A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia!Szerintem is doki függő.Attól függ kihez mész
Nekem 3inszem volt a Kaáliba most aug-ban az 1.lombik.Korom miatt nem csinált 5-t.36 vgyok.Nekem a dokim pörgette a dolgokat.Márc-ban volt az első konzi.
Igen! Es maga a crinon gel
Is felsertheyi a huvely nyalkahartyajat, igy attol is lehet verzes.
Spontan terhessegek eseten kb 1% az esely mehen kivulire, lombikkal 2%. A megtermekenyitett petesejt egyreszt vandorol meg alar napokat a beagyazodas elott, masreszt a lombiknal alulrol felfele fecskendezik be, igy sajnos esetenkent a petevezetobe is felmegy. Nem ijesztgetesbol irtam, csak tenyszeruen az osszes eshetoseget felsorolni. Lombiknal a mehen kivulire dupla esely van es nem kizarhato a szimultan terhesseg sem (egy a mehben, egy mehen kivul). Nekem ez az et utan kapott papironra is ra van irva.
Simán lehet. Hiszen keresik a helyüket. A lombikos zarojelentesen is rajta van, hogy elofordulhat.
Hogy lehet méhen kívüli,ha egyenesen a méhembe tették fel,egy vékony csővel.lombikos vagyok.első!
Most egy-két órája megint vérzésem van,de viszont nem úgy mint tegnap,a betéten Ali alig van.Ilyenkor lehet használni a crinone gélt?mivel azt kell Továbbra is használnom.
Az elevitben a mg keves. a verzesen enyhit, ill a Rutascorbin is jo, de vegulis az szin tiszta aszkorbinsav, szal a nagy mennyisegu C vitamin is tok megfleelo. En a helyedben sos levetetnek HCG szintet (ebbol ugyanis kiderul, hogy mia szitu, nem ugy a pisi tesztbol), valamint progeszteront is, mert igen, ha keves a progi, akkor az is okozhat verzest es meg nagyobb bajt is. A hcg szintbol lehet kovetkeztetni, ill ha ket nap mulva ujra megismetlik a hcg-t, akkor a tendencia mutatja, hogy megvan-e biztosan a terhesseg (ha no, akkor ok, ha csokken, akkor az veteles lehet. Ha no, de nagyon lassan, laposan, akko mehen kivuli).
Szia. Nekem 5 inszem volt, ebből 3 a kaaliban. A dokim ennyit javasolt. Most a második lombikon vagyok túl, egy hét múlva lesz eredmény. Január elején mentem első konzira, február, március, április inszem, május lombik, és ugye augusztus megint lombik. Doki függő szerintem a varolista, meg attól is függ abban a hónapban mennyi a tb s lombik, milyen gyorsan telik be.
Sziasztok! Én még nagyon kezdő vagyok lombik témában, és szeretnék segítséget kérni. Amit röviden tudni kell rólam/rólunk, hogy túl vagyunk 3 sikertelen inszemináción a Róbertben, elvileg mindketten egészségesek vagyunk. A doki javasolta, h érdemes lenni elgondolkodni a lombikon, viszont ehhez intzéményt szeretnénk váltani, ahol van TB támogatás. Véleményeket, tapasztalatokat, bármilyen hasznos infót szeretnék kérni tőletek a pesti Kaálival kapcsolatban. Bármi érdekel. A várólista, nem utolsó sorban. Valóban igaz az, hogy ki kell várni az 5 inszeminációt, mert addig, ha nem indokolt nem csinálnak lombikot? Előre is köszi a segítséget!
Ha túl alacsony az baj?a magnézium mire jó?elevitem van abban van,az is jó nem?
akkor nincs más mint kivárni. tényleg vegyél be magnéziumot és pihenj. esetleg kérj egy HCG+progeszteron vérvételt, mert lehet, hogy alacsony a progeszteronod. Ezt Győrben automatikusan csinálják és kap is az ember elég sok progipótlást, hogy tuti legyen a szintje. Nekem reggel 1 Crinone volt és este 3 Utro tabletta hüvelybe.
Tegnap este voltam bennt egy szülész nézett meg,de nem látott semmit.még a babákat se látták,se itt,se Tapolcán ahova járok,mivel olyan 2-2,5mmesek.jövő héten hétfőn lesznek olyan5mmesek.az orvosom mondta tegnap.
szerintem 3 lehetőség van: megsértett valamit a doki a hüvelyi ultrahanggal, menstruációdra emlékezik a szervezeted és emiatt van vérzésed, esetleg a legrosszabb...csak és kizárólag egy új ultrahanggal tudnak erre választ adni...nem tudsz bemenni a helyi kórház terhesambulanciájára? vagy nődokihoz, hogy nézzen meg?
Hát pl..biztos volt már valaki ilyen helyzetben.nemtudom hogy néztek -e hormonokat mivel nem mondtak semmit,csak annyit,hogy pozitív a vizelet terhességi tesztem,utána pedig uh vizsgálatot csinált a doki,kérdeztem is tőle,hogy akkor most baba van,megtapadtak?ő azt válaszolta,ha pozitív lett akkor igen.én Tapolcára járok.Július 16.án jött meg utána hormonkezelések következtek már.mikor volt uh akkor még nem véreztem,Aznap este felé,de most meg alig van valami
milyen segítséget szeretnél??? milyen tanácsra számítasz a neten keresztül?
néztek hormonokat amikor pozitív lett a teszt? egyáltalán hol volt a lombikod? mikor lenne esedékes a menstruációd? amikor elkezdtél vérezni utána volt az uh vagy előtte?
S.O.S. Segítség!tegnap voltam terhességi teszten,pozitív lett,uh vizsgálat is volt,minden oké.este felé menstruációs vérzésem jelentkezett,bementem a szülészeti osztályra.volt uh,de semmi.vagy leesett a hormonszintem,vagy vetélésről van szó.de remélem egy baba megmaradt,ha mégis
Szia van egy nagyon jó Győri Kaális csoport az fb-n ,ha gondolod küld el az e-mail címedet és bele raklak. Ott szinte mindenki Győrbe jár és bármi kérdésed van adják a lányok a választ. Ha nem szeretnél oda csatlakozni írd meg mit szeretnél tudni próbálok válaszolni.Mi az első és remélem egyben utolsó inszemen voltunk Győrben kérdezz nyugodtan.
Kedves Fórumozók,
A segítségeteket szeretném kérni.Már lassan 2 éve,hogy próbálkozunk,és sajnos nem jön a baba.Voltam petevezeték átfuváson átjárható volt,utánna felirták a clostybegynt,az elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat,és az orvosom konkrétan a Kaáliba irnyitott,mert azt mondta,hogy hormonvizsgálat,páromnál is minden rendben nem tud ő már segíteni.Egy olyan kérdésem lenne,hogy esetleg aki ebben a cipőben jár tud-e segíteni abban,hogy Ha bejelentkezem a Kaáliba ott mi,és hogyan történik?Én egyébként győri vagyok.HA BÁRKI TUD VALAMI HASZNOS TANÁCSOT ADNI MEGKÖSZÖNNÉM,MERT MÁR NAGYON ELVAGYOK KESEREDVE:-( KÖSZÖNÖM!!
Lehet megsértett valamit 😥és holnapra minden rendben lesz ️
Sziasztok.most nem tudom mit gondoljak.az uh óta kicsit vérzem.pedig minden rendben volt,és mindent jónak látott az ultrahangon.lehet hogy túl mélyre nyomta?ez mi?miért van ez?
Ez egy nagyon stabil terhességnek tűnik.Gratula.
Kaposvárra, és csak jókat tudok rólunk mondani. :-)
Ez a mai nap tényleg szerencsés. Gratulálok! Te hova jársz melyik intézetbe?
Sziasztok! Nekem 516 lett a HCG-m, ez nagyon pozitív és nagyon örülünk! :-)Hétfőn megyünk UH-ra.
Köszönöm a válaszodat. :) Sorstársat keresnék. Közel 5 éve házasként vágtam bele a programba, most közel 4 év elteltével egyedülállóként kezdek bele újra...
Mindenkinek nagyon szorítok!
Sot sajat tapasztalatom, h rgyazon szemely hcg ertekei kulonbozo terhessegeknel is teljesen masok!!! Nekem ket mehen kivulim volt es k ugyanakkor (5-6 hetes terhesseg magassagaban) az elsonel csak 117-es Hcg-m volt, mig a masodiknal 5540! Ez utobbinsl mindenki azt hitte, h mibden szuper, de sajna mehen kivuli volt az is. :( azert lehetett ilyen magas reszben, mert ikrek lettek volna, de mas is kozrejatszhatott.
szia,
nagyon sajnálom, ami történt. Elvileg ilyen akkor szokott megtörténni, ha életképtelen az embrió, és a természet elveszi. Nem hiszem, hogy bármit elrontottál volna, egyszerűen nem volt életképes!
Szia!
Őrülök neked, hogy túl vagy rajta. Nálunk lesz valami mert tegnap egésznap szédültem mint a liba és olyan voltam min a meszelt fal. A közérzetem se valami jó. A másik kettőnél nem voltak ilyen tünetek.
Remélem mindenkinek lesz jó eredménye, szorítok nektek.
Szia :-))))) nekem is szúrkálgat a pocim remélem jót jelent és Agusztus 3-án szúper eredményeket kapunk ;-) pihengetek de nem viszem túlzásba...Szerintem felesleges rágörcsölni ;-) úgy is megtapadnak a kis babyik 😀😉
További ajánlott fórumok: