2011 januári babák (beszélgetés)
Hát nem hiszem, mert ha bemegyek hozzá és odaadom a cumiját visszaalszik és nem sír, csak felébred. Most mondjuk hagytam egy kicsit nyüglődni meg sírni és utána mentem be, így most bealudt úgy néz ki, pedig most meg már kajaidő lenne.
Tényleg nem lehet kiigazodni a nőkön:)
Mit tud az az angol víz? mi már elmúltunk egy hónaposak.
Nem lehet, h a pocija fáj???
Alig várom, h betöltsük az 1 hónapot, akkor, már adhatom neki a Dm-ben kapható Angol vizet,állítólag nagyon jó a pocak fájós babáknak, pikk-pakk elmulasztja.
Sziasztok!
Nagy gratula Audrey!! Szerintem sem hasonlítható össze a gátvédelmes szülés a gátmetszésessel!
Krisztina: nem semmit hízott Csenge a súllyához képest. :)
Acyre: Rajtad a világ szeme! :) Veled izgulok én is! Drukkolunk!
Mi is voltunk ma védőnőnél, 500g-ot híztunk az elmúlt 2hétben.:)
Megkérdeztem ezt az influenzát, azt mondta hogy itt egyáltalán nem tapasztalták hogy ennyire járvány lenne, mint ahogy a tv-ben mondják, inkább van hasmenéses meg bárányhimlő. És azt is mondta hogy az anyatej nagyon védi a kicsit, mert tavaly amikor az a nagy felhajtás volt az influenzával, egy anyatejes csecsemő sem betegedett meg pedig nagyobb járvány volt.
Nekünk is vannak kiütések, az arcán, nyakán, kicsit a mellkasán. Azt mondta hogy anyatejes vagy meleg kiütés, és hogy ez még nem is csúnya, sőt szép a bőre (mondjuk múlt héten csúnyább volt), azt mondta hogy csak arra kell figyelni ha annyira sok van hogy egy nagy piros folttá folyik össze és elkezd érdes lenni a felülete, akkor kezdjem el kenni fürdetőkrémmel, mert ekcémássá alakulhat.
Nem túl jó napunk van ma, megint elalszok majd 5 percenként ébredeket játszik Maja. Nem tudom miért csinálja ezt pedig olyan szépen elalszik.
Gratula Audrey, várjuk az élménybeszámolót!:)
Zorka testén is elég sok kiütés van, arcán, mellkasán, nyakán főleg. Védőnő azt mondta, h atópiás dermatitis, gyerekorvos pedig azt, h ezek az anyai hormonoktól vannak, majd elmúlnak... Háát, én meg utánaolvastam a neten, sztem meg anyatejes kiütések vagy esetleg melegkiütés (ez utóbbinak mondjuk ár illett volna akkor eltűnnie), tekintve, h a hormonok miatt állítólag pattanásszerű kiütések jönnek, az előbbi pedig száraz foltokkal jelentkezik... Szóval én is elég tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban...
Nálatok milyen a kiütés, mit mondtak rá, h micsoda az, mitől van?
Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok a picihez:-DDD
Az nagyon jó, h gátvédelemmel szültél, én is és össze sem lehet hasonlítani, a szülés utáni állapotot, azzal, mind amikor vágnak.
Sziasztok !
Csak gyors bekukk. Kedden hajnalban 4.20-kor megszületett Melindám. Jó hír, hogy elég gyorsan született a picúr és gátvédelemmel született.
Majd később visszaolvaslak benneteket. Pusza mindenkinek!
Hát, igen...én is kiváncsi leszek!:-)
Szerintem Anducsa picikéjének tuti nem ekcémája van, mert arra nem írnak tűzpiros ecsetelőt,sztem...
Nagyon szorítok neked, hamarosan Te is a kezedben tarthatod a gyermeked, és kezdődnek az újabb és újabb izgulások, mint anya:-DDD
Kíváncsi vagyok vajon ki bírod-e hétfőig, most egy igen erős meleg front jön!!!
Mit mondott a doki, milyen elváltozás van a pici bőrén? Nem ekcémás?
Sziasztok, úgy örülök, ma voltam méretni a pici hercegnőt, jan 18.-án 2400gr-al jöttünk ki a kórházból, a mai mérésen 3200gr, 80dkg -ot hízott, két hét alatt.
Kicsit megnyugtatott, eddig aggódtam, h elég-e a tejem, meg, h jó-e, de hála ezek szerint igen.
remélem mindenki jól van????
Puszi
Én is bízom benne, h nem hozza haza a fiam suliból, nem nagyon szokott ilyeneket elkapni,.
Én a védőnő javaslatára szedem a Juvita C-vitamint, ami 12 óra alatt szívódik fel, napi 2x500mg-ot. ez átmegy az anyatejjel a babának,, remélem ér valamit.
Sziasztok!
Én is parázok,nekem is egyik ovis másik sulis és állítólag nagyon sok az influenzás:-(
Most meg azt mondták,hogy a hirtelen felmelegedés miatt még több lesz.
Na fasza!!!!
Gratulálok Babarózsa!
Jaj, nagyon tetszik a neve is!!!