7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Francz kb. 10 éve használja ezt az álnevet.
Meddig szivathat még embereket?
Ameddig susnyák vagytok...
a Steve megszólalását hiába várod.
Nem tudom,hogy Ti ki alatt regisztráltatok,de neki kéne lenyugtatni benneteket.
Ha a 7day admin alatt akkor ez nem fog müködni.Ha van Magyar sponzorotok akkor Öt nagyon sajnálom,hogy ilyen Emberknek szólt erről a lehetőségről.
Erre nem volt 100% garancia.
Igen, ezt jól látod... akik régóta benne vannak,esetleg kerestek is pénzt ezzel nekeik könnyebb.
Lenne egy észrevételem mindenkinek!
Szinte minden 7daywealth-el foglalkozó oldal eltünt a netről!
( Azoknak az oldalai akik ajánlották másoknak a 7day-t. )
Persze ők is rájöttek,h csalás.Legalábbis nem kéne tovább ajánlani,ezért leszedtek minden infót..
Ez a hab a tortán.. úgy eltűnik mintha soha nem létezett volna.
A piramis alján lévők szívják meg a legjobban.. a többiek meg inkább befogják a szájukat.
Ahogy valaki már említette, többségük már le van "fizetve"..
Szép mondhatom.
Amúgy ahogy kivettem Francz legutóbbi leveléből már nem fenyegetőzik.
Ez azért szép tőle!
Nagyra értékeljük. ;)
Üzenem neki,h ne agódjon tudom,h nem lesz bajom ha feljelentem az FBI-nál az egész rohadt 7daywealth-es bagázst.
Szóval pár nap és meg is teszem..
;)
Jó lenne ha valamelyik TV-t is érdekelné a dolog,talán ők többet kitudnának nyomzni mint mi.
Talán egy riportot is láthatnánk Francz-al vagy Barbarával!
Az lenne ám a nagy szám! Onnantól nem lenne vissazűt ha ott is azt ígéri,h fizet a cég akkor ha máson nem,rajta lesz leverve..
"Ők próbálnak segíteni, hogy a pénzünkhöz jussunk"
Te meg elhiszed...
A Hófehérkében is hiszel?
Mert az a következő lépés.
Egyszerűen nem értem!!
Én vagyok annyira hülye, vagy a világ működik másként?
Aki ajánl bármit is, az azért ajánlja, mert a te pénzedet el akarja venni.
Miért olyan bonyolult ez?
a pénz berakása,berakatása mintha gyorsabban ment volna mint a kifizetés.
kit érdekelnek ök mikor nem létezik az oldal és ezzel senki pénze egyenlöre.
a tulaj Steve bácsi megszolalása kéne már nem a mesedélután.
"Ezek a bűnözők" ittvoltak Magyarországon decemberben.
Aki ott volt mindenkinek tetszett amit ajánlottak.
Most,hogy Ők próbálnak segíteni,hogy a pénzünkhöz jussunk,Mindenki csak ócsárolja Őket.
Nem kellene egy kicsit Magatokba szálni és körülnézni,hogy mi rak.omlott el bennetek??
Bár ez nem fog menni azoknak akik csak nemrég csatlakozt
Nem tudok aludni amíg nem olvashatom.
De most komolyan!
Ne fogd vissza magad,várjuk a story-t ;)
Jaj, ne!
Hiteles magyarázat!?
Ezek bűnözők!!
Majd odamegy hozzád, és elmagyarázza?
Eddig a Marson laktál?
Tényleg, ne haragudj az erős szavakért, pls.
jobban is teszed.
érdekes lett volna ha te mondod meg mikor menjek aludni :)))
jo éjt állmodj dollárjelekkel :))))
most kaptam egy infót,hogy elkezdődött a kifizetés.sajnos nem magyarországon,de meg kell elégednünk ennyivel.
"Sorry it’s not possible – it will work as it works. But one of or group has meanwhile got the money – it’s Ivana Bagatin.
Nobody must be afraid – or have they sent you money? They can go to Police ore to FBI or somewhere else, nobody can punish you!
Best Regards,
Franz"
Tudom, már megint a Franzi!!!
A probléma az, hogy a csalók megléptek a pénzzel.
A nagyobb, hogy fenyegetnek is!
Azt hiszem erre az a helyes szó: hücpe
(magyarázat: [link]
Bocsi!
Van itt miről beszélni???
Megyek inkább én... felesleges itt beszélni a falnak, ettől nem oldódik meg semmi
Jó élt mindenkinek.
a lényeg az hogy semmiféle hivatalos informácio nincs!!!!!!!!!!!!!
nekem a barbi baba és franzi mesedélutánját ne sorold ide mert most gyözködtetek hogy ök is csak ugyanolyan senki tagok mint mi.
kérünk hivatalos infot videot akármit Stevetöl és akkor tuti kevesebbszer lesznek csaloknak nevezve
idézd hogy hol csaloztalak le.
hogy te hol káromkodtál azt a saját hozzászolásodban megtalálod.
Emberek!
Én voltam már olyan társaságban, aki ezt szervezi.
Pár ezer dollárral jöttem ki a buliból, de ha visszagondolok rá, hányingerem van.
Én nem az a fajta vagyok, aki a más kárán hájasodik. "Ők" olyanok.
A legjobb indulatúbb tanácsom:
Ami volt, az volt.
Amit rászántál arra, hogy belásd, hogy máskor soha ilyenbe ne pakolj, az elment.
Legközelebb messze kerüld el azt, aki azt ígéri, hogy hamar gazdag leszel!
Ennyit tudok mondani, fogadjátok meg!
Kb 25 éve láttam egy Magyar filmet a moziban. Az a címe, hogy Talpuk alatt fütyül a szél.
Ez a film a betyárvilág végéről szól, műfaját tekintve talán történelmi dráma lehet.
Volt benne egy érdekes rész, amikor a pandúrok kergették a betyárt, egyszer csak a betyár
lassított a lovával, majd megállt, és vizelni kezdett. Erre a pandúrok is tisztes távolságra
megálltak, és megvárták, amíg főhősünk Gyurka elvégzi a dolgát, majd utána folytatódhatott az
üldözés. A jelenet eléggé viccesnek tűnt, de mivel nem vígjáték volt, hazafelé menet elgondolkodtam, hogy vajon akkoriban ez tényleg így történhetett Magyarországon?
És most látom, hogy tényleg igaz lehetett a sztori, hiszen ma, 2010-ben is ugyanezt tesszük.
A menekülő csalók időt kérnek, hiszen nekik most erre van a legnagyobb szükségük. Pénzük
rengeteg van, csak idő kell, amíg biztonságba helyezik. És mi szépen várunk. A film főszereplője végül akasztófán végezte, pedig volt igazsága, és becsülete. Nem tudom ss mit érdemelne...