A Kaáli intézet (beszélgetés)
Juci próbálsz ma egy tesztet?
Szurkolok, x-ben van mindenem! :)
Sziasztok!
Olyanoktól várok tapasztalatokat, akiknek nem inszemináció és lombik volt egyből a Kaáliban, hanem első körben csak stimulálni próbálták és időzített együttlét volt. :) Rám egyenlőre csak ez vár. Ha ez nem jön be akkor jön csak az inszem, vagy lombik. :)
Kedves Vilsikee! Akkor azt hiszem valami hasonló várhat rám is. Nekem is ezeket az injekciókat mondta Krizsa. Kicsit elbizonytalanodtam a fogamzásgátló miatt, hogy biztosan jól értettem, hogy folyamatosan megy, de akkor másnak is így van. Pedig valóban mondta, hogy ez még az endometriózisom miatt is jó lesz! Köszönöm!
Kívánom, hogy pár nap múlva nagyon jó híreket kapj!
Sziasztok!
Már nézegetem egy ideje ezt a fórumot, és nagyon örülök, hogy vannak hozzám hasonló sorstársak,hasonló problémákkal.Még új vagyok a fórumon, és szerettem volna egy kicsit bemutatkozni.
Mint sokaknál,a mi történetünk sem tegnap kezdődött. 3-4 éve várunk. Az alap baj: endometriózis. Az elmúlt évek során 3 laparoszkópián vagyok túl, és egy ultrahangos sonoHSG petevezető átjárhatósági vizsgálaton (életem legrosszabb élménye, de ha sikerült volna a baba, ki bánja!) Itt azt látták, hogy a bal oldali átjárható, a jobb oldali pedig idézem "résnyire átjárható". Egy éve kerültünk a budapesti Kaáliba Krizsa doktorhoz. Finoman szólva rosszul esett, amikor átnézte a papirjaimat, és azt mondta, hogy az ultrahangos petevezető átfújást nem igazán szeretik, mert nem megbízható, és a leírtakból nem tudja megmondani, hogy akkor mi is van a bal oldali petevezetőmmel? És, ha esetleg gond van vele, akkor nem mindegy, hogy hol van elzáródva, ha a petefészekhez közel, az nem jó mert megtelhet folyadékkal (hydrosalpinx) és az kimoshatja a beültetett embriókat. Itt aztán kaptam én mindenféle véleményt, hogyha valóban folyadékkal lenne tele az látszana az ultrahangon, mások azt mondták, hogy ez sajnos nem igaz. Szóval így történt a 3. lapar, ahol megint megnézték a petevezetőimet, méhtükrözés is volt ( korábban azt sem néztek) és kiszedték a megint meglévő endometriózis csomókat. Ha valaki hasonló helyzet előtt áll, hogy úgy döntött, hogy fel fekszik a műtő asztalra,mindenképpen kérje, hogy mindent nézzenek megy egyszerre!!!
Most már szedem a fogamzásgátlót (Marvelon)és talán 2-3 hét múlva kezdhetem az injekciókat! Krizsa dok. antagonista protokollt választott.
Szerettem volna megkérdezni, hogy nektek hogyan kellett szedni a fogamzásgátlót. Mennyi ideig, kellett-e a 7 napos szünetkihagyás vagy folyamatosan szedtétek?
Mindenkinek nagyon szorítok, és kérdezzetek, hátha valakinek én is tudok segíteni az eddigiek alapján!
Sziasztok!
A lombikos fórumon hüledezem, csak az most nem annyira látogatott oldal, remélem ti tudtok nekem ötletet adni.
Egy hete volt pesten a kaáliban a beülti, 2db 5 napos embrikét kaptam vissza. Tehát már 14 napja, hogy az ovitrellet beadtam. Tegnap csináltam egy 10-es tesztet, amin látható volt a 2. halvány csík, ma vagyok ET+7 és a mai 25ös teszt meg még erősebb, mint a tegnapi, szépen látható. Ugye ez már nem a szuritól van?? De lehetséges, hogy ilyen hamar már kimutatható legyen a terhesség? Az adatlapomhoz töltök fel képet a tesztről.
Akkor meg egyszer; szimuktan terhesseg: egy baba a mehben tapad meg, a masik mehen kivul. Ez nagyon ritka, ne ezen agyalj!!!
A crinont tedd fel, mert kell a progi!!! Ha az karcolt fel es azert verzel (ennek sokkal nagyobb a valoszinusege, mint a szimuktan terhessegnek pl es ez nem is veszelyes a babara nezve!), konzultalj az orvosoddal es kerdd meg, irjon fel mas progeszteront; utrogestant, v duphastont! De addig haszbald a crinont, mert, ha megvonod a progit, azzal csinalhatsz nagy bajt!
Az elevit nem tudom higy jon ide, annek ehez a temahoz semmi koze.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben