A Kaáli intézet (beszélgetős fórum)
Sajnálom. :-(
Sajnos nem maradt veled a baba, a HCGd azt mutatja.
SZiasztok megjöttek az eredmények, szerintem nem vagyok terhes szerintetek??
Progeszteron eredmény: 107,60 nmol/L
Follikuláris fázis : < 4.45 nmol/L
Midluteális fázis : 14.12 - 89.14 nmol/L
Luteális fázis : 10.62 - 81.28 nmol/L
Terhesség I. trimeszter : 35.68 - 286.20 nmol/L
Menopauza után : < 2.32 nmol/L
Menopauza elõtt : < 6.0 IU/L
Menopauza után : < 10.0 IU/L
Terhesség 2-4 hét : 39.1 - 8388.0 IU/L
Referencia tumormarker vizsgálat esetén: <2,7 U/L
Referencia terhesség kimutatása esetén: <30 U/L
Eredményem: HCG <2.0 IU/L
A HCG szint jelzi majd hogy sikeres e ha 100 feletti akkor lehet bizakodni.
Hány napos embriókat kaptál vissza?
Sziasztok ! Ma van a beültetés 13. napja, holnap megyünk vérvételre. Csináltam tesztet negatív :( Fájdogál a hasam, de nem jött meg. Szörnyű ez a bizonytalanság. Progeszteron és Totál HCG értéket néznek, de azt nem tudom, ha meglesz az érték mit fog majd jelenteni. Nem tudja valaki, milyen érték jelzi a terhességet?
Most a márciusi ciklusssal indulunk ha minden jól megy. Március 3án lesz egy ciklus közepi UH.
Manòka! Köszönjük szépen,neketek is gratulálunk a kisfiatokhoz!
Pamacs! Sikerült a beültetés? Szìvből gratulálok:-) nagyon örülök!
Jaaj gratula! :)))
Nekem ET+12.napon 611 hcg :) márc.2-án megyek UH-ra :)
Szia!
Hogy sikerült a leszívás?
Bízom a legjobbakban
Drukkolok.
Kyara84 ti mikor indultok?
Sziasztok!
Pamacs3 nagyon drukkolok!
Viktoria34 neked pedig gratulálok!
Nekünk tavaly volt az első lombik és sikerült is.
Kisfiam nov.26.án megszületett.
Igen ismerem a 40es fórumot, csak gondoltam hátha járnak még erre régi ismerősök. Gratulálok Viktória34 😀
Jajj Istenem nagyon gratulálok!!! :)
Hatalmas az öröm! Sikerült 10hetes vagyok! Küld majd meg az eredményt nagyon szoritok nektek is! :-)
Hogy sikerült az első lombik? :)
Köszönööm!!! <3 Pénteken megyek vv-re :)
Szia Pamacs! Most látom hogy fet 9napon vagy nagyon szurkolok:-)
Szia!
Sajnálom :( Az első ET nekünk sem sikerült, most FET+9. napon vagyok, remélem a legjobbakat.
A FET annyival jobb, hogy ott vagy semmi, vagy minimális hormont kapsz (mint én), hogy ki tudják számolni jobban a beültetést.
Amúgy minden beültetés 1 lombiknak számít (legyen az ET vagy FET), 5db-ot támogat az állam (függetlenül attól, hogy van-e leszívás, vagy nincs).
Sziasztok :)
Leszíváson és beültetésen voltunk januárban, sajnos nem sikerült... maradt meg embriónk fagyasztva, tavasszal újrapróbálkozunk.
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalataitok szerint a fagyasztott embriótranszfer is TB támogatott, mint a leszíváskor történt beültetés?
Nem ez fogja eldönteni természetesen, hogy akarunk-e babát, csak anyagilag is rá kell készüljünk (ha kell).
Köszönöm! :)
Hétfőn megyünk Petesejt leszívásra a Kaáli Intézetbe, első alkalom lesz, izgulunk, drukkoljatok :)
Hát a Lombik 40 felett fórum jobban pörög, esetleg ajánlom neked azt is.
Sziasztok csajok! Van még aki be szokott nézni ide?Kik akiknek hamarosan indul a lombik? Van olyan aki Miskolcról vagy a környékről jár a Pesti intézetbe? Régen jártam erre, de úgy tűnik hamarosan újra csata sorba állok én is ha addig nem sikerül spontán.
Szia. Még egy tipp. Most nézem Pataki Zita Meddőnek nyilvánítva vlogját és tök jó dolgok vannak benne. Pl szó van a komplex kivizsgálásokról. A rekapromram.hu oldalon a vlog fülön feltöltöttek egy doksit, ami tök jól összefoglalja milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni.
Páromnál az alap spermavizsgálatot végezték. Normál tartomány alján van a számuk, de azt mondták, hogy lombikhoz minden jó. Köszi a tippeket, utánanézek.
Szia! Ismerős a helyzet. Nekem első alk. 5 sejtből 2 emrió, második alk. 6 tökéletesen érett sejtből 0 embrió, el sem indult semmi, aztán 5-ből 2 embrió és végül 7ből szintén 2 embrió. Ráadásul mindíg 2, és 3 naposan kaptam őket vissza, 0 hcg lett mindnek a vége. A Szegedi dokim szerint sperma gond, csináljuk, donorral. Persze egyelőre nem fogjuk, keressük a megoldást. Intézményt váltottunk és keressük az új megoldási lehetőségeket. Természetesen nagyon fontos, h alaposan ki legyél vizsgálva és rendben legyen a te oldalad is, de a férfi oldal kivizsgálása is nagyon fontos. Ha van elég sperma a lombikhoz a férfiakkal már nem szeretnék foglalkozni, ha meg rendben van a sperma képe akkor pláne nem. Pedig csomó olyan dolog lehet amit egy sima sperma analízis nem mutat ki. Pl. DNS töredezettséget és Rost nézték neki? Sokaknál ott a gond.
Hát igen, én ezen egy kicsit ki vagyok akadva, hogy annyi vizsgálatot lehetne elvégezni, még TB-re is, de nem építik ki ezeket a lehetőségeket. Pedig azt hinné az ember hogy nekik is érdekük a siker, mert a mutatószámaik jobbak lennének. Kicsit úgy érzem hogy vaktában történnek ezek a beültetések és stimulálások, anélkül hogy alaposan körül járnák a problémát, vagy megpróbálnák megkeresni a probléma valódi okát, és azt kezelni. Megragadtak egy kb 10-15 évvel ezelőtti protokollban, és nem haladnak a korral.
A DHEA után olvass egy picit, nekem egyébként a Kaális orvosom ajánlotta hogy szedjek. Hátha neked is segítene.
Extrém sok vizsgalatot itt sem vegeztek. Atjarhatosagi meg az egesz elején, plusz hormonok. FSH es LH szintem alacsony, nem ernek meg maguktól petesejtek. Valószinüleg utana kell ennek jarni jobban & utananezek kulfoldi oldalakon a vitaminoknak is. Koszi
További ajánlott fórumok: