7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:
“Vak vagyok. Kérem, segítsenek!”
Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt:
“Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.”
Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:
“Tavasz van, és én nem láthatom.”
Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!
ha egy utazási irodának fizetési nehézségei vannak vagy valami gond ami érinti a befizetett utazásomat akkor igy cirka 1 hét után leszarom mit mondanak az alkalmazottak én a fönöktöl várok magyarázatot.
na itt a kedves imádott Stevetek olyan kurva csendben van hogy az már pofátlanság.
nem segitséget hanem idöt kérnek folyamatosan.
mindig kitalálnak valami ujabb sztorit mindig mást mondanak
neked segitettek lehet és akinek nem kellett segitség még tölük és benn van a pénzük azok miért hallgassanak rájuk??
persze hogy megkaptad de akkor volt is hozzá egy oldal ami müködött.
most ez az oldal 1 hete nem müködik söt nem is létezik
És már úgy érzed ennyi volt?
kezdetben is voltak szabályok és most is van!!!
Nem tudom ki informál titeket de akkor is és most is elfogadom mert mindig megkaptam amit ígértek!!!!
Hülye kérdés,már ne is haragudj!
Mindenki akart hinni egy kicsit jobb élet lehetöségében.
Éppen ezért nen csak a pénz,hanem az álmaink,reményeink elvesztése fáj!
azért mert hülye voltam még nem fogom hagyni hogy csalok mégjobban hülyének nézzenek
te miért választottad?
az én véleményem ez.
és lehet megsértödni rajta mert tuti sokaknak nem fog tetszeni.
mindenki kapzsiságbol lépett be gondolta könnyen szerzett pénz lesz és ha elég jol feltornázza az összeget akkor megél majd a havi kamatokbol és talán még dolgoznia sem kell.
én megértem kombusz álláspontját, hisz a történet elég patt helyzetű, de meértem azokat is akik hinni szeretnének abban hogy ne zárolják az alertpayt és kifizetések kezdődnek.
Én csak egy nagyon gyenge lábakon álló javaslatot tettem. De ezt azért is merészeltem, mert a vége vagy így vagy úgy az lesz, hogy előkerül a kalash és a csövével kopogtatunk a házuk ajtaján... (vagyis hiszem, hogy összeszedjük magunkat pár nap multán és kifingatjuk a köcsögöket)
hát hinni a templomban kell nem itt :))
itt max reménykedhetsz
és honnan tudod hogy fizetni akarnak?
honnan tudod hogy ha mindenki visszavonta(amit ugye nem fogunk megtudni mi soha) akkor nem e mondják azt hogy még mindig zárolva van??
olyan dolgokrol beszélünk amit nem is tudunk hogy igaz e
Hadd írjak én is pár sort, mert eddig csak passzív figyelője és olvasója voltam ennek az 1400 kommentnek.
Én sem vagyok boldogabb a történtektől.
Személyes véleményem az, hogy oldjuk fel az alertpayt. Legyen ahogy a "nagyok" kívánják és lássuk megy e az utalás.
Ha nem történik semmi záros határidőn belül, még mindig ott van a lehetőség ahogy lentebb írták a többiek, hogy az összeszedett infó alapján feljelentsük, illetve megkerestessük őket.
ez a legujabb blogbejegyzés szöveg amit itt irtál az már legalább 1 napos
ne állitsunk már be olyan dolgokat frissnek ami nem is ma keletkezett
Szép Napot!
Franz Úr legújabb blog-bejegyzésében tájékoztat arról, hogy a MOWC-szerinti adatokat összesítette!
Egyben kéri, hogy senki ne csináljon semmit, minden magánakció késleletet mindenkinek mindent!
A blogban tájékoztatni fog, mihelyt új hírrel tud jelentkezni!
Várjuk a választ!
Remélem azonnal közzéteszed akármi is legyen!
Előre is köszi!
xxx34
őrülök, hogy itt meg tudja írni saját véleményét, gondolom máshol is így van .
Igazság meg természetesen 1. Gondolom próbáltál sponzor vonalon magasabb szinten is érdeklődni?
Tudod vannak emberek akiknek érdekük elinditani hasonló véleményeket.
okostojás mi lenne ha nem irnál faszságokat??
ki mondta hogy 100dollárom van benn??
ha visszaolvasnál baszki már leirtam amugy is böven 30 napon tul vagyok és hogy nem kértem az alerten keresztül vissza semmit.
vagy tanulj meg olvasni ne csak okoskodni vagy vedd fel a szemüvegedet ha nem látsz nélküle
MI LENNE HA VISSZAVONNÁD A SZAROS 100DOLLÁROD MIATTI KÉRELMEDET AZ ALERPAYNÉL? CSAK 1 HÉTRE. LEHET MÁR ELSŐ KÖRBEN MEGKAPTAD VOLNA A PÉNZED.
HA 1 HÉT UTÁN SEM KAPOD MEG, AKKOR ÍRD MEG ÚJRA.
szasztok fórum, irtam APnek, adjanak hivatalos állásfoglalást mit tegyünk, amig erre nekem nem jön válasz, maradnak a request, refund kérelmek
Dear AlerPay Support!
My name is N. Eszes Emmi I am a satisfied user of AlertPay. I am writing to you to get some recommendation how to handle the current situation with CompanyExpress (a registered merchant at AlertPay) and its service 7DayWealth.
The company stopped providing the service and made its website (www.7daywealth.com) unavailable on 31th October 2010. Since then official communication between members and the merchant has stopped. We, members from Hungary get only information through the blog of our German upline, in German language. Absence of official communication and the lack of information forced lots of desperate Hungarian users to make several money requests and to fill many transaction dispute tickets. However, in the German blog users are asked to cancel their money requests and deposit refunds not to make confusion when the company pays out everybody. If it does! I attach the last payment proof of a successful money request we have from the merchant on 02nd November 2010.
So on the basis of your experience in handling such situations could you please give us guidance what to do. Do you suggest that we keep our reqests and deposit refunds alive, or can we beleive the unofficial information from the German upline which says we will be paid.
Could youl also please, if possible, confirm, that there are other successful money requests from Company Express since 02nd November.
Finally, could you please try to get in contact officially with the company owner, Steve Sigman, and get some official declaration about the situation from him.
Thank you for your help in advance.
N. Eszes Emmi
ez idáig szerintem fogjuk rá rendben is van.
de!!!!
honnan fogjuk tudni hogy mindenki visszavonta?
honnan fogjuk tudni hogy nem ezt mondják még hetekig hogy addig nincs kifizetés miközben mondjuk tegyük fel már rég visszavonta az alertpayes visszakérést?
amugy meg nem lassithat semmit hiszen senki nem tudott még bizonyitékot adni rola hogy az alertpyaen keresztül visszakapta a pénzét.
Ha az, aki téged megszivat, szintén így gondolkodik, akkor ki győz?
Ő. Tudod miért? Mert neki van sikerélménye - előző sumákolások sikerei - és ezért ezirányú gondolkodása is erősebb.
Igen, az Univerzum törvénye így működik.