Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vigyázat, átverés fórum

Vigyázat, átverés (beszélgetős fórum)

1 2 3
2010. júl. 7. 10:17
Sziasztok! Azt hiszem nagyon át lettem verve, ami persze az én hibám is, mert belementem, de azért kérdésem lenne, hogy vajon tud-e valaki segíteni, vagy mennyire elehetek nagy bajban... Az történt, hogy két emberke azt mondta tegnap az aluljáróban, hogy van egy GSM boltjuk, szeretnének olcsóbb telefont drágábban adni el, és az kérték, hogy menjek be egy t-com boltba, vegyek egy előfizetéses telefont részletre, amire persze adtak pénzt. Ezután én kapok érte 10 000 Ft-ot, ők pedig egy t-com-os bennfentes emberükkel átíratják az egészet kártyásra, és úgy fog feltűnni a rendszerben, hogy egy kártyás telefont vettem egy összegben... Hát igen, sajnos azóta tudom, hogy mennyre iszonyatosan nagy barom voltam, ezt nem kell mondani.. Viszont az lenne a kérdésem, hogy ti most mit tennétek a helyemben? Vagy van vajon rá mondjuk olyan 1% esély, hogy tényleg megcsinálják, amit mondtak? Légyszíves,akinek van valami ötlete, írhat e-mailt is: sunflower_x@hotmail.com KÖSZI!!!
2010. febr. 26. 18:35
Vigyázat átverés! Külföldi szerverről üzemeltetett, külföldi tulajdonú szélhámoscég. Eleinte azt hiszed, hogy a szolgáltatás ingyenes (ui. a Google tényleg csinálja ezt ingyenesen), majd amikor már jól belefektettél egy csomó melót,akkor rájössz, hogy az adataidat csak 3000 vagy 5000 ft-ért kapod meg. Nem lehet őket felhívni telefonon. Ez már eleve gyanús. Csak levelezgetnek. Nem írom ki a konkrét nevüket, mert ezek a mocskok mindenre képesek, de semmiféle kérdőíves céggel ne álljatok szóba, mert ráfáztok.
2009. máj. 21. 10:23

Szeretnék megosztani veletek egy "eseményt" A csalók, szélhámosok egyre rafináltabbak. Becsengetnek, és nagyon lelkesen mesélik, hogy milyen szerencsések vagyunk, mert nagy értékü ajándékot nyertünk, és csak a kiszállítási díjat kell kifizetni, ami cskély 20ezer Forint.

Volt alkalom, amikor gyapjúágyneműt sorsoltak ki egy termékbemutatón és azt hozták ki. A feltétele csak annyi, hogy egy ingyen van ugyan, de ahhoz, hogy megkapjuk egyet meg kell venni. Ez 60ezerbe került volna. Ja igen mellesleg a bemutatón ott sem voltunk. Persze ez nem volt gond, mert a lakosok között volt a sorsolás.

Egy másik alkalommal edényeket nyertünk egy neves szakács, és egy áruházlánc jóvoltából. Az akció a titkos volt, csak a marketing osztály, és a szakács tudott róla. Itt is csak a kiszállítási díjat kérték volna.

Amikor megköszöntem, és felajánlottam másnak persze felháborodtak, hogy ejnye-ejnye, miféle ember vagyok én. Ahelyett, hogy örülnék, és elfogadnám elhajtom Őket. Én vagyok az egyetlen, aki nem él ezzel a fantasztikus lehetőséggel.

Azt azért mégsem mertem mondhattam, hogy ez kész átverés.

Na de ami most történt, az felülmúlta az eddigieket.

Egy nő azzal állított be, nagyon felkészülten, hogy a családorvosunk, névszerint megnevezve Őt, anyukámnak akinek szintén tudta a nevét, egy metracot küldött, teljesen ingyen, ami egy csoda dolog, mert nem csak jó alvást biztosít, de a vérnyomást is megméri, mi több be is állítja.

A matrac ára 240ezer Forint. Ennek felét az orvos állja, a másik felét ugyan most ki kell fizetni, de Ő ad egy elismervényt az összegről, és 3 nap múlva a dokival együtt visszajön, hozza a matracot, és visszaadja a pénzt is.

Na, milyen? Ja igen Ő is el lett hajtva.

Azért felhívtam a rendelőt, és szóltam a dokinak, hogy tudjon róla. Kissé kiakadt.

2009. jan. 13. 15:57
ami telefonnal van kapcsolatban at mindig nagyon gyanus,nem szabad velük kezdeni mert rettentő nagy átverés az egész,így akarnak kicsalni az emberektől egy csomó pénzt.Tehát roppant észnél kell lenni!!!!!
64. gyerek00 (válaszként erre: 49. - Casablanca)
2007. okt. 13. 10:44
hello....légyszi ird le mit kell sms-ben küldeni hogy lemondd ezeket a baromságokat.....köszi
2007. szept. 19. 14:43

Én baratikor-rel szoktam sms-t küldeni pl.Angliába is.Ha telefonról küldtem volna

4-500,-ba került volna 1 sms.Tehát lehet vele spórolni!Igaz,hogy volt olyan is,amikor nem kapta meg az illető a belföldre küldött sms-t!

62. Csak En (válaszként erre: 61. - Tinendo)
2007. júl. 21. 19:35
Igen így van. Most már én is tudom. Probáljátok ki a [link] is. :-)
61. tinendo (válaszként erre: 58. - Csak En)
2007. júl. 14. 09:08

Szia.

Nem átverés. :)

Regizel, s naponta 10 ingyen 160 karakteres (ékezet nélküli) sms-t küldhetsz a neten keresztül bárkinek, legyen az 20-as, 30-as, 70-es.

De többet is küldhetsz,ha akarsz, de ahhoz fizetned kell.

Szerintem a 10 ingyen sms is megéri. :))

60. DODICA (válaszként erre: 58. - Csak En)
2007. júl. 13. 09:29
Semmit. Kaptam ugyan rá meghívót, de nem érdekelt.
59. Juddyt (válaszként erre: 58. - Csak En)
2007. júl. 13. 09:25
Na ez engem is nagyon érdekelne!
2007. jún. 10. 16:58
Na és mit tudtok a BARATIKOR.COM -ról?
57. tina68
2007. jún. 7. 09:16

A lányom, egy másik hasonló oldalon( 4 db 7-es), kért egy csengőhangot, az apja céges telefonjára.

Egy hét elteltével, a párom kapott két sms-t.

Tegnap felhívtam az oldalom, található telefonszámot, és a hölgynek aki felvette, mondtam, hogy céges telefonról lévén szó a cég ügyvédjével veheti fel a kapcsolatot, ha nem törli ki azonnal a rendszerből a telefonszámot. Majd tájékoztattam arról is, hogy részletes számlát kapok minden hónapban, és nem szeretném látni rajta a levonásokat, mert tovább megyek. Ja és azt is megemlítettem, hogy csúnyán megüthetik a bokájukat, amiért kiskorúakat ( 10 éves a lányom )erre buzdítanak, mert elindítottam a szükséges lépéseket.

Erre a nő hebegve elnézést kért, kitörölte a telefonszámot, és megigérte, hogy nem jön sms. Mikor már majdnem lerakta, rá kérdeztem kivel is beszéltem, ijedtében, biztos a saját nevét mondta meg. Remélem nem lesz az ügynek folytatása:-)

2007. máj. 17. 11:41
Ezen a földön és ebben az életben SEMMI sincs ingyen. Minél korábban tanuljuk ezt meg, annál jobb.
2007. máj. 15. 17:49
Szerintem egyszerű, mivel ha rámész az oldalra csak egy tel. számot kér az"ingyen"sms-hez vagy zenéhez valaki megad egy spontán számot és a másik kapja is az emeltdíjjas sms-t.Ezen kéne változtatni!szerencsére az enyém feltöltős és le is cseréltem.Sajnos ilyen ügybe nem tudsz semmit tenni, bezzeg ha nem füzeted be a számláidat....
54. contu
2007. febr. 19. 18:30
Elég ironikus, hogy itt a fórum alatt közvetlenül az ő hirdetésük van.
2007. jan. 18. 13:31
bocsi a hibákat, de nem állok neki javítgatni...
2007. jan. 18. 13:28

Sziasztok!


A Jambával én is úgy jártam, hogy alapossan átb...tak. Csak a mai napig sem tudom, hogy honnan szerezték a tecsiszámomat, vivel titkos! És se nem regisztráltam náluk vagy hasonló. Egyszer csak jöttek négyesével (négy egymásután, még pár másodperc alatt)az sms-ek, darabonként 480,-Ft. így jártam, hogy 10 napon belül 6000,-al kevesebb lett a számlám (ráadásul kártyás tel. van). Mivel tel.hívás stb. nem volt eredményes, hogy letiltsam, én is bementem a mobilszolgáltatóhoz. Ott mondták már, hogy mostanában rengeteg a Jambás-panasz, de nem tudnak konkrétan csinálni semmit, csak letiltani az emeltdíjas sms-eket. Azt is mondták, hogy még mindig nem 100% biztonság, hogy nem megy-e tovább, akkor tel.szám változáson kell gondolni. De most úgy látom, hogy segített az emeltdíjas letiltás, azóta csend!!!

Úgyhogy nagyon vigyázzatok!!!! Be ne döljetek nekik!!!

Különben az is k...-ra idegesít, hogy akarmit klikkelek a gépemen, annyiszor mindig pont az ő cég-reklámjuk ugrik elő. Már tényleg jó lenne, ha valaki alapossan megbüntetne a használók "molesztálása" miatt!

2007. jan. 18. 13:07

VIGYÁZAT CSALÓK!

A Jamba beat oldalán apróbetüvel megtalálható. hogy a "Klubtagság előfizetéses rendszerű. Amennyiben nem mondod le, abban az esetben ugyanazért az összegért automatikusan megújul"

Ha figyelmetleneke vagytok, akkor lehúzzák a pénzeteket. Védekezés: A mobil szolgáltatónál kitiltani az összes emelt díja sms fogadását/küldését. A saját szolgáltatónál rendelni a csengőhangot.

Interneten csak fizikálisan Maqgyarországon elérhető, ismert cégnél rendelj!

A Jamba beat ügyfélszolgálatának telefonja: 777-48-52. Türelem, először magnó jelentkezik! Nincs Magyarországon kirendeltségük.

A Fogyasztóvédelemnél rengeteg a panasz rájuk.

2007. jan. 18. 11:31

Vigyázzatok!

A Jamba Beat oldalán apró betűvel szerepel, hogy a "Klubtagság előfizetése. Ha nem mondod le megújul"...

Magyarul sorra hívja le a Jamba a pénzeteket, mert figyelmetlenek voltatok az oldal szolgáltatásának igénybevételekor. ( Az apró betűt nem olvastátok el... )

A cég vezetékes ügyfélszolgálat száma: 777-48-52

Ki lehet tiltami a mobil szolgáltatónál az összes emelt díjas sms fogadását, küldését. Ez a legbiztosabb megoldás.

A Fogyasztóvédelmi felügyelőségre rengeteg panasz érkezik kéretlen sms ügyben.

2006. dec. 21. 11:24

Hát most én is megszívtam! TEgnap megjött a telcsiszámlám, hát majd elájultam; 16x kaptam emeltdíjas SMS-t tőlük , gondolhatjátok! És még plusz a lemondás is 2 db SMS-be került! A kedvesnek még meg sem mertem mondani!

Ez tényleg átb@szás felsőfokon!!!

Mindenki óvakodjon tőle!!!

2006. dec. 13. 10:05
Nekem 1000 ft-ba került az ingyenes csengőhang.
2006. dec. 8. 19:03
Aha, közben megtaláltam(remélem)!
2006. dec. 8. 18:59

Sziasztok!

Anyum sikeresen bedőlt ennek a letöltős izének! És most egy hét után szólt, hogy kap onnan mindig sms-t! Én meg felvilágosítottam, hogy ezt csúnyán megszívta, mert az mind pénzbe kerül! Na mindegy, nem is ez a lényeg! Hanem az, hogy HOGYAN KELL LEIRATKOZNI?????????


Köszike, ha segít valaki!

2006. okt. 22. 22:45

sziasztok!

Sajnos nekem is 1000 ft-ba került, az ingyenes csengőhang. Legközelebb jobban figyelek.

2006. okt. 22. 22:25
A wapon kell letölteni csengőhangot meg [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]háttérkép[{[{[/A]}]}]et, ott tényleg ingyenes, csak a tel.szolgáltató kér valamennyit, a vodánál pl elég olcsó.
43. DODICA
2006. okt. 22. 22:24
Szerencsére én az ilyenekre immunis vagyok. :) Jobb félni, mint megijedni-alapon. Az viszont tényleg baj, hogy az ember már jóformán semmiben se bízhat...
2006. okt. 22. 22:18

Gondoltam én is,hogy a mai világban, ingyen...?

Ne dőljetek be ilyeneknek! Szerintem Hoxának van valami lehetősége ezt letiltani, nem?Mielőbb le kellene,hogy minél kevesebb embert érjen kár.

41. drea69
2006. okt. 22. 21:33

Sziasztok!

Csengőhang, vagy [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]háttérkép[{[{[/A]}]}] ajándékba! Hirdetés a lap alján. Az első ingyenes, (480 forintba kerül!!!!!) azután kettessével küldik az sms-t, lemondani szinte lehetetlen. A számlám 4000 ft lett mire sikerült lemondanom. Az ilyen hirdetőket nem lenne szabad ide beengedni.

2006. okt. 3. 16:43

Sziasztok!!!


Senkit nem akarok ezzel zaklatni, de ha van itt olyan személy, akinek van kakaskukorékolásos csengőhangja (mp3) a számítógépén,.. Nem küldené el az email címemre?????

belthazor-@freemail.hu


Előre is Köszi!!!!

Minden jót, sziasztok!!!!!!!!

39. alibenkuka (válaszként erre: 38. - Speedz)
2006. szept. 26. 15:18
OK
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook