2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Hajrá Banya,most mindenki neked drukkol!!..:))
Manóka neked meg sok örömöt az új jövevényhez.Afrodita,Grenadin,Kandi kitartás,most már ti jöttök..:))
Mi ma voltunk mérlegelésen,s Gyémánt 2 hét alatt 350 gr-ot hízott,így már bőven visszanyerte a születési súlyát,s már 3500 gr-ot mutat a mérleg..:))
Lucus te tényleg nem nagyon "bírsz" magaddal..:)),csak figyelj oda,nehogy túlhajtsd magad.Én elkövettem ezt a hibát,s be is lázasodtam.
Szia!
sok sikert anyának és várjuk a fejleményeket!:-)
Sziasztok!
Én banya76 lánya vagyok. Anya szülni fog. Továbbiakról majd késöbb az anya beszámol.
Banya drukkolok nagyon!!!:-)A szexet én sem merem már bevállalni,de ma már 2x sétáltam egy nagyot,tegnap nagytakarítottam,amit még ma fejeztem be,most meg töröm a fejem,hogy még mit csináljak,mert nincs is nagyon kedvem pihengetni.Ablakot már nem merek pucolni-pedig ráférne- mert az egyensúlyozás nem megy!
Lucus,hashajtó teát ittál?
Sziasztok Csajok!
Remélem most pár napig nem fogok jelentkezni, mert a doki ma már bentfog szülni!!! Adja Isten!!!
Ha lesz valami akkor biztos valaki megírja majd. Már apának is megadtam a jelszót, hogy íron nektek, és tegyen fel majd képet!
Na legyetek jók, remélem ma este nem fogok már jönni!!!!
Szoptatásról: www.lll.hu
(még nem olvastam, csak ajánlották)
Ma várjuk az értesítőt anyukádtól, vagy a lányodtól! Hajrá Banya!
:)
Szia!
Én rajta vagyok a dolgon, hogy ma meglegyen, és azon is, hogy gyorsan!
Na csajok szép napot mindenkinek,csak este jövök,mert ma festünk,úgyhogy lesz munka,nekem kiméletesen,de már alig várom hogy kész legyünk:)
Pussz:Hana
Sziasztok Csajok!
Hát még itthon vagyunk!
Melike nem sieti el a dolgokat, nagyon ráérős gyerek lesz, ahogy lnézem.
Igaz tegnap isés éjjel is jöttek fájások, de nem rendszeres időközönként. De viszont jóslóknak meg túl gyakorinak tüntek. Hát kiváncsi leszek, hogy legalább a sok fájás valamit segített e a tágulásban.
Jaj csajok, azért be vagyok rendesen tojva, a délután miatt.Ugye pakkal kell mennünk, és majd eldül hogy maradunk, vagy majd szombaton vissza!
Szorítsatok, hogy ma már ne keljen hazajönni, mert még két ilyen teli fájdalmakkal való nap, én belehalok!
Ugye írtam, hogy a nagylányommal semmi fájásom sem volt, namost aztán már azt isbepótoltam többszörösen.És még hol a vége!!!! Nem is merek belegondolni!
Jó nreggelt!:)
Köszi Banyus!:)Hogy vagytok ma??Még semmi?:))
Sziasztok!
Úgy érzem, már 9 hónapja nem aludtam ilyen jól, mint éjszaka! Csak egyszer kellett felkelni wc-re és akkor sem éreztem úgy, hogy leszakad a méhem, mikor felálltam. Nem zsibbadtam, nem fájtak a kezeim! :) Teljesen fel vagyok dobva!
Afrodita lehet, hogy vmit elírtam. Nem azt mondta a doki, hogy nem jön 8-10 napig a gyerkőc, hanem azt, hogy akár ma is jöhet, de akkor sincs gáz, ha még bent akar maradni 8-10 napig.
Kandi én ezek közül a praktikák közül egyiket sem alkalmaztam még, de sztem humánusabbak bármelyik orvosi rásegítésnél.
A felsorolt trükkök mellett van egy másik, amit apával kell csinálni, mi azzal próbálkozunk... :D
Szia!
A dokid szerint még 8-10 napig nem jön a kisfiad?
Az nem semmi... Pedig látom már betöltöttétek a 40 hetet. Jóslóid azért vannak? Nekem is mindenki azt mondja, hogy a kisfiúk késni szoktak, szeretnek hosszabban bent lenni.