7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
NNNA!
Akkor ezek szerint a "kedves" Comp.EXP. tulajdonos(ok) jóindulatára vagyunk hagyatva.
Hát dehogynem!
Ez itt soksknak a dillemma (kötük nekem is.)
ezekszerint akkor oly mindegy akár mindenki vissza is vonhatja az alertpayen keresztüli visszaigénylést mert onnan ugysem kap semmit
legalább Franzi és Barbi baba megmutathatják hogy állják e a szavukat vagy eddig is csak a parasztvakitás ment
Hát... igen elég hülye helyzet.
De tudod!? IC3! meg a "másik" :-)
Igen!
A 30 nap sajnos jogvesztő határidő.
Helló N.Eszes Emmi!
Nincs nálad még semmi hír?
Ja kb.
De aztán 30 nap múlva nehogy azt mondják nekem,hogy kifutottam a 30 napból ..
:)
tehát ha jol értem akkor
1. lépj kapcsolatba a 7dayel adatokat megadva
2.adj 30napot arra hogy 7day vagy válaszoljon vagy megoldja a problémát
3.ha nem reagál ennyi idön belül a 7day a leveledre akkor ujra fordulj az alertpayhez és akkor intézkednek
gratulálok nekik ez aztán a porblémakezelés.
fordulj ahhoz ujra aki miatt pont öhozzájuk fordultál
Sajnos nem beszélni elég jól angol.le tudnád forditani,madzsarra?
Köszi
Akkor már inkább angolul, kérlek!
Ez szörnyűűű
Most nem tudom,hogy ennek a levélnek örüljek vagy ne...
Ezek szerint a companyexpress megígérte,h rendezi ezeket az ügyeket..
Nekem ez akkor sem tetszik annyira..
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Nagyon JÓÓÓÓÓÓÓ!!
Miközben ti itt számolgatjátok az elveszett lóvét,gondolatban,addig ők meg már kötegelik az igazi lét,meg csomagolnak valami kis könnyű rucit a Bahamákra,ahol majd koktél piálás közben jókat röhögnek rajtunk!
A jó k... anyjukat!!!
ÉS MOST GOOGLE FORDÍTÓVAL:
Hello,
Köszönjük, hogy kapcsolatba AlertPay állásfoglalás osztálya.
Ez az értesítés küld ki az összes ügyfél, aki már felvette a kapcsolatot AlertPay annak tekintetében, hogy a kérdések egy kereskedő szerint ismert e-mail "companyexpress@safe-mail.net" (7daywealth.com).
Miután már a kapcsolatot mindkét fél számos alkalommal van megállapodásra jutott a szóban forgó kereskedő, aki felajánlotta, hogy a teljes körű együttműködést és ígéretet kezelése és megoldása a kérdés időben.
Ahhoz, hogy megkapja a felbontást a probléma, akkor meg kell, hogy kövesse ezeket az utasításokat is alább. Minőség és a gyorsaság szolgáltatás kéznél lesz teljesen függ a képesség, hogy kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.
Lépjen kapcsolatba a kereskedő az "ce.alertpay @ gmail.com" amely a szóban forgó pár egyszerű szavakkal. Győződjön meg arról, hivatkozási számát, a tranzakció vitatott, a felhasználói nevek és és minden egyéb fontos információt tartalmazza.
A tárgy az e-mailt küldött tartalmazzák ezt a címet: "Mint egy AlertPay kérésére", így a kereskedő is elismerik és rangsorolása az e-mail.
Hagyjuk az eladó legfeljebb 30 napon belül a mai válaszolni és a probléma megoldásához. Ha a kereskedő nem foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, válaszoljon erre a levélre, és AlertPay segít Önnek.
Köszönjük együttműködését.
----------------------------------
Köszönjük, hogy AlertPay! Ha bármilyen további kérdése van, ne felejtsd el, hogy keresse fel a GYIK www.helpdesk.alertpay.com!