2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Nekem azt mondták, hogy először szülő nőknek ritkán vannak jóslófájásai.
Neked nincsenek aggodalmaid azzal kapcs-ban,hogy nem tudod majd mikor kell menni? (Igaz neked közel a kórház)
Apja biztos holnap is ugyanúgy fog neki örülni, mintha ma született volna!
Ha holnap szülünk szegény gyerkőcök a szülinapjukon mindig virslitortát kaphatnak majd :D
A kiskönyvemben ápr. 28 van.
A 6812. hozzászólásban fejtettem ki részletesen, hogy én miért számolok ápr. 21-el.
Ez ma már nem fog összejönni ...
Holnap reggel megyek ctg-re. Te dátum szerint mikorra voltál kiírva?
Szia!
Éppen most akartam kikapcs.
Bele kell húznotok, ha még a mai nap szeretnétek szülni! :)
Szia Grenadin!
Itt vagy még?
Szia Kandi!
Mi teljesen ugyanabban a cipőben járunk.
Ma nekem is elment a nyákdugóm, ill. reggeltől távozik. Nyálkás-rózsaszínes-barnás. Nem gondoltam, hogy ennek ennyire fogok örülni, de már régóta várok rá :)
Valószínű a görcseink is hasonlóak, nekem inkább deréktájból indulnak, és én sem tudom mikor, hogyan mérjem. Remélem kapunk vmi okos választ a többiektől. A nőgyógyászom és a szülésznőm azt mondta tudni fogom...
Ma voltunk dokinál. Minden rendben az nst-n is.Nagyon fel van puhulva a méhszáj, de még mindig csak 1 ujjnyira tágultam. Mostantól 2 naponta kell mennem. Ha keddig nem szülünk be kell feküdnöm, de csak akkor indítják mesterségesen a szülést, ha gond van.
Sziasztok Lányok!
Kedves sorstársaim,mi újság?Még otthon?Én márcsak maximum holnap tudok még pocakosként bekukkantani Hozzátok,aztán néhány napra eltűnök.:-)Ha addig semmi,pénteken be kell feküdnöm.Azért jó lenne,ha addigra megindulna magától a Drágám!Ma elég komolyan görcsölgetek már reggel óta,kicsit aggódom is,hogy meg tudom-e majd különböztetni ezeket a fájásokat az "igaziaktól",mert már most szinte olyan,mint a régi "szép" időkben,amikor még mensiztem.Igaz,nekem nagyon durva görcseim voltak anno,kb. kéthavonta az orvosnál kötöttem ki,hogy adjon injekciót,annyira elviselhetetlenül fájt.Azt mondják valami hasonló a szülési fájdalom,de én agódok,hogy időben flismerem-e,mert 25 km-re lakunk a kórháztól,nehogy későn induljunk.Már gyakorló anyukák,kérlek,nyugtassatok meg,hogy észreveszem,ha beindult a vajúdás!Köszi!
Benéztem,míg Bence szuszókál!
Remélem,mindenki jól van.Az én kisfiam egy hónap alatt több,mint egy kilót hízott.Igazi falógép:)
Szerencsére van tejcsi.Nagyon szeret enni és olyan édes ahogyan nézelődik.Követi a tárgyakat.Igazán kinőttük már ezt a fórumot és valóban átmegyünk baba-mama fórumba:)Hiszen előbb-utóbb megszületik mindenki kis Angyalkája:)
Sok boldogságot mindenkinek a babához minden napra!
Puszika!!!
SZIASZTOK!KICSIT BEKUKKANTOK!
REMÉLEM JOL VAGYTOK!:-)
MI JOL VAGYUNK AZ ÁRMINNAL!
LEGYETEK JÓK CSAJOK,MAJD JELENTKEZEM!
Sziasztok!
Képzeljétek,izgalmas napunk volt ma!Éjjel pisilés után kevés rózsaszínes váladékkal találkoztam,reggelre meg elment egy kevés magzatvíz,úgy egy fél tenyérnyi,legalábbis erős a gyanúm,hogy az volt.Gondban voltam,mi tévő legyek,de úgy döntöttünk a férjemmel,hogy bemegyünk a kórházba,legfeljebb hazaküldenek.Sajnos így is történt.:-( De azért izgi volt,mert majdnem bent fogtak!A doki aki megvizsgált,azt mondta nem szivárog a víz,de bent kéne maradnom,mivel 3 nappal már túlvagyok a terminuson.Csináltak egy UH-ot,minden oké volt,csak kicsit kevesebb a magzatvíz.Mire az eredménnyel visszamentem a dokihoz,már egy másik volt ott,aki CTG-t csinált,ami szintén rendben,ezért azt mondta,nem kell bent maradnom.Viszont azt mondta,lehetett magzatvíz,mert ha fent reped meg a burok,akkor van ilyen,hogy csak egy kevés folyik el.Szóval ismét itthon,holnap kell megint mennem ctg-re,majd kétnaponta.Hát úgy tűnik a fürdő nem jött be,de nekem jól esett kicsit áztatni magam!:-)
Sziasztok Csajok!
Tegnap délután haza jöttünk a kórházból! Az első délután egy kicsit húzos volt, de az éjjel jól telt!
Majd ha lesz időm még benézek, de most inkább azt a pár percet amit engedéjez Melissza, azt pihizéssel töltöm!
Puszi mindenkinek, és aki még e boldogság előtt áll, annak kitartás!
Majd a naplómba megpróbálom minnél hamarabb leírni ezt a gyönyörű élményt!
Köszi!
Nem félek. Kellene? :D Igazat megvallva csak a baba méretei miatt aggódok.
Képzeld annyit kardoskodtál a szemcsepp ellen, hogy megkérdeztem a dokit adnak-e szemcseppet a gyerkőcnek és azt mondta mivel minden rendben van nálam nem szükséges. Csak szólni kell a szülésznőnek, hogy ne csepegtessen :)