Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

9264. +Acyre+ (válaszként erre: 9259. - Antonka)
2011. febr. 2. 09:47
Juj, várom a képeket, olyan jó látni a sok kis édi bogyót!:-)))
9263. lina816 (válaszként erre: 9261. - Kisfari)
2011. febr. 2. 09:44
Jó reggelt! Kis drágám ma éjszaka 6 órát aludt egyben, hát tündér ez a kislány. Neki is édes a nyafi sírása, na meg amilyen grimaszokat vág, hát azt nem lehet kibírni nevetés nélkül
9262. lina816 (válaszként erre: 9259. - Antonka)
2011. febr. 2. 09:43
Nagy gratula!
9261. kisfari
2011. febr. 2. 08:49

Jó reggelt!

Hogy vannak ma a babák és a mamák? Mi nyafisan, olyan genya vagyok, de olyan édesen tud nyafizni ez a gyermek, hogy mindig megmosolygom, amikor bedobja a keserves Maja nyafit.

Antonka le a kalappal! Mégegyszer gratulálok!!!

9260. RLindi (válaszként erre: 9259. - Antonka)
2011. febr. 1. 22:06

Hát persze,hogy az!:)

Gratulálok Hozzá és nagyon sok boldogságot Nektek!

Kíváncsi vagyok a képekre nagyon, mekkora hajacskája lett a brutál gyomor égés után?:)

9259. antonka
2011. febr. 1. 21:54
Majd még jövök, és képet is töltök fel. Gyönyörű és tökéletes gyerek!
9258. antonka (válaszként erre: 9257. - +Acyre+)
2011. febr. 1. 21:53
A kórházban minden rendben volt, és a dokim előtt le a kalappal. Óránként bejött, és többször megnézett, és igazából szerencsére időben észrevette a vérzést, és cselekedett. Ha nem így lett volna, nem tudom túlélem e.
9257. +Acyre+ (válaszként erre: 9254. - Antonka)
2011. febr. 1. 21:40
Szióka!A lényeg, hogy túl vagy rajta és a kisfiad mindenért kárpótol majd meglátod!:-)))Jó gyógyulást. Sajni praktikám nincs. Azért rendesek voltak a kórházban? Ha lesz időd, mesélj!Puszi
9256. ENIE (válaszként erre: 9254. - Antonka)
2011. febr. 1. 21:40

Hatalmas Gratula Neked és a picikédnek! :))

Na majdnem kaptam én is vért....én azóta is szedem a vastablettát(neo ferro folgammát)és rengeteg cékla+pihi...főleg az első hetekben!!!

Pussz!

9255. antonka
2011. febr. 1. 21:32

Köszönöm a gratulációkat!

Én is mindenkiek minden jót kívánok!

9254. antonka
2011. febr. 1. 21:26

Sziasztok!

Hazaértünk. Már tegnap. A kisfiam egy csoda!!!!!

Nagyon megszenvedtem érte, és nem életem legcsodálatosabb élménye, ahogy gondoltam is. Reggel fél tíztől szülés indítással 23:55-re lett meg.

Majdnem vért kaptam, mivel nem akart elállni a vérzésem, most azon kell küzdenem, hogy sok pihi,és vért képezni ezerrel, valakinek vmi tipp?

Sóska cékla vastabletta, máj-on kívül vmi csodaszer?

Remélem mindenki jól van! Majd ha tehetem benézek.

9253. +Acyre+ (válaszként erre: 9251. - Ella89)
2011. febr. 1. 16:53
Hát ez tényleg nem semmi!Én még így sem írnék szakdolit, nem még két picivel!:-)Elég volt egy bőven...most anyuci akarok csak lenni!:-DDD
9252. lina816 (válaszként erre: 9246. - Zsuzsanna68)
2011. febr. 1. 16:34
Nekem hol az egyik oldalt nyilal, hol a másik oldalt, de nekem még bent van a varrat és az is húzza, holnapután már lehet okosabb leszek a kérdésben, mert holnap végre kiszedik a varratokat. Hipphipphurrrá
9251. Ella89 (válaszként erre: 9250. - +Acyre+)
2011. febr. 1. 16:15

Tényleg? Köszi. Én még csak átlapozni tudtam az újságot. Hiába, 2 kicsi mellett. :P

Viszont most néztem, hogy szűk 4 hónapos van a szakdolgozatra és még a váza sincs meg. Hogy hogy lesz időm megírni, amikor egy újságot sem tudok kiolvasni... Bár eddig mindent megoldottam, csak előre félek, milyen baromi nehéz lesz és megint segítséget kell kérnem, amit utálok. :S

9250. +Acyre+ (válaszként erre: 9249. - Ella89)
2011. febr. 1. 16:03

Köszi:-)

Ja!Írni akartam, hogy láttalak és olvastalak a Kismama magazinban!:-))Szépek vagytok ott is!

9249. Ella89 (válaszként erre: 9248. - +Acyre+)
2011. febr. 1. 16:00

Hála Istennek most is rögtön visszament a hasam, mintha nem is szültem volna, szóval nem hordtam. Az első szobatársaim sem hordtak, pedig egyiküknek nagyon nagy hasa maradt vissza, rengeteg oxytocin injekciót kapott, hogy menjen vissza neki. A második nap 2 császáros szobatársat kaptam, nekik meg valami speciális izéjük volt, amit az ÁEK-ben adtak.

Viszont azt mondják, hogy nem olyan jó a hasleszorító öv meg a bugyi sem, mert mindkettő ellustítja az izmokat. Én ehhez nem tudok hozzászólni, mert laikus vagyok, de szakemberek ezt állítják, gondoltam leírom.

9248. +Acyre+
2011. febr. 1. 15:54
Lányok!Akik nem császárral szültek...hordotok hasleszorítós bugyit?:-D
9247. +Acyre+ (válaszként erre: 9245. - Zsuzsanna68)
2011. febr. 1. 15:44
Én eredetileg is febr. 8-ra vagyok írva, Audrey csúszott át asszem csak. Én csak itt kíváncsiskodom!:-)Védőnéni szerint csak jövő héten jön a kis Márkunk. Legyen úgy!:-D
2011. febr. 1. 15:35
Aki császárral szült, normális az, hogy nekem már csak a hasam jobb oldala fáj? Mindig is az fájt jobban. Nektek egyforma a 2 oldal?
2011. febr. 1. 14:51

Acyre, más is csúszott át februárra? Sajnos nem nagyon tudtam nyomon követni, mindenkii másnak megvan-e a babája.

A varratszedéshez nem tudok hozzászólni, nekem felszívódós van.

A cumival úgy vagyok, hogyha elfogadja, és jobb úgy, akkor adok neki, ha nem, akkor nem. Szerintem babától függ. Marcinak egyelőre nem kell, de még fogok vele próbálkozni, ha úgy látom.

Nekem a kórházban azt mondták, ha csak szopik egy baba, elég, ha 10 naponta kakil. Hát nem tudom, én azért nyugodtabb vagyok, hogy minden pelusban van.

Ez a hasfájás nehéz dolog, sosem tudhatjuk, igazából mi a baj.

9244. Anducska (válaszként erre: 9243. - +Acyre+)
2011. febr. 1. 14:11
Igen,tudom!Már a szülés után rögtön almalét és szénsavmente vizet ittam és azóta is.Anyukámék még leis csesznek,hogy annyira oda figyelek a kajára!Szóval nem tudom,hogy miért volt és az arca is felömlött a nyelve pedig lepedékes volt!A védönő is mondta,hogy emésztési probléma!
9243. +Acyre+ (válaszként erre: 9241. - Anducska)
2011. febr. 1. 13:36
Ehettél valami olyat ami ezt okozhatta nála? Úgy hallottam a narancslé is kifejthet hasfájást, úgyh érdemes a kajánkra is figyuzni...
9242. +Acyre+ (válaszként erre: 9241. - Anducska)
2011. febr. 1. 13:32
Jaj, szegény! De milyen szép a kisbabád!:-)))Igazi hajas baba! Masszíroztad és tornáztattad már, gondolom. Hát...én még nem tudok segíteni. Van aki itt szélcsöveztetett is...de az picit drasztikusnak hangzik.Bár..
9241. Anducska
2011. febr. 1. 13:27
Sziasztok csajok!Remélem mindenki jól van!Mi a helyzet a hasfájással????Botikámnak tegnap egész nap fájt és ordított,már annyira sajnáltam sírtam vele:(!!ja és 2 napja már nem volt széklete.Kinek milyen módszer jött be,kipróbáltam az angol vizet és talán az jó..de segítsetek már kinek mi jött be!!:)erre a problémára..
9240. +Acyre+ (válaszként erre: 9239. - Pe80)
2011. febr. 1. 13:10
Húha!Nagyon nagy gratula Nekik!:-)))Hajrá, Csajok!
9239. pe80
2011. febr. 1. 12:00

Audrey üzente ma reggel:

"Ma hajnalban megszületett Melinda, 3550g és 53cm."

Nagy gratula itt is nekik!:)

9238. Ella89 (válaszként erre: 9230. - ENIE)
2011. febr. 1. 11:45

Leának beadattuk, mert anya unokatestvére gyerekorvos és ő ijesztett meg, hogy kórházba kerülhet, ha elkapja (persze ezen kívül még sok minden miatt sajnos). A GYES-em ráment, de akkor úgy éreztem, megérte, ha emiatt nem kell megint távol lennünk egymástól (ugye Lea csak 2 hetesen került haza, addig külön voltunk, nem lehettem vele), ráadásul ugye nem kellett megszúrni sem, szájon át adják be.

Most nem tudom, Gyöngyösnek beadassuk-e, mert azért sok más egyéb is okozhat hányásos hasmenést, anyagilag nem vagyunk elengedve most sem és én is be akarom oltatni magamat bárányhimlő ellen, ami szintén egy drága mulatság. Van pár hetünk ezen még gondolkodni. Majd megírom, végül beadattuk-e neki is.

9237. Ella89 (válaszként erre: 9216. - Lina816)
2011. febr. 1. 11:39

Gyöngyös csak akkor sír, ha éhes. Elején azt hittem, hogy hasfájós, de csak haspók. :) Szóval nem kap cumit. Ha sír, megetetem, büfizik és nyugi van (vagy nem, akkor újabb adag tápszert kér). Lea sem kapott cumit és megvan nélküle, nem szopja az ujját, csak az alsó ajkát harapdálja, ha olyanja van (azt is csak másfél évesen kezdte el, addig nem csinálta). Egyik barátnőm meg adott cumit a fiának, mégis csak az ujját hajlandó szopni. :P

Ha meg adtál Polettnek cumit és azóta nyugi van, ne rágódj, biztos jól döntöttél! :)

9236. Ella89 (válaszként erre: 9196. - +Acyre+)
2011. febr. 1. 11:34
A kórházban az igény szerinti szoptatás miatt az egyik szobatársam melle véres volt, szoptatni se mert az utolsó napon. Garmastan + anyatej rászárítását javasolták neki. Nekem a Garmastan bejött, a tejet nem próbáltam. Mondjuk már alig szoptatok... :(
9235. Ella89 (válaszként erre: 9197. - Kisfari)
2011. febr. 1. 11:33
Leánál rengeteg tápszert kipróbáltunk (Milupa, Beba, Milumil, Hipp, Novalac, Humana). Aztán a Hipp jött be a legjobban, talán az egyetlen, amit a gyerekorvos nem ajánlott. 1 éves korától meg már Junior gyerekital (Milupa, Milumil és Humana), másfél éves kortól tehéntej. Jó lenne, ha Gyöngyös elfogadna egyfélét és nem kéne vele is kísérletezni...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook