2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma én is úgy ébredtem, hogy biztos lesz valami, mert
fájdogált ébredés után a derekam és egyből wc-re kellett menni. Délelőtt voltam ctg-n, már kisebb fájásokat is mutatott. A doki szerint bármelyik pillanatban beindulhat a szülés, megvizsgált, 2222 a méhszáj. Én is úgy érzem magam, mint egy időzített bomba :-) Jól lenne, ha szerdán születne, mert a dokim ügyeletes lesz, és Apának aznap szülinapja lesz :-) Ha nem történik semmi, akkor csütörtökön korán reggel kell mennem megint ctg-re, aztán meg csinálnak egy oxytocin terhelést. Ti tudjátok az milyen? Nagyon kihalt a fórum, mióta a java fórumosok már babáznak :-) De ez így van rendjén!:-) Mindenkinek kitartás, és sok sikert, hogy mihamarabb babázhassunk mi is :-)
Sziasztok,tegnap este eléggé keményedett a pocim,ma délelött voltunk ctg,minden ok,hazaengedtek,de jöv hét hétfön kell befeküdnöm a klinikára,remélem addig kibirjuk egyben:)!
Ja,a festéssel is kész vagyunk:)
Remélem mindenki jól van,és élvezitek ezt a szép idöt:)
Pussz.:Hana
olvasd el ezt, ha még nem olvastad
én azt tervezem, h a legfontosabb részeket kiemelem és majd beviszem magammal
nem szabad bepánikolni (könnyen mondom én még most így a 33. héten :) ) !!!!!
ügyesek lesztek, beszélgess a kicsivel, hogy sokat segítsen neked a kis lábaival!
igen valószínű, h több részletben távozott, távozik és hát a te idődben már elég valószínű lehetne akár a mai nap is...:)
sok sikert!
Sziasztok Kismamák és Anyukák!
Egy kérdésem lenne,amire sejtem a választ,csak szeretném.ha megerősítenétek:3 hete azt gondoltam,hogy elment a nyákdugóm,kevés rózsaszínes,nyálkás valami volt,de tegnap éjjel szintén ilyennel találkoztam,majd ma reggel ismét.Lehet,hogy több részletben távozott?Tudom,ha az is volt,még nem biztos,hogy ma szülök.:-(
Sziasztok!
En mindenkinek minden jot kivanok, legkozelebb csak akkor fogok tudni jelentkezni, ha mar otthon leszunk a kicsivel, mivel holnap befekszem, akinek mar megszuletett annak gratulalok, akinek meg meg hatra van a nagy esemeny annak sok erot hozza, remelem hamarosan tudok jelentkezni, szep estet mindenkinek: ketti :)))))
Kedves Afrodita!
Azertaz nagyon frappans lenne ha apr 30-an szuletne :)))) meg akkor is ha az meg 3 nap. jajj nagyon drukkolok hogy ne kelljen neked is meg egy hetet vegigcsinalnod, mert az mar stresszes is. remelem mindketten jovo heten mar (ugyan kisse faradtan) de annal boldogabban irhatnank babinkrol!
Jaj csajok!
Úgy sajnállak már titeket... tök keserves lehet lelkileg ez a várakozás
mindeközben én azért imádkozom, h várja csak ki az idejét, mert ha úgy jön, mint Szandrának majd két héttel hamarabb, akkor nem tudok államvizsgázni. Maradjon csak bennt végig...
nos en 40 hetes es 5 napos vagyok jelenleg. Ctg mar minden nap van holnaptol kezdve ketto is, de ezt ugye mar befekve oldjuk meg.
Eddig nem neztek magzatvizet, mivel a ctg-im kivaloak es en is jol vagyok, no meg ugy gondolja a nogyogyaszom hogy ha csak egyujnyira vagyok nyitva az nagy kinzas lenne egyelore, igy var meg de szerintem barhogy is lesz holnap, mar nem nagyon fog varni, legalabbis ezt kepzelem.
Amugy feltapaszkodni nekem is nagyon nehez, es en is legalabb 3-4 szer jarok ki pisilni ejszakankant, de masra nem panaszkodom, mert a tobbi meg nem olyan nagyon veszes.
Veled mi lesz mit mond az orvosod? Es te hol fogsz szulni?
Pontosan hány hetes és hány napos vagy most?
Én megvagyok, bár a pocak nagyon nehéz már és az utóbbi 2 hétben nagyot nőtt, de előtte sem volt kicsi. Éjjel 2-3 alkalommal megyek pisilni. Úgy tápászkodok fel az ágyból, mint egy 100 éves aggastyán, elindulni ugyanilyen nehéz, mert minden lépésnél fáj a derekam és a forgóm. Meg néha úgy érzem, hogy téglákat cipelek a hasamban. Szóval, már nem bánnám ha jönne a Kisfiam. Az is idegesít, hogy holnap már a 7. ctg-re kell mennem, gondolom megint nem fog mutatni semmit a gép. Neked is kell járnod ctg-re? Neked nem mondták még, hogy megnézik a magzatvized?
Kedves Afrodita!
En nem tudom, (valoszinunek tartom, hogy elszamoltak) illetve ez szerintem leginkabb kiszamithatatlan, igy tanacstalan vagyok, csak remenykedni tudok benne hogy a heten megszuletik, mert nagyon nem szeretnem ha csaszarra kerulne a sor, ugy hogy kozben minden rendben van, igy nem tudok mast tenni, mint nagyon turelmesnek maradni, remenykedem benne, hogy a hosszuhetvegre mar otthon leszunk, nagy nagy boldogsagban kezdunk neki az uj helyzetnek, nagyon varom.... remelem egy het mulva mar nem is emlekszem erre a napra!
Te hogy vagy?????
Kedves Afrodita!!!!
Nyugalom nyugalom! Azert meg azalatt a 4 alatt sok minden tortenhet! orulj neki, hogy meg nem hordtad tul, nekem mar lassan szorul a hurok, egy het tulhordas utan!!
Tenyleg nagyon nehez ahogy mondod, es nem magam a terhesseg, hanem lelkileg elviselni ezt a varakozast!
Sziasztok Kandi és Ketti!
Hát, nálunk sem jobb a helyzet, a baba jönni nem akar, 4 napom van még a kiírásig. Holnap kell mennem a 7.ctg-re, ami szerintem megint nem fog mutatni semmit. Hetek óta nyílok szépen kifelé, 2111-es voltam a múlthéten, de a szülésznő szerint ez semmi :-( Már babáznék nagyon, és ezek az utolsó napok a legnehezebbek már.
Szia!!!!!
Hat en 22-re vagyok kiirva, es kezdem elvesziteni minden remenyemet, hogy ez valaha magatol beindul, de ugye a remeny hal megutoljara, te hogy lelkileg?
Szia!
Mikorra vagy/voltál kiírva?Átérzem a helyzetedet,engem is már hetek óta hiteget a dokim,furcsa is,hogy még nem indult el a bébi,mert 3 hete egyujjnyi a méhnyakam és szinte teljesen elsimult a méhszájam.Mindenesetre nincs mit tenni,bele kell törődni,hogy akkor indul meg kifele a babóka,amikor jónak látja.Kitartás,drukkolok Nektek is!
Sziasztok!!!
Olvasom itt a forumot, sajnos el kellett koltoznom otthonrol, hogy a korhaz kozeleben legyek mar, igy szuleimnel lakom, de itt sajna ritkan jutok net kozelbe.
Bar minden rendben van holnap megis be kell fekudnom a korhazba. Sajnos ugye meg nem szuletett meg, en egy ujnyira vagyok nyitva, es naprol-napra keskenyedik a mehszajam, de meg semmi, kezdek turelmetlen lenni, raadasul egyre jobban idegesit, hogy mindenki minden nap felhiv es megkerdezi, hogy egyben vagyok-e meg...na mindegy remelhetoleg mar nem tart sokaig. a nogyogyaszom mindenesetre biztat.
Amugy mindenkinek nagyon gratulalok, akinek mar megszuletett a gyermeke, es nagyon sok boldogsagot es oromot kivanok hozza.
Nagyon remelem, hogy nemsokara visszaterhetek ide, es en is beszamolhatok gyermekunk szuleteserol,mi mar nagyon varjuk, akinek meg hatra van a "nehez" annak meg nagyon sok erot es kitartast kivanok a szuleshez, udvozlok mindenkit:ketti
Sziasztok!
Van valaki?Mi is elmentünk ma Apával egy jó nagyot sétálni,de én ebben már nem nagyon hiszek,hogy elindítja a szülést. A héten többször is sétáltam,aztán semmi.Tegnap este megint úgy éreztem lesz valami,úgy fájdogált a hasam alja,de ma meg szinte még egy kis keményedésem sem volt.Nem tudom,hogy ez jelent-e valamit,de múlt éjjel feltűnően sokat ugrált a Babukám,ma meg napközben szinte meg se mozdult,csak most,hogy megettem 3 gombóc fagyit.:-)Kedden megyek NST-re,kíváncsi vagyok,mit mondanak.Ja,amúgy tegnapra voltam kiírva.:-(
Sziasztok!
ANYA ÉS A MELIKE NAGYON JÓL VANANK! kÖSZÖNJÜK A JÓ KÍVÁNSÁGOKAT (NA ÉSPERSZE ÁTADOM AZ ANYUNAK ÉS A HUGICÁMNAK)
Sziazstok!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de rólam mindent leesz a Bébi.
A kórházból már pont annyi kilóval jöttem ki, mint, amennyi a teherbeesés előtt voltam, most pedig lement még másfél. Mondjuk a kórházban cirka 30 órát, ha aludtam összesen a 6 nap alatt,...gondolom az tette meg a hatását.
És eszem elég rendesen, tegnap is rántotthusival zártam a napot.
Persze nem bánom, a dolgot olyan nagyon:-),...de azt sem szeretném, ha esetleg a tej rováásra menne.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Szerencsére van rendesen tejem, de azért érdekelne, hogy Ti miket, hányszor eszetek. Mitől lesz jó minőségű atej stb. ha van ilyesmiről infótok, szívesen beszélgetnék róla.
Puszi:
Lucus