Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

2010. nov. 5. 17:52

MEGJÖTT A VÁLASZ ALERTPAY-TŐL!

Hello,

Thank you for contacting AlertPay's Resolutions department.

This notification is sent out to all the clients who have contacted AlertPay in regards to their issues with a merchant known under email "companyexpress@safe-mail.net" (7daywealth.com).

After we have been contacted by both parties on numerous occasions we have came to an agreement with the merchant in question who has offered their full co-operation and a promise of handling and resolving your issues in a timely manner.

In order to receive a resolution for your issue you will need to follow these instructions included below. Quality and promptness of service at hand will completely depend on your ability to follow these simple instructions.

Contact the merchant at "ce.alertpay@gmail.com" stating your issue in few simple words. Ensure your reference number of the transaction disputed, user names and and any other important information is included.

In the subject of email sent include this title “As per AlertPay’s Request” so the merchant may recognize and prioritize your email.

Allow the seller up to 30 days from today to respond and resolve your issue. If the merchant fails to address these issues, REPLY to this email and AlertPay will assist you further.

Thank you for your co-operation.

----------------------------------

Thank you for choosing AlertPay! If you have any additional questions, don't forget to consult our FAQs at www.helpdesk.alertpay.com!

2010. nov. 5. 17:50
Ez érdekelni fog mindenkit!
1535. marienn18 (válaszként erre: 1531. - Ugyanmár)
2010. nov. 5. 17:32
:D
1534. kombusz (válaszként erre: 1533. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 17:31

csak annyivel kellet nönie akinek kifizettek 5ezren felülit és nyitott uj számlát családtagnak.

ez nem 50%-os növekedést takar.

nem mindenki volt 5000dollár felett.

de abban biztos vagyok hogy az emberek 99%-a ha beraktak 100 vagy 1000dollárt akkor mivel azt látták addig mig ök beléptek hogy fizet és a virtuális számlán jováirja a kamatot ezért megakarta várni hogy a kamatokkal 5000dollárra a maximumra növekedjen a pénz.

igy nagyon kevesen vehettek ki 5ezer dollár alatt pénzt

1533. 0e6a4e5eff (válaszként erre: 1527. - Kombusz)
2010. nov. 5. 17:24
Ja meg azt mondod hogy a családtagoknak nyitottak belőle számlát akkor meg kellett volna ugrania a taglétszámnak is!!Na pont én ezzel kapcsolatban nem írok többet:)
1532. 0e6a4e5eff (válaszként erre: 1527. - Kombusz)
2010. nov. 5. 17:23
Ezek csak elméletek senki nem tudja mennyi pénz volt bent és mennyit fizettek ki...Lényegtelen is az egész. Fizessék ki amit betettem a legelején és akkor én már boldog leszek...
1531. ugyanmár
2010. nov. 5. 17:22

Oké, elég volt a tehenes levelekből. Helyette inkább itt az én bizonyítékom arról, amit írtam azt hiszem az 1471-es hozzászólásban. Íme a bizonyíték, az email, amelyben Steve válaszolt nekem:

[link]

1530. kombusz (válaszként erre: 1528. - 7459713202)
2010. nov. 5. 17:22

cirka 1 orával ezelött is bemásoltad már ezt.

ennyire unatkozol??

2010. nov. 5. 17:18

ÉLvezem !!!

Köszönöm!!!

DE EZ NEM SEGÍT SENKIN SŐT !!!!

Józan ész talán de ez csak hergelés!!!!

2010. nov. 5. 17:17

KEDVES VEZETŐK, ÉS MINDEN 7DW TAG!

KÉRLEK BENNETEKET OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN AZ ALÁBBI LEVELET! EBBEN TALÁLHATÓ HOGYAN FOG FIZETNI A

COMPANY EXPRESSZ RÖVID IDŐN BELÜL, HA AZ A 2-300 TAG AKI AZ ALERTPAY-N KERESZTÜL IGÉNYELTE VISSZA AZ UTOLSÓ BEFIZETÉSÉT VISSZAVONJA A KÉRÉST..

MINDENKIT ARRA KÉRÜNK AKI ISMERI EZEKET A TAGOKAT, HOGY KÉRJE MEG EZEKET AZ EMBEREKET, IRJANAK AZ ALETPAY-NAK EGY EMAILT, AZZAL A HIVATKOZÁSI SZÁMMAL AMIT A VISSZAIGAZOLÓ LEVÉLBEN KAPTAK, ÉS VONJÁK VISSZA A KÉRÉSÜKET.

MONDJÁTOK EL NEKIK, HOGY EZZEL A LÉPÉSSEL TUDNAK SAJÁT MAGUKON ÉS MÉG KB. 4000 MAGYAR EMBEREN ÚGY, HOGY NEM KELLENE MÉG HETEKET VÁRNI A KIFIZETÉSRE.

TOVÁBBITSÁTOK MINDEN TAGNAK EZT A LEVELET AKINEK CSAK TUDJÁTOK AZ ELÉRHETŐSÉGÉT, AKÁR TI VAGYTOK A SZPONZORAI AKÁR NEM. NAGYON FONTOS, MERT CSAK AKKOR FOGNAK MEGNYUGODNI A TAGOK, HA MEKPATÁK A PÉNZÜKET. HA NEM TÖRTÉNNEK MEG A VISSZAVONÁSOK, MÉG HETEKIG TARTHAT MÍG HOZZÁJUTUNK A PÉNZÜNKHÖZ

KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSEKET MINDEN VEZETŐ NEVÉBEN.

MARGIT

Kedves Magyar Vezetők és Tagok!

Nem probléma a csapatomban lenni. De néha muszáj megmutatnotok nekünk, hogy igazi csapatjátékosok vagytok!

Ebben a pillanatban a legfontosabb teendő lehozni a magyar 7DW tagokat a normalitás talajára . (tdk. Észre téríteni őket). A következő pedig, hogy töröltetni kell minden igénylést az amit az AlertPay-nek küldtek. MINDEN EGYES KÉRELEM A SZÜKSÉGESNÉL SOKKAL HOSSZABB VÁRAKOZÁSI IDŐT CSINÁL MINEN EGYES TAGNAK, MINT SZÜKSÉGES LENNE. Meg van a teljes lista mindenkiről, és meg tudom csinálni mindenkiért és segíteni tudok mindenkinek. De ha elkezdenek a saját fejük után menni és cselekedni, nem tudok többé segíteni, mert nem lesz rálátásom, hogy kinek lett már fizetve, és kinek kell még fizetni. Több mint 200 magyar tag indult el ezen az úton egyedül!

A Hálózat azt jelenti, hogy az Alsóvonalad ugyanazt teszi, mint te. Ha a vezető csöndben van, mindenkinek csöndben kell lennie. Tudom, hogy értitek , amit mondok. Németországban senki nem kéreget pénzt - tudják, hogy Franz nekik dolgozik.

Szóval, had tudjam, hogy mi lesz a magyarokkal - elhiszik hogy Franz ugyanúgy dolgozik nekik, mint az ausztrál, orosz, német és osztrák tagoknak? A tagjaidnak el kell dönteni: vagy hisznek a magyar vezetőikben és Barbarában és Franzban, vagy fejjel rohannak a falnak. Én ezt tudni fogom, mert hallani fogom Sigman úrtól, hogy hirtelen 200-300 kéréssel kevesebb van az AlertPaytől.

Azt terveztük, miután miután felszabadul a pénz Sigman AlertPay számláján kifizeti 100 dollárig a tagok 100%-t az MOWC-ben. A munka nagy része megvan - két három napba telik. Ezek után a kis összegek kifizetése után ki kell fizetni a tagokat 1000 dollárig, ezzel megvolna a következő lépés. Az ezutáni lépésben ki lesz fizetve az 50%-a a MOWC-nek, és végül jöhet az utolsó lépés. Sigman úr követi a kifizetési ütemre vonatkozó tanácsaimat, de végül is az ütemezés ő döntése lesz.

Bármi is történik, nem én, nem Barbara, nem a magyar vezetők, akik felelősek ezért a katyvaszért (szarért). Ezt mondjátok el minden tagnak! Ha ők betették az utolsó fillérjüket is, azt nem én vagy ti kértük. Ezt ők maguk csinálták maguknak a mi segítségünk vagy tanácsunk nélkül!

Bárki is azt gondolja Sigmanről, hogy saját maga akarta/akarja kinyírni a programját és a pénzügyi jövőjét - tényleg ezt hiszitek??!

Megölnél egy állatot, aki életben tart a sivatagban (Kb: Te levágnád a fejős tehenet?) Én nem hiszem. Az utolsó hónapban is mint mindíg megköszönte a vezetőknek a munkájukért, hogy segítségére voltak a nehéz időkben.

Most - mutassátok meg nekem, hogy csapatjátékosok vagytok! Üdvözöllek a csapatunkban!

Üdvözlettel,

Franz'"

1527. kombusz (válaszként erre: 1526. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 17:17

elmondtam már nem a tagok megugrása kell hanem a befizetésé.

nem a tagdijakbol éltek az csak hab volt a tortán.

amit kifizettek az embereknek az 5ezer feletti összegeket a korlátkor azt a kapzsi emberek gyorsan vissza is fizették egy másik családtagnak nyitott számlára.

olvass vissza hányan nyitottak az egész családnak több accountot.

és máris ujra a rendszerbe volt a pénz.

2010. nov. 5. 17:12
Aham, de mégsem ugrott meg a tagok száma a korlát bevezetése után sem!! Meg az új szabályt követően az 5000 dollár felett lévő összegeket kifizették. Az nem kis pénz lehetett, akkor azt miből? Az új tagok befektetéseiből hát nem hiszem, hogy abból ezt lehetett volna. Mindenki higgyen amit akar. Én még mindig bizakodó vagyok. Persze ettől másnak nem kell hinnie benne csak ne hurrogjatok le a véleményem miatt:)
1525. kombusz (válaszként erre: 1521. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 17:08

nem a tagokban kell a megugrásnak lenni amugy sem hanem a befektetett tökének.

ha a a befizetés már idöszakosan kevesebb mint a betett pénz akor lekell huzni a rolot

1524. kombusz (válaszként erre: 1515. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 17:05

de lekorlátozhatták amiatt hogy hihetöbb legyen hogy milyen jo üzlet is ez.

mert igy gondolhatták az emberek hogy ha tényleg ez csalni akarna akkor engedne minél több pénzt befizetni.

ez a beetetés volt mert nem birták már a sok ember 10ezer dollárjára fizetni a 30napos kamatokat.

lehet hogy nem kis pénzeket vettek ki az emberek de gondolj bele.

egy ilyen üzletben hogy megbizzanak az kell hogy legalább lejárjon az elsö tagoknak a 3 honap.

aztán vagy kivesznek vagy nem mivel akkor még korlátlan lehetett a bennlévö pénz nem volt 5ezer dolláros korlát.

azok akkor gyorsan megprobálnak még 1 honapot és közben elkezdik terjeszteni hogy látod ez nekem fizet probáld ki te is

aztán lassan az uj tagok elkezdik kiprobálni persze kis pénzekkel amit mikor látják hogy megy elkezdenek egyre többen kiprobálni mindenki lassacskán növelve a tökéjét.

na és mire már a második turnusnak is lejár a 3 honap addigra eltelt 7honap az indulás ota.

elkezdenek egyre többen berakni pénzt van aki lejáratkor kivesz belöle de a legtöbben ugye bennhagyják mert a több pénz többet kamatozik.

na és lassan eljött az 5ezer dolláros korlát amitöl elhitte mindenki ez megbizhato mert ha lelépni akarna akkor hagyná hogy sok pénzt akár 10ezer dollárt rakjon bele.

de hát ugye ez volt a szlogen hogy a kis emberek számára ad lehetöséget a 7 day meg már nem is tudta volna kifizetni a kamatokat a nagy pénzekre ha sokan akartak volna kivenni belöle

és ekkor ugye jött az 5ezres korlát amit azok akiknek ennél több volt benn azok többnyire nem ugy oldottak meg hogy kiveszem és elköltöm hanem a többi családtag számára nyitottak belöle ujabbat.

ekkor már mindenki elhitte itt a kánaán akkor robban tották a bombát ezzel a csalás szöveggel.

holott a hg24.hu-n már szeptemberben irtak egy csalásrol 7dayyel kapcsolatban akkor hogy is történhetett meg egy ujabb???

vagy a kettö ugyanaz akkor miért is most zárták le az oldalt?

1523. marienn18 (válaszként erre: 1521. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 16:58

15000 tag * átlagosan 100$=1500000$*200Ft=300000000Ft

Ha, átlagosan 1 tag 100$-t fektet be.

1522. boppika
2010. nov. 5. 16:53
Istenem de sok baromarcú van ezen a fórumon...
1521. 0e6a4e5eff (válaszként erre: 1520. - Marienn18)
2010. nov. 5. 16:51
Másfél év alatt 15000 tag az szerintem egyáltalán nem sok!! És hirtelen megugrás sem volt, de mindegy teljesen lényegtelen. Véleményem szerintem akkor sem piramisjáték meg ahogy írtad is azt Mo-n büntetik!
1520. marienn18 (válaszként erre: 1518. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 16:46
ez nem igaz, azért elég gyors volt a taglétszám-növekedése. És itt nemcsak tagdíjjal, hanem tőkebevonással is éltek a tagok.
1519. 0e6a4e5eff (válaszként erre: 1516. - Szeretném)
2010. nov. 5. 16:46
Júliusban volt egy éves...
2010. nov. 5. 16:44
Na hát pont ezt mondom! Itt minden volt csak gyors taglétszámnövekedés nem...
1517. marienn18 (válaszként erre: 1515. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 16:43

A pilótajáték (piramisjáték) hazánkban illegális, általában MLM vállalatnak/vállalkozásnak feltüntetett tevékenység. Lényegében egy olyan hálózat, amelybe az újonnan belépett emberek belépési díját a felette elhelyezkedő személyek kapják meg.

Alapesete az elhíresült lánclevél, amely szerint fizess a pilótának X forintot, és küldj levelet 5 embernek, hogy annak küldjön X forintot aki neked küldte a levelet, és küldjön 5 embernek levelet, hogy neked küldjön X forintot (Akkor te vagy a pilóta). Gyors számolással kiderül, hogy így az aktuális pilóta X befektetéssel 25X profithoz jut.

A csapda: A szükséges tagok száma meredeken növekszik:

1. szint (pilóta) 1 fő

2. szint 5 fő

3. szint 25 fő (itt söpri be az elindító a hasznot)

4. szint 125 fő

...

Az exponenciális növekedés miatt gyorsan elfogynak a potenciális "játékosok".

2010. nov. 5. 16:43

Tudja valaki miből fizetett a 7day stb.....

vagy mióta müködött a cég?

mert szerintem sokan nem tudják miről is beszélnek

2010. nov. 5. 16:41
Pont nem rég korlátozták le a befektethető pénz mennyiségét! Az új szabályok előtt voltak tagok akiknek több 10ezer dollárjuk volt bent és havi szinten kivették a kamatot.Ha a cél az lett volna, hogy minél többet pakoljanak be az emberek hülyék lettek volna ilyen szabályt hozni. És azt biztos tudjátok, hogy nem kis pénzeket vettek ki az emberek másfél év alatt. A befizetésekből nem tudták volna rendszeresen kifizetni a kamatokat másfél évig...
1514. kombusz (válaszként erre: 1511. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 16:36

nem csak az a piramisjáték ahol be kell léptetned embereket.

hanem az is ahol amig több a befizetés mint a kivét addig müködtetik.

a lotto az szerencsejáték az két különbözö fogalom

ugyanis ott csak az esélyt adják meg a játékoddal hogy nyerj a szerencsejátékon mig a pilota játék az mikor garantálnak neked valamit a pénzedért.

1513. marienn18 (válaszként erre: 1511. - 0e6a4e5eff)
2010. nov. 5. 16:36

Az, hogy a beléptetés nem volt kötelező, de némi anyagi javakért meg lehetett tenni, az nem jelenti azt, hogy ez nem piramisjáték.

(Lottót nem szoktam venni. És, amint azt már korábban is írtam, sajnos közeli családtagom fektetett a 7DW-ben, miatta vagyok kénytelen tájékozódni. ")..akkor is pénzt kerestél....", igen egy ideig, amíg nem borult a ki- és befizetések aránya, hát ezért.

1512. kombusz (válaszként erre: 1507. - Marienn18)
2010. nov. 5. 16:31

szerintem itt az egész tehéncsorda kergemarhakoros már ugyhogy mindet le kell vágni :))

mondtam én hogy a sivatagba teve kell és nem tehén :)))

Marienn18!Ezen mi a pilótajáték??Piramisjáték akkor lett volna, ha be kellett volna léptetni embereket és csak akkor láttál volna belőle pénzt!! De nem kellett akkoris pénzt kerestél, ha csak a pénzedet beraktad! A lottó az a piramisjáték!
1510. Alexxl (válaszként erre: 1504. - 7459713202)

ezt még hányszor teszitek fel?

ezzel akartok sokkolni

1509. Borostyán 76 (válaszként erre: 1503. - Kombusz)
2010. nov. 5. 16:29
ÁMEN!
2010. nov. 5. 16:28

Kombusz én ezt nem láttam én tegnap késő délután beszéltem csak Barbaraval úgyhogy akár igaz is lehet. (nem bánnám, ha tényleg lassan érkeznének a fizuk)

És mégis mit írsz az FBI-nak??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook