) minden reggel hallgattunk :)
26246. bokrosandi
2014. okt. 3. 09:35
El sem hiszem. Megírtam a mondanivalómat, jó hosszan, épp el akartam küldeni, amikor szétkapcsolt a net. Ezt figyelmeztetésnek veszem. Mert azt írtam, hogy félek. És nem is tudom, hogy merjek-e reménykedni. Eddig teljesen pozitív voltam, biztos voltam benne, hogy sikerült a 4. lombik. De most nem tudom. 14 évig csak negatív tesztjeim voltak. Lesz-e pozitív?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook