2011 januári babák (beszélgetés)
Csajok !
Léciiii válaszoljatok többen? Eddig csak Rlindi írta meg, hogy miben vitte haza a bébijét ebben a hidegben.
Köszi :
Na megvettem a picinek a Mecsek baby édeskömény teát, elöször öklendezett a cumitól, de csak megivott belőle kb 30 ml, megpróbálom, hogy amikor csak cumizni akar a cicivel ebből itatok vele néhány kortyot, remélem segít, az anyósom esküszik rá, majd meglátjuk, de már úgy sajnálom szegényt 11óta szinte nem aludt semmit, folyton felvisított a pocak miatt, és persze megnyugtatásnak kérte a cicit.
Úgy érzem magam, mint egy holdkóros. Tegnap este 8 körül feküdtem le, reggel 5,30-ig aludtam. Most is aludtam 2 órát és még mindig hullafáradt vagyok...
Ébren volt a pici ? Nekünk 3 -4 alkalommal ezelőtt volt ilyen cikk-cakkos az nst, de éber is volt a bébim :-)))
Amennyiben segít a tea, hát biztos jobb megoldás a szélcsőnél. Ebben ugyan laikus vagyok, de nem akarom minden nap szélcsövezni, mert meg kell tanulnia erőlködni a pukival. Barátnőm kicsit lejtősre emelte a kiságyat és az segített a fián, amikor ilyen gondok vannak. Valahogy úgy gondolkodok a szélcsőről, mint a katéterről...nehéz utána megtalálni a biológiai egyensúlyt. Persze vannak vészhelyzetek, amikor nincs más megoldás...
én iszom, de nem ilyen instant babának valót, hanem gyógyszertárban vettem rendeset és abból lefőzök egy napra kb 1-1,5l. először majdnem kiköptem, de most már az ízét is birom és tényleg segített. volt hogy kihagytam 1-2napot és nyűgösebb volt Maja.
márkát váltottam, a méretváltás nem segített
Nálam az volt a gond, hogy 1 ujjnyira voltam tágulva, de a méhszáj nem rövidült szinte semmit.
Te iszod az édeskömény teát, nem a baba
Pont az előbb hívtam a védőnőt, hogy vehetek e neki ilyen teát,, mert szegény 3napja megőrül a pocijával, nem győzöm szélcsövezni, az meg nem megoldás mindig.
Arra gondoltam kanállal adok neki néhány korty teát,a Mecsek teáját javasolta a védőnő, szerintetek,
Ja!Képzeljétek! Voltam fél10-kor NST-n. Fél óránál is többet ücsörögtem a gépnél és olyan vicceseket csinált a kisfiam, hogy a szülésznők mondták, ha van rá mód menjek ma el a dokimhoz. Jó, mi? Persze mondták, hogy lehet, h csak őket paráztattam be. . . Több kiugró tüsi egymás után a szívhangján. Egyszer120 alá ment egyszer meg 150 főlé. Nem tudom mitől pörgött így. . . De azért jó lesz a doki bácsinak megmutatni. Fájástevékenységet nem láttak és arra a kérdésemre is nem volt a válasz, hogy talán beindulunk-e. . . Nem tudom, remélem nincs baja a kis ketyegőjének, csak huncut!
Én bébihordozóban vittem haza Kamillát, és ezeket adtam rá.
Hosszú ujjú body, rugdalózó vékonyabb, aaztán vastagabb kardigán és naci, thermozsák, 2 sapi, kesztyű ja és persze egy vastag pléddel is betakartam.
Tuti nem fázott:)
Ja és gondolom kocsival be lehet menni a bejárat-közelébe legalább, úgyhogy annyit nem lesz a babi a nagy mínuszokban:)
Csajok !
Miben vittétek haza a bébit ??
Most a body+plüss rugi+ thermozsák + bébihordó , vagy a
body + rugi+ thermozsák / pólya + mózes + pléd
ezen agyalok, persze bekészítettem mindkét verziót egy valag sapival, kesztyűvel, tutyival :-))
Viszont érdekelne, hogy ki mit választott ilyen mínuszokban
Méretet, vagy márkát váltottál ? (Csak, h okuljak majd az ilyen esetekre..)
Köszi Kisfari, remélem nem azt jelenti, hogy egy hétig kell a kórházban feküdnöm :-)))
Sziasztok!
Cseréltünk pelust és végre nem kellett éjszaka öltözködni!!!
Alina: Nekem nagyon hasfájósságra, hogy édeskömény teát iszom, azóta már az infacolt sem kell használnunk és ez a kis királylány olyanokat pukizik... már bocsánat:O
Lányok! én Zalánnal még nem hordozókendőztem, mert akkor még nem is tudtam róla vagy mi, de most használnánk, de nem tudom hogy ilyen kabátos időben ez hogy van? a picire is adni kell overált és akkor a te kabátod alá vagy fölé teszed???
Lindi: látom ti használtok pólyát Kamillával, hogy tetszik neki, nyugodtabb benne? én is gondolkodtam rajta, de valahogy kimaradt és most egy barátnőm ilyen bugyolát venne ajándékba, de nem tudom van-e már értelme?
Szerintem nem, én sem tudom pontosan, de Zalánnál nekem is először azt mondták hogy rövidül a méhnyak. Azt hiszem ahogy az kezd visszahúzódni és utánna kinyílni és amikor kinyílt el kell simulnia is, de lehet hogy hülyeségeket írok.
Sehol senki ?? Léci csajok, ha valakinek volt már ilyen szülés előtt írjon !
Csajok , ez normális esetben nem fordítva van: nyílik a méhszáj és utána rövidül a méhnyak ??
Semmit, észrevettük... de senki nem tudja, h miért (kb 2-3 hete nincs a fórumon).
Képzeljétek most voltam a dokinál. Holnap reggel be kell feküdnöm, ha ma nem szülök meg. Zárt a belsőméhszáj, (ha jól értettem a belsőre mondta) és lerövidült a méhnyak... szóval volt értelme a fájásoknak :-)))))
Lappangó lepkéről tud vki vmit???? Törölte magát a Hoxáról.....
Antonka, Audrey
Szegénykéim!!! Remélem hamar túl lesztek rajta.
Emlékszem én az utolsó kinder tojásként töltött estémen voltam nagyon ki...teljesen ki voltam magamból kelve és ok nélkül kiabáltam a párommal meg a lányommal...aztán mikor ráeszméltem a hülyeségemre, azon sírtam hogy milyen bunkó voltam.
Majd persze az egészet a terhesség rovására írtam, mert akkor már 1 napos túlhordásnál jártam és én is teljesen ki voltam készülve.
Szóval bízom benne, hogy Nálatok is ez már a végső fázist jelenti és mindjárt történik valami.
Kitartás és sok-sok nyugalom Nektek.
Én szinte ülve alszom, így elviselhető a gyomorsav...viszont baromira kezd fájni tőle a hátam.
Nálunk még mindig semmi, most megyek a dokihoz.
Köszi! Én is azon élek+ tej+ szódabikarbóna.
Remélem így lesz!
:)
Rennie, rennie, rennie, én már csak úgy tudtam létezni a végén hogy rengeteget elrágtam és olyankor megkönnyebültem , szóval ajánlom figyelmedbe , plusz hideg víz is enyhít, én ezeket alkalmaztam, de megértelek, mert most többet pihenek mióta megszületett a kislányom, mint a terhesség végén az állandó sav marástól már egyáltalán nem tudtam aludni. fel a fejjel, megszületik és megkönnyebbülsz!
Most konkrétan leírom mit érzek hátha valakinek volt hasonló, és tud valami tanácsot adni. Ha ülök jó, csak feszíti Milucika a hasamat, és fáj a hátam.
Ha lefekszek, egy kis idő múlva olyan érzésem van, mint amikor hányás előtt a nyál összegyűlik a számban, és már a torkomban égető érzést érzek, és már nem bírom!!!!
Meg kellene innom a málnalevél teát, de nem bírom magam rávenni, mert akkor már ülve is ezt a nyáltermelődéses égető érzést érzem. És azt kívánom, bárcsak jönne ki amit megettem,és megittam, mert akkor könnyebb lenne!
Na ha valakinek van valami ötlete azon kívül, hogy lőjem magam fejbe, akkor segítsen még ma, mert holnaptól már nem fogok tudni netezni!!!!!HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
szerintem már az utolsókat rúgjuk. Nyugi!!!!
Én már bőgtem ma a páromnak, hogy nem bírom. Ég a gyomrom!!!!!!!!!!!!!!
Kb mint a takony. És egyben volt.
Jó éjt, hátha nem kell várni reggelig:-DDD
Na, megyek aludni. Holnap korán kell mennem a dokihoz..
További ajánlott fórumok: