7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
tegyük fel van 15ezer tag magyarországon.
annak a fele nem bizik benne tehát mondjuk marad 7500.
azt mondjuk beszorzom 6-al és akkor a nagyi is benne van az kb 45ezer ember.ez nagyon messze van a fél országtol :)))
és akkor elég nagylelküen bántam a számokkal mert lehet ennyien se biznak benne és nem valoszinü hogy mindenhol egy család 6 tagját érinti ez a dolog.
azért a fél magyarország kicsit tulzás :))
jo lesz az párszáz vagy ezer embernek is .D
.. már, aki hagyta.
Mivel engem közvetlenül nem (csak közvetve érint) a "dolog", ezért próbálok objektív maradni. A susnyák és egyéb jelző akkor is felesleges. Igen, pilótajáték volt, átverték az embereket, de most a megoldást kéne keresni, mert az idő csak telik és érdemben nem történik semmi.
Franz, Barbara, Margit nyilatkozgatnak,fenyegetnek ez mi, ez nem tájékoztatás. Tudom, azt ne is várjak....., de akkor most az a helyes viselkedés, hogy mindenki nyugodjon bele, hogy elúszott a pénze??
Elnézést, senkit nem akarok/akartam megbántani.
Csak azt szerettem volna közölni, hogy "senki nem akarja azt, hogy te pénzt keress".
Miért akarná? Mert ő jó ember?
Nem számító ember. Beígér, te tejelsz, ő elveszi, és megszűnik a kapcsolat.
Olyan bonyolult ez???
azért mondja mert igaza van. :)))
hagytuk behuzni magunkat a csöbe egy eddig a pillanatig "pilotajátéknak kinézö dologba.
lehet puffogni hogy nem az de lassan 1 hete nem történik semmi és amig nem történnek kifizetések addig nem is nevezhetjük becsületes embereknek azokat akik normális hiteles infot sem képesek kiadni.
gondolom az én irományomra akartál reagálni csak rossz sort találtál meg :))
miért várod hogy nyugalom és türelem legyen mikor a tulaj lapit mint sz.r a füben??
és azért nyugtasson mindenkit a szponzora hogy a szponzornak könnyebb legyen a lelkiismeretével elszámolni?
most még mások szponzorát akarod lenézni miközben a stevet meg franzit és bandáját véded?
neked orvosi vizsgálat kéne nem netkapcsolat
Neked volt más internetes programban befektetésed,ami esteleg megszűnt?
Ot volt a kit névszerint feltudtál jelenteni?