Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

1387. kombusz
2010. nov. 5. 10:32

igazad van 100euro nem a világ de amig nics meg a kifizetés a 7daytöl amit állitolag Franz intéz addig 1 forintot nem biznék ujra Franzra nemhogy 100eurot.

majd ha visszaszerezte a bizalmat azzal hogy megtörténtek a kifizetések akkor jöjjön a bizniszével.

semmi info rola hogy mi lesz csak fizess be.ezzel az erövel én is inditok egyet.

nekem elég ha 5ezer ember csak 30eurot fizet be.aztán majd kitalálok valamit de ha gebasz lenne az tuti nálam sokkal kevesebbet buktok :))

amugy bennem jobban bizhattok mert én még nem vertelek át titeket de Franzi bácsi még nem fizetett egyenlöre :D

1386. ilove7day
2010. nov. 5. 10:19
De kik azok az eszetlenek akik belevágnak?Vagy abban reménykednek hogy abba csorog vissza a 7dayesek pénze?Hát nem tudom...100 euró nem a világ főleg nem 1500 elbukott dollár után ami szopik
1385. bodorka80 (válaszként erre: 1384. - Kombusz)
2010. nov. 5. 10:16
15 misinél már én is elkezdenék agyalni, hogy hogy szedjek ki még többet. A honlapján csak 500 embert várt először, az meg is lett tegnapra.
1384. kombusz
2010. nov. 5. 10:12

Franz uj bizniszébe :)))

igaz még info nincs rola de majd kitalálja ha befizetett 5ezer ember fejenként 100eurot :)))

1383. ilove7day
2010. nov. 5. 10:09
ja meg azt kéne megbeszélni,mibe toljuk majd be azt a pénzt amit a 7daytől visszakapunk:)
1382. ilove7day
2010. nov. 5. 09:58
én vagyok a reggeli ügyeletes:)
1381. Whited (válaszként erre: 1380. - Ilove7day)
2010. nov. 5. 09:57
ok
1380. ilove7day
2010. nov. 5. 09:56
Jó,tényleg hagyjunk fel egymás piszkálásával,és fogjuk össze.Ne egymást osszuk hanem baseball ütővel keressük meg első körben a Franzot meg a Barbarát
1379. kombusz (válaszként erre: 1371. - Ilove7day)
2010. nov. 5. 09:55

humor herold :)))

ahogy nézem egész reggel a te irományaiddal van tele.

foglalkozz magaddal

1378. ilove7day
2010. nov. 5. 09:55

johni56

2010. november 2. kedd at 13:18 · Reply

200.000$

Nehogy beegyétek!

Oldják meg ők hibázták, ők nem védték a számlát, bankártyát hagytak támadási pontot,informatikai rést nem mi fizesük ki amit elcsesztek, mi szóltunk, kértük őket volt elég idejük rá 1 év ezt pótolni, biztosítani!

Nem 8 ostályos amatürök ismerniük kel a pnz, net és az infrmatika, weboldalak világát és a jogot is, felelősség!

Barátaim tudjuk, tudjátok ők ezen heti,havi milliárdokat kaszáltak, tovább építkeztek elosztották a pénzüket, pénzüket több területre, töb oldaluk is lett.A Power2share is állítólag az övék.

Mikor Barbi Tinyurli néven linkeket küldött ptc, hyip, mátrixok, nyeremény oldalak én már sejtetem, és hogy ahova linkeltetnek, befizetetnek és beregeltetnek azok oldalak övék.

Amikor kérdeztünk Franz sosem írt nem válaszolt, nem mutatkozott csak Barbara aki a rokona,nője, gyereke, csaja lehet ő is német, angolul.

Sosem írt más, és napokat kelet várni a válaszra mig öszeügtak, bógtak mit is írjanak visza máshol van azonali support, ügyfélszolgálat.A kérdésekre már akkor nem tudtak hiteles választ adni, több bakit elkövetek és jópár témát kerültek inkkább nem írtak.

így pl a számlacalások, tagdíj nemfizetések, SSL titkosítás, fórum hiánya stb.

A halogatás miatrt, halgatak, kerültek a támát csósztak a válaszok én ógy gondolom aki nem summant füllent azoknali igen, nem kész választ tud adni, nem viselkedik így!

A szponzorok írtak a nevükben levelet olyan magyar 7daytagok akik angolul tudnak és ez kitünt a netes levél angolul, fordított, hamisított, emal eltérö szövegkörnyezete, stílusa, dialektusából illetve egy skyp beszélgetésből hogy nem angolok, és Usa hanem magyar vagy osztrák, vagy német akivel beszélünk.

Nekem a testvérem, sok barátom és rokonom, családjuk, barátaik kint él és más az angol angol, és az amerikai angol, főleg attól aki kint él,tőzsgyökeres és aki bevándorolt és kint él azt beszéli.Nem tudom ez a tagoknak skyp, telefon és email kontakt miért nem tünt már akkor fel.SSL titkosítás, support, fórum, elérhets miért nem volt az oldalon.

Az Amerikai 7daywealth oldalt én már 2007-8 ban megtaláltam a családdal, ott más volt a tagság, szint, a kifizetés.Akkor mondta az aszony, hogy szerinte azt kopintotta le a magyar.Az volt a régebbi első oldal és forrás.Én ezt levettem már akkor büdi volt.

Mikor kérdeztem őket Franz és Barbara a szponzor eltérő 3 választ teljesen eltérő, különböző választ kaptam, kerülték a témát.

Több levél nem is jött hiába kertük írtak nem írtak vissza beijeedtek már akkor tülönk.

Aki nem gazember, egyenes kérdésre egyenes, gyors korrekt és hiteles vélaszt tud adni, kiteszi magát és nem bujkál, nem majd megbeszéljük és válaszolunkat mond.Aztán a 2.4. levélre se ad azokra kérdésekre pontos egyértelmü választ!Róluk ennyit!

Szerintem ők csak egyszerü melósok és a suuportot vállalták el, a 7day nem más mint az Amerikai oldal koppintása lehet.

Aki látta ott volt tag, látta mennyiben más volt.A inges oldalon 3 tag írta ő már ot volt tag, rá x hóra jelent meg itrthoni 7day,Keresétek meg, talán még az oldal is megvan megnézhetők az eltérések.Sok van!

Nekünk már akkor ez tünt fel!

Ahol pénz van komolyabb az oldal nagyobb a biztonság, több a háttér munkatárs, van kontakt, fórum, prezentáczó, tájékoztatás , jutralékot is odaadjaegy igazi, hiteles nagy cég!

Aki le akar élépni nem csinál szotvert és nem korlátozza le, hogy biztosítsa a kifizetést és a növekedést!Itt maga az oldal, adatbázis emberek, létszám az érték, mi ennyi embert.Mi van hogyha Sigman Usa nem is létezik, hanem azé az Offshore, ő a kinti képcviselő, vagy csak befektető, és Franz és Barbaránál a pénzünk.

Ők tudom Ausztriában élnek, ismerik egymást német nyelv én láttam őket most jót röhönek, örülnek valaminek, lementem a szintemre agykontroll, pohárvíz technika.

A kollektív tudat befolyásolja a végeredmény, amenyiben 100-1000 ember nem engedi ela pnzt, számláját visza akarja kapni és akarja müködjön akkor fog,

én a sziontemen beszéltem velük, hogy az oldal még nagy lehetüségek elött állt, növekedő felfutóban volt még nem érte el az 1 miliós adatnázist, befizetést mégcsak 1 éves.

Maga az adatbázis 1 mill min főnél már maga 50-100.milliót érne.

Továbbá voltak ój tagok, befizetők is az utolsó napok, hetekben csak nekünk 20 új tag.Az emberek kivártak.Egy ilyen oldal felfutása komoly munka, min 1 év,Az emberek bizalmát nem szabad elveszíteni, mert semmibe nem fognak töbé ennyi pénzt beletenni mert nem bíztak, nem bíznak.Se mátrix, se Hyip, sehova nem tet senki 5-100 $ többet.A konkurencia mergvete volna, akkor eladon, de nem tezem tönkre.

A valamiből sokkal könnyebb már tovább épitkezni magasabb bevétel, több tag, több ág, több szint, mint a semmiből.

A fa is a gyökerétül él, és kell neki a föld, a táplálék pedig itt a mi adatunk, pénzünk volt a folyamartos, rendszeres forgalom.A biztos, kiépítet szilárd alapzat,köek kelllenek mert iszapos talajra, levegőre és rossz téglával nem lehet építkezni mint tudjuk.Egy jó váélalkozásnál akár régi vagy űj meg kell erósíteni az alap téglákat, a földet és a forrásokat, a szereplőket és gy lehet fölé építeni a többi szintet!

A szabadkömövesek piramis szimbóluma erre épül, aki ért az üzlet, építkerzés, kormányzáshoz.

Nem éri meg sok ójjal indulni nekik.

Én űj bizniszért nem adnám fel ha az enyém lenne, a másik pedig az ez müködött, biztos volt, bevált!Az emberek bíztak és hittek benne, sok tagja lett és nem élt meg a taglétszám, befizetés növekeőbenvolt.

Ma cégek dőlnek be, árfolyam zuhan, minden becsődől.Ingatlanpiac, autóeladás áll.

1377. kombusz (válaszként erre: 1365. - Ilove7day)
2010. nov. 5. 09:52

jajj ne oszd már az óészt froöcsögni te fröcsögsz.

nézd már vissza a hozzászolásaid

1376. ilove7day
2010. nov. 5. 09:46
Figyeljetek,én már amint eltűnt az oldal elbúcsúztam a pénzemtől.Így már annyira negatív meglepetés nem érhet.De azért fel a fejjel :(
1375. gini.
2010. nov. 5. 09:43
Inkább valami megnyugtató üzenetekkel kéne előállni,nem? Már nem kell pánikoltatni,az már meg van.
1374. gini.
2010. nov. 5. 09:42
Továbbra is megy a pánikkeltés,csak mostmár nagyban.
1373. ilove7day
2010. nov. 5. 09:40

margo7day szerint:

2010. október 31. vasárnap - 19:17:39

Azt a levelet én is megkaptam meg a párom, külön-külön és több tagja ennek a 7day tag és szponzornak.

Persze nem adtunk ki infót se kódot, ahogy ők sem, de már maga a próbálkozás is felháborított hogy ilyenek vannak és bizalmat szavazunk nekik, magyar gazemberek.

Azért volt akikel szemben ez sikerült, és nem ők a hibásak mert kedvelt, ismert emberről volt szó akiben bíztak a 7day miatt, segítséhgét kérték az átutalás és a kivét, regelés és upgradelésnél, hogy kell mit kell, újak és gondban voltak az angollal!Ez olyan mikor a gyilkos lelő valakit, aztán azt mondja minek jött de erre ahol én vagyok!

Azóta beállt a 7day mert ez a gazember ás tagjai lefeküdtek Hyip progiknak ahova 7day pénzt adatok és csoportot adtak ki magyar Hyip oldal tulajdonosoknak, 1000$ kap tőlük az angol orosz szuuportért ő meg az orosz nője aki itt él vele.

Ez nem vicc,

Mondták láttam őket

Átpártoltak oda 7day szponzzorok, tagok és kiadta a hyip tulajoknak azok meg feltörték a 7day oldalt a 7daytagok adatai, pénzzért.

A cél az volt 100-1000$ tegyenek be olyan magyar Hyipba amiknek magyar tragok dolgoznak és szponzorkodnak, szupprtot vllaltak pénzért.

Aki keresi a pénzét keresse Farkas Tibor Vasvári lakos és Hyipos barátain, ő már akkor lázított és lwenyólta sok ember pénzét ,kódja adatához hozzáfért, persze a minékhez nem tudott szóltunk a tagoknak megjárták.

Sajnos a Barbi és Franz címét nem tudtuk hogy szóljunk nekik már nyáron mi készült, mit akarnak ezek, mi várható és megjött ma a vész nincs 7day oldal.

Azért írunk nekik kiknek köszönhetik, mi történt amint meglesz a címük, kik a felelősök, a csalók és a tolvajok.

A 7daywealt ezzel nincs is baj, nem is volt, és a tiszteséges tagok, szponzorokkal sincs semi baj, csak az ilyen félcigány csaló 7day szponzorokkal akiknek az előélete, híre és a műltja sem volt fényes, ma is lopás, csalásból élnek, minden szemétségre képesek.

Sajnos a társadalom nem szóri ki őket és különíti el itt vannak köztünk a megyékben a neten.Ma Péternek adja ki magát holnap Katyanak orosz közösségi vagy szexoldalon hűz be tagot, holnap már

Johnak angolul ír, vagy stb.A

Mikor már a megyében 50-100 főt meglopott, rászedettt akkor jön más megye és az internet, más ország, honlapok közösségi oldalak!

Aki ismerte őket régről, de a neten mindent lehet, közösségi oldalakon senki se néz utána a másik szeméje, háttere, múltjának, milyen és kifele, mit állít és hazudik, mit ad elő…

Addíg hányak életélt rontotta meg, lopta és bántotta meg barát, rokon csapattagok, csoport tagjai.

Sajnos sokuk ( szponzorook mindegy melyik cégnek) weboldalát, prezentációját, táblázataikat körlevélben ha te is láttad, tudod hogy a tagok, szponzorok nem a leg hiteleseben adták ki a hozamot, mutatók, táblázatok, adatok, hozamok és sületlenséget állítottak, behűztak tagokat amiknek meglett az eredménye, kitzárás, tagdíj be nem fizetés, törlés.

pl csak 1 ilyen az oldalukról, és a skyp előadás, emailjükből

Három hónapig kell 10$-t fizetni, aztán hoz 10 $ évi 2500$

a 12 hónapra

A hozamszámlálók se fedték, táblázataik és prezentációik a valót.

A weboldalakon, blogok órum és emailek, skyp és rezentációikban is sokuk egész mást állított, de ez van a Votoke, Mandurát hírdető szponzorok között is a 30 főböl mindnek más az anyaga, más a módszere mást állít.

Ez nem neked szólt.

Sajnos sok tagot miután regel, befizet, magára hagynak eltűnnek ,legyen kérdésed, problémád oldjad meg.

Aztán más tagja nálunk kopogtat szintén tagoknál, segítsünk nekik mert a szponzor átbaszta meg akarta lopni, nem ál vele szóba, elzavarta nőket, gyerekek öregeket.

Szép!Az enyém a tiéd is lehett volna az az ember a párod a gyereked, barát.Főleg az egyedülállókkal teszik ahol nincs férfi, társ, szólő és segítő.Ez szégyen!

Volt akinél úgy próbálkoztak hogy volt 4 tanú, a párja szülei a másik gépen, ki volt hangosítva, felolvasták a levelét, pont más tagok voltak!Beégett, bebukott!

csak a jóérzésükün múlott hiogy nem jelentették fel mert a magyar hatóság, ügyvéd mint tudjuk nem a jog hanem a patkányok oldalán éll ha rangot, pénzt igér eladja a leélkét mind!

Egyet mutass akiről tudd hogy nem munkabéréből él és sosem lépte meg, egyenes őton járt mindíg elég neki a kevés, az ami van!

Félretájékoztatják, kiabálnak, meglopják, szemétkednek.

Volt ilyen szponzorral dolga nem egy ismerősömnek, nekünk is.

Ma az a jó aki lop, hazudik és az a rossz, nevessünk rajta, árt, akit meg kár ér, átbasznak vagy megpróbálkoznak?

Amikor j dologgal találod szembe magad, nem tudsz valamit és másokra szorulsz. mindenki van így ügyvédnél, orvosnál nyelvi közegben külföldön, külföldi oldalak, számla

Mi sosem próbálkoztunk így nyerészkedni ,tagokat pénzt szerezni, nevet sem semmmit!Sem számlákba bejárni és más adataival visszaélni, nyerészkedni! mI visz rá embereket akiknek van pénze, háza,áléása, család, munkája?

Sokaknak ennyi sem és mégsem ilyenek!

Szerencsénkre mi se hozzá, de ezekbe se szálltunk be, mi kiismertük, ők még nem, mert senkire sem lehet adni, senkinek hinni és bízni nem tudni a nete kiféle, miféle, mire képes, mit akar, mi lakik benne.

A szponzor akiről elöttem írt, valaki maga is szegény, éhbérért dolgozó alkalmazott, szponzor akinek mindenét elvitte a hitel, behajtó, mindenét elvesztette ez évre, ez az utóbbi 10 év saját hibái, rissz életvitelnek köszönhető, költekezés rssz társak, ,átroxok.

Most időt kapott visszvegye, bérel kocsit, házát.Ez még nem jelenti azt saját hibánkból mert tűlköltötünk, elkutváztunk, válás beleugroztunk minden marhaságba másokon verjük le, másokét vegyük el ártatlanét.

Sok nő, gyermek tudatlan mikor űj számára nem ismert dologgal találkozik mikor az elején jár még, majd kitanulja.

Aműgy van nem egy férfi is munkás ember, gazda , rakodó tagja, akit így húztak le pedig ott is volt érettségi, nyelvtudás csak ideje nem: család, 2 meló, gazdaság mellett.Szintén 7day tag.

Mi is megúsztuk és elöttem szólók is, de jobb figyelezmeztetni azokat akik most ismerkednek a nettel, netes munkák, ezekkel az arcokkal!

Sok szponzor is így kezdett bele MlM, netes biznisz, számlanyitás, nyelvtanulás csoportépítés.

Az elöttem írónak sincs se bankhitele,semmiféle hitele sosem volt, elég jól éllnak jobban mint te és én fogok, nem rabszolga, nem gyári munkás, nem Iq gyenge, nem munkanélküli, nem szegény, nem kispénzü és mi sem!

Te magadraveted és azt hogy a felyrás 7daynek szól, nem a korruot szponztorokról szólt egxről és akinek nem inge érti, nem veszi magára hacsak nem ő is olyan!Nemde!

Mi már beszzéltünk és megköszöntem hogy szólt!

Senki nem akarta lehúzni a 7dayt, mégis beállt mára oct. 31 és tönkrették a hasonló arcok mint te és az a gazember 7day és Hypokhoz fizuért pártólt áruló, akiről írtunk, és védelmedbe vettél!A pénzedet és mások keresék nála, rajta miatta volt, ő csinálta és a Hyip bandája!

Te magadról beszélsz nem?

write2baerbel@gmail. com …

1372. ilove7day
2010. nov. 5. 09:39

rendorsegi hir szerint:

2010. szeptember 18. szombat - 12:17:50

7day felsovezetok saját Hyip-jaikba próbálják kicsalni, átvitetni a magyarok pénzét, és a 7dayes tagjaik pénzé!!!

Adatokat és alertapay, 7day fiók adataihoz próbálnak hozzájutni a tagoktól, levél email,mtelefon és skyp útján.

Emberünk több nőtöl barátnő, szeretője 7day tag,7day férfi haver, látszatbarátságot, segítséhet színlel, kicsalt több ezer $, hogy betegye a saját mátrixaiba, forex és 7 day számlája.

Gyereket, házasságot, utazást, luxust, jólétet, eltartást, igért több városban hölgyeknek kinek munkát, pénzt, pénzügyi, baráti segitseget, igért., többel viszonyba is kezdett érzelmi és szexuélis, közös életet igért.

Van egy doktornö, T. és egy P. Márta nevü nö is a listáján a többiröl nem tudunk, hányan vannak akik adtak neki penzt, behülyített az 50 éves elvált tönkrement Vonzás törvénye által elaljasult nagyra törekvő férfi.

pénzkölcsönt kezdeti szívélyeség mellett aztán váltott inkorrekt gazember módszerekre.

Csalo neve Tibor Farkas.

A magyar informatikusok után,Truearn oldalasok után,

ugyanez a csapat összedobta az eurasianinvest.com

nevi hyip céget, pár hete,F tibor nyujta a csoportot, befektetük pénze, monitorozás, forum és a bájcsevejt angol és orosz support mivel Ny. Tímea orosz barátnöje van, ukrán- magyar 7day és Mlm csopoprtokat építet, de a 7day és az mLm cégejk nem fizették ki a maching bonusait és a területigazgatói munkabért, nem kapta meg területét és a %-ot amiben megyezetett a 7day alapítóival.

A Twi nem fizetett,nem adoptt álomutakat, 8 az is magyar hátterü cég volt, egy pár kezdte fel gagyi honlappal még 2007-ben azt én láttam, aztán angol honlap, cégnév és osshiorera véáltottak)

azt a pénzt is lenyulta barátnöjével, és ö regisztrálta öket a nemfizetest peduig ráhuzta Twi.be-

A házát, autóját elveszített eladósodott 7day felsovezetos tag, most a HYipokat célozta meg.

Tessék a bizonyíték!

F. Tibor felsovonalas hálózatépítö, 7day tag levele.

Több mátrixban ,online munka, Hyip-ban képviselteti magát, több embert már becsapott és megkárosított!mInden mátrixában és többfajta módon, módszerek útján.

Midenki vigyázzon a pénze és az adataira, ne adja idegen kezekbe ne engedje más regelje, ne fogadjon el kolcsonpenzt ráutalssal, se regisztrációs segédleet és a linkeit hagyja ki, amin nyerészledni akar saját cégeibe, mátrixok és hyip!

Szia,

Akkor küldd el nekem az adataidat légy szíves. …és az Alertpay jelszavadat is. illetve az e-mail címedet.

A 7day cimed és kódodat tudom.

Gyere el a 25-i bp-i tájékoztatóra aztán többet tudsz róluk

Aki le akarna lépni a pénzzel, az ne lép nyilvánosság elé, ugye azért ez érdekes?

Üdv.

*Tibor

Nemsokára tartjuk, már szervezzük a pesti Hyip szeminárimot, várunk!

Kérem osszátok meg mindenmkivel és szólhatok a 7day tagoknak!

magyar kurvázó csaló , éhes tönkrement gazembereket ne gazdagítsunk.

1371. ilove7day
2010. nov. 5. 09:33
Lehetne egy olyan fórumot létrehozni ahova az ilyen egyéb fórumról szerzett,érdekesnek vélt hozzászólásokat gyűjtjük,mert mindjárt jön kombusz,és a hozzászólásai miatt pl ezt se fogja senki se látni:)
1370. e6bbbea29a (válaszként erre: 1369. - Gini.)
2010. nov. 5. 09:32
Szerintem senki nem kapta még meg.
1369. gini.
2010. nov. 5. 09:32
Valaki írja már meg,hogy meg kapta a pénzt!
2010. nov. 5. 09:27

Nem tudom.

Kb feléig olvastam , munkaidőben vagyok..

1367. ilove7day
2010. nov. 5. 09:24
Érdekes,jó pár fórumon lehet ilyen törtmagyar szövegeket találni,ezeket kik írhatják?Vagy valaki külföldi magyar vagy valami idegen nemzetű fordítógéppel?De ezek egyáltalán igazat mondanak vagy csak kitalációk?
2010. nov. 5. 09:10

Másik fórumon találtam ilyen infót:

"bigdeddy

2010. november 4. csütörtök at 20:39 · Reply

Nagy Edinának!

Igen jól tudod.Farkas Tibor Vasvári lakos 7daywealth tag ellátta az Unitetrade és az Erurasiainvest Supportját méghozzá havi 1000-2000 $ öszegért,Felment PUOestre a tulajokal beszélni, sooporton, fórum kontakt ő kereste meg őket és 7day tagok, pénzeket a 7day pénzeit igérte be átviszi, kicalják és elbuktatják.

Mi ismerjük régóta ott lakik.a barátnőjét Orosz csoport során ismerte meg, mikor Oroszba mernt hálózatot építeni, most vele él a 7daywealt révén ismerte meg.Most vele él, ott Vasváron nyár óta!

Ők voltak a 7day support, a többi Hyip suuport mögött.

Nyáron még enni se volt nekik, elvitték mindenenét válás után kocsiját, házát vissza kell bérelnie, árverezik-

Ezért megyezezett Franz, Barbara, és Hyip, Mátrix tulajokkal ahogy most ezek egy űjabbal nyomulnak Carboncredit csalás, 7daywealt és Hyipon bebukott kicsalt magyar pénzekből!!!

Ez az ember tavasszal hozott 7daywealth linket többeket regelt de már akkor lenyúlták a pénzeket és az adatokat!

A barátnójével Ukrán tagok már szóba se állnak ezek miatt, ő volt az orosz support a párja meg Tibor az angol.Vasváron egy adatfeldolg. cégnál dolgozik azthiszem egy Szombathelyi csak tagja mondta el…

Több tagot belépett a számlájukra és rávette őket hogy rakják át Hyipba mert a 7day nem fig fizetni.Ő megszedte arra már magát a 7dayből és a tagok lenyűlásából.

Igen az unite és Eurasiainvest is magyar Hyip volt, Pesti csibészekkel találkozott amire tali meghívott több tagot, kért dolgozzanak konkurens Hyipnak.

Aztán megtartotta magának!

Még a barátai ismermerőseit is beszervezte ellenük beszélt, barátaik figyelmezetés elenére ennek az embernek hittek betettek 7day és Hyip pénzeket,

Viszont visszaélt a számla adataik és pénzekkel.

Az ütlet onnét jött hiogy egy ismerüsömék levelet küldtek neki hogy a XHyip nem fizet és Ahugmoney során figyelt felé a XHyipokra!

A barátaink kérelmezték tőle adja ki Franz és Barbara lakcímét, telefonszám mert tudja, írta és mondta is, láttam én is a bizonyítékot, de hallgatott eltöünt mert ő már összeszedte magát az árulás, lopás és a bebukott tagokból.

A Hyipok konkurenciának kiadva a 7daywealhot felnyomták azokat az oldalt, ellopták a pénzt és F.Tibor és barátnőjének igértek érte pénzt, kapott is.

Nyár óta magukra hagyta 7day tagjat, becsapta és Hyipokba vitte be akiknek lefeküdt, pénzért fizuért is kicsalta pénzeket.

Majd megkereste Franz, Barbarát egy jobb üzlettel energiapiac legyen Carboncredit, és azok kimenteték, kilopták a pénzt átviszik új bizniszbe miatta, Hyipoknak konkurencia is bökte a szemét és a korrupt 7day wealt szponzorok férfiak, a nőikel.

Csak 1 ez a Tibor, de hány ilyen szponzort vetem meg, és tehete nem tudni!

Bizonyíték van nálunk és több tagnál is!

PÁr hónapja még enni, fizetni se tudott most meg Orosz cinkostársával a nőjével, akinek eléggé gáz a multja, előélete és pipák rá az ukrán tagok házasodni készül hogy a nervére eltöntesen házat, pénzt céget , kikerülje az Apeh, hatóságokat, árverező cégek.A nőnek pént, gyereket, utazást, otthont igért!

Sem a 2 hónapi support sem a 500$ betéttel mint tudjuk nem lehet saját cég, milliókra szert tenni egyetlen nyár alatt!

Erről több bizonyítékunk van amit ő maga írt, tett.

Tavasszal kiment beszélni Franz és Barbarával, cinkosai, mivel orosz csoportpt akart igért a barátnője révén, ógy volt megkaoja annak igazgatóságát havi x százezer ft összegért, ellátja a szponzori, support feladatot.Miután a Maching bónust nem kapta, sem a Twi, Cdt nyaralásokat, ott is befizettett olyan projektekbe amik nem fizetek Twi, Cdt de ő be se tette de lenyelte a tagok pénzét, komoly pénzeket.,

Több Mlm és Mátrixba is, amin ő keresett de azok buktak.

Több tagját kellene megkérdezni Vas megye, Ukrajnában…Miután se 7day területi igazgató nem lett, nem kapta meg a területért járt Franz éltal igért pénzt és Bmw, sem a Twi utazásokat, sem pénz abból, sem Twi, se Cdt álomutak, villák, jachtok, Többi bizniszből sem, ezért a konkurenciához odadorgölöszködött megkereste őket idén nyáron, Hyip, Mlm cég oldal magyar tulajait, és ott is 7day csoportot tagokat pénzeket igért, fizetést is kapott x 1000$ suuportét ő meg a barátnője, Hyponként,

Ny. Time orosz barátnője,és Farkas Tibor Vasvári 7daywealth tagokról van szó, szponzorok.Nyáron már elláta az Eurasiainvestment, Unitetrade magyar mind a kettő, és több Hyip supportját a barátnőjével mivel ártverezik a házát, vissza bérelnie kell, fogják a fizuját, havi 20 ha maradt, elvitték az autóját is, házasodni akar, hogy Apeh csalással szerezze vissza abarátnője nevére a házát és eltüntesse a pénzt,

Már nyáron azt írta több tagjának neki meglesz a jacht, 10 milla.

A 7daywealt ellen már nyáron lázított és beijesztett rávet több tagot blogok, fórumok, közössélgi oldalakon, 2-4 Hyip supportját vállalták hogy a 7daywealt pénzeket kivetetik 100-1000$ refek után neki 5-10$ minde tag heti investje után öszeszedi magát, mig fut.

Kapta a Hyipoktól a havi fizut meg használta a pénzóket amit mebuktak.

A lopott, kicsalt, benukott, kivetett, befizettetett és eltüntetett pénzeket forgatta magáéként.Azt mondta őszre nem lesz 7day.Ez az ember ismeri a Franz,Barbarát akik osztrákok tudja lakcim, ház telefonszámukat.Nincs semmiféle Sigman az kitalált név, senki se látta van róla pár kamu kép, levél, amit bá

rki gyárthat és egy külföldi hajélktalannak ad pénzt vélaljon pár riportot, fotót egy kitalált néven. Mikor a barátai, tagjai nagy pénzeket raktak be vettek vona ki a 7day és hyipokból akkor ő már rég tudta bedől, kivete a pénzét miliókat szedett össsze.

Akkor már olyant olvastunk POer2share a 7day oldalé, és most egy Carboncredit biznisz oldalt nyom Farkas Tibor és Barbara akik kiszálltak és oda mentették át a pénzt.

A 7daywealt pénzei F.Tibor és barátnője, pár korruopt 7day stzponzor és tag tudtával, Barbara és Franz létreehozta a Carboncredit céget, abba várnak most tagokat a nagyobb pénzek, nagyobb lehózás miatt!

Edina átlövöm a tagjaitól begyüjtött levelek, bizonyítékokat neked küld el mindenkinek!

Verbuválunk egy kis csoportot a ningesek, networkosok hogy viszakapják a pénzüket feljelentés ügyben segíts benne tag aki vállalja, és a többi szponzort is kérd meg!

Nem volt a 7day mögött forex, hanem azt töb oldalból tartoták fenn nyereményoldal, Hyip, Mátrox, Mlm amire Barbara tinurly néven linkeket küldött nektek, a sajéát oldalukra, amin elnyelték a pénzeket és abból fizették a 7dayt.

Igenis tudom hogy Barbara és Franz benne volt, benne van ők tünteték el a pénzt és ez a T meg a nője!Osztrák és magyarok!

Nem lesz kifizetés ez csak idóhúzás és a nyomok eltüntetése.Nincs Sigman, nincs Usa nincs vele kontakt.

Hiába kérdezitek keresitek őket tagadni és hazudni fognak, de jópár tagjai tudja haragszik rá akiket átvágot lenyúlt akiknek kiadta ezeket a levelek, bizonyítékokat amit már többünk és látott!

Már az űj céget készítették elő megvan, már megvolt a cégük nyáron mondták.

A 7daywealth új cége Carnboncredit Barbara , Franz Farkas T és Timea Orosz élettársa Vasvár Vasmegye.

Vannak itt nagybetétes is akik megöülnék az infó a pénzért, maffizók, ingatlenkereskedők, vállalkozók is betettek!

Mindegyiknek van pénze, háza kocsi van min behajtani.Pár korrupt csaló szponzor mint ő, megszedte magát milliókat szedett összem, pedig tavasszal még kenyérre se volt neki, nők adtak neki kölcsön barátnője és tagok.

Igen Edina a Szponzorok nem ógy hírdették meg garantálták, becsapták tagjaikés sok család gyest, nyugdíjat a hitelt, gyereke tanítatásának árát, minden fölös pénzét betette nem jacht, utazás és miliókért hanem hogy a havi fizut pótolja a magas törlesztők, kieső munkabérek, több eltartott miatt.

Ez miatt megindulhatnak tömegével válások, öngyilkosságok emberi és családi tragédiák!

Ez biztos volt azt isírták ez nem Hyip és a bankok havi 7 %-hoz képest nyerő és stabil üzlet!

Ha minden szponzor oldalát megnézed ezt írták!

A magyar 7daywealth tagonak össze kell álnouk károsultak.

Már 23 ember aláírása megvan, várjuk a többi 250 és 500 tagét küldje el a feljelen tések, per miatt lefigják őket mielött újabb csalásba vinnének áldoizatként ártatlan megtéveszetet., becvsapott meglopot embereket!

Ne a ti pénzetekből legyen jachtjuk, ój kocsijuk, milliók, villáik.

Egy nő tagja, ismerőse helyzete agasztó mivel hitele van, párja otthagyta hitel felvétel után, gyerekel a fizuja nem fedezi ezért tete be,. mert másodállást nem talált.

Nyugdíjas párok a mötét árát teték be, unokik tanulmányinak árát, szemmötétét, ki a megélhetésének árát akarta biztosítani egy évre elköbbre lásson mig nem kap munkát, nem tud céget nyitani stb.

Ez a valóság!

Emberi tragédiák, családoké várható most!

A legtöbb Hyip, Mlm, Ptc és Invest mögött magyar és osztrák szereplők álnak akik maguk is kisemberek voltak még fél éve.

Eurasiaincóvestmen, Unitetrade, Truearn,

daywealth stb.Ez igaz így van!!!

Bizonyítékunk van, találkozóra hívtak Pestre indulásukkor!

Semmi új cégbe ne tegyetek be, mert ugyanezek a magyar, osztrák csalók lehetnek mögöttük más platform, oldal, project mögött megbújva!

Ukrajnából már kerestetik őket, érdeklődnek utánnuk!Maffiózók, ingatlan és autókereskedők pénze is benne van, nem csak a miénk, a tietek!Akik haragszanak azok a hazai és külhoni emberek maffia, vállalkozók!Keresteti őket és fejpénzt vérpénzt dobtak fel az Ukrán oldalon rájuk…"

1365. ilove7day
2010. nov. 5. 08:49

Kombusz nagyon fárasztó hogy végigfröcsögöd a fórumod.

Sokan hisszük hogy elúszott a pénzünk,de nem minden második hozzászólásunkban fröcsögjük el.

1364. apii
2010. nov. 5. 08:39

Jó reggelt! Akkor most mi a mostani befutónak látszó álláspont?

Request vagy nem? Beadott requestet törölni vagy hagyni?

1363. ilove7day (válaszként erre: 1259. - Kombusz)
2010. nov. 5. 08:31
EMBEREK!GYŐZZÉTEK MÁR LE AZ IRIGYSÉGETEKET.Mert tényleg kezd az egész gusztustalanná válni
1362. ilove7day (válaszként erre: 1237. - Lmlm)
2010. nov. 5. 08:26

Van még egy dolog ami mindenkinek eszébe kell hogy jusson (egyáltalán nem védeni akarom őket):

általában a befektetéseket,hozamokat sosem a 15000 tagnak egyszerre kellett kifizetniük.Nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem 100 embernél egyik napra se volt több a lekötés lejárata.De ha még 1000-rel számolunk,1000 ember kifizetéséhez/nap mennyivel több pénz kell mint 15000 ember kifizetéséhez/nap?

1361. ilove7day
2010. nov. 5. 08:19
Sziasztok!Nem is értem!Mért félnek az alert paytől visszakért pénzek miatt?Tudomásom szerint az Alertpay SEM FIZETETT MÉG SENKINEK.
2010. nov. 5. 01:26
opsz : [link]
2010. nov. 5. 01:14
Elfáradtam ,nem találok semmi érdemlegeset...
2010. nov. 5. 01:10

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook