2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi sem tűntünk el.
Lenne kérdésem,ha a köldökcsonk lejött akkor lehet már érheti víz a köldököt vagy csak ha begyógyult?
Csak tudod mit nem értek Mókica?
Ha engem most csütörtökön rákötnek az oxytocin infúzióra attól nem fog beindulni a szülés? Mert magyarul akkor fájásokat csinálnak... Mesterségesen...
ha vígasztal nekem is fognak
mert én tutkó császáros leszek és mondta tegnap a dokim hogy lesz nekem is, attól még durvábbak a fájások állítólag.. :-(((
Kívánom,h minél hamarabb a kezedben tarthasd..:))
És nem félsz a szüléstől?
Örülök, hogy egyre jobban és jobban vagy/vagytok!
Vince biztosan tudja, csak már igazán elárulhatná nekem is! :D
Jól vagyunk,köszi,s napról napra egyre jobban..:))
Nem csodálom,h minden gondolatod a szülés körül forog,én is így voltam ezzel,az nagyon jó,h le tudod magad kötni.Vince biztosan tudja,h mikor kell neki kibújni..:))
Vannak különböző listák,de szerintem mindenkinek magának kell kitapasztalnia,h az ő babája mire érzékeny.Nálunk eddig a tej a tiltólistás,s nem eszem szamócát meg hüvelyeseket.Szerencsés vagyok,mert eddig csak kétszer volt hasgörcse a picimnek..:))
Tudom ajánlani a homeopatás golyócskákat,nálunk bevált,kb 10 perc alatt hatott.Nektek is nagyon szép napot!
Szia!
Hogy vagytok? Meggyógyultál már?
Most picit görcsölgetek, de ilyen volt már 2-3 héttel ezelőtt is. Nehéz másra gondolni a szülésen kívül. Szerencsére van egy kis vállalkozásunk munka mellett, amivel van meló bőven, így azzal terelgetem a figyelmem, amennyire tudom.
Komoly esély van rá, hogy szülinapi születés lesz!
Én reménykedtem benne, hogy Vince az én szülinapi ajándékom lesz, ápr. 18-i, de nem akart még megszületni. Aztán bíztam benne, hogy meglepi nagymamát, akinek tegnap (ápr. 28) volt a szülinapja, de még nem állt készen. Apuci szülinapját (máj. 18) már biztosan nem várjuk meg :D
Szia!
Igen, egyben, és nem úgy néz ki, hogy Dominik a közeljövőben magától ki akarna jönni :-)
De szegény Grenadin már régebb óta idegeskedik, Ő már a 41. hetet is betölti lassan, úgy tudom.
Sziasztok!
Nálunk sem történt idáig semmi, pedig az este nagyon keményedett a pocim. Jó lenne már túl lenni az egészen, ez a várakozás idegörlő tud lenni. Nekem a 4d-ultrahang csak 1 héttel , 10 nappal saccolta idősebbnek a terhességet, mint az eredetileg kiírt május 02.-a. De innentől már azt mondom, hogy a fene sem tudja megmondani mikor indul be a szülés. Az orvosok is csak saccolgatnak. Talán a fiam tényleg az Apja szülinapjára tartogatja magát?! :-) Örülnék neki! :-)
Amúgy hogy vagytok ma Anyukák és babukák, pocakos kismamik? :-)
Sziasztok!
Kandi, remélem bejött a fürdő! :)
Nálunk még mindig semmi. Kezdem elveszteni a türelmem :(
Afrodita, írtad a minap, hogy a 4d-n korábbi időpontot mondtak neked. Mi januárban voltunk és a baba mérete alapján jósoltak nekünk egy ápr. 13-i várható szülést. Ha ezt venném alapul, már nagyon el lennék kenődve. Én úgy tudom, hogy 12-hetes korukig nőnek egyformán a magzatok, és az addigi uh mérések alapján tudják megmondani legpontosabban a korukat, így a szülés várható időpontját is. Mivel vastag volt a nyakiredőnk a 12. héten elmentünk egy integrált tesztre, ahol 4d-s uh-t is csináltak. Na ott kaptam én ezt a 21-i időpontot, vmint. nem 28 napos a ciklusom, csak 24-25 és ovulációs teszteket is csináltam. Ezek mind megerősítettek a 21-ében. A kiskönyvembe viszont 28-át írtak, a 28 napos ciklus alpján számolva. Ez utóbbi az oka, hogy nem pánikolok még (annyira).
Hogy vagytok ma?
Köszi,azt hiszem kipróbálom.Végülis a saját,tiszta kádunkban nem lehet fertőzésveszély.
Szorítok Neked nagyon,már biztos hamar kibújik Vince!
Már megszült Anyucik, aranyosak vagytok, hogy néha azért benéztek hozzánk a babácskáitok mellett, hogy mi is merre haladunk.:-)) Ha szépen megkérlek benneteket, megírnátok, hogy mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy mik azok az élelmiszerek, amiket nyugodtan lehet fogyasztani szoptatás alatt is, mert nem okoz a babánál hasfájást? Ti azért már pár hete babáztok, van már némi tapasztalatotok.:-)
Köszönöm előre is! Mindenkinek jó egészséget, gyönyörű babás-napokat kívánok!:-)
Nyugodtan fürdőzz! Nálam nem jött be, de lehet, hogy neked segít :)
Én is abban reménykedem, hogy Vince azért mozog ilyen keveset, mert gyűjti az energiát a születéshez!
Lehet,hogy lassan elindul?Állítólag sok baba lelassul szülés előtt,persze ezt sem lehet leáltalánosítani.
Lányok,mit gondoltok a meleg fürdőről,mint "baba-előcsalogató" módszerről?Ezen gondolkozom,hátha segítene.Vagy ha nyitva vagyok ez nem szerencsés?
Köszi Erithrea, kitartunk... Csak már jó lenne tudni meddig...
Vince egyre kevesebbet mozog, kezdi rámhozni a frászt. Péntek este vagy egy órát dögönyöztük, mire felébredt és produkálta a kötelező mozgásszámot. Sajnos ma sem akarja kirúgni a ház oldalát :(
Sziasztok lányok!
Jobbulást Banya,s várjuk a történetedet,a kicsihez pedig sok boldogságot nektek..:))
Afrodita ez már tényleg minden pillanatban "robbanhat",elvileg már a belső méhszájad is 2 ujjnyira nyitva van,nekem is így állt,amikor doki bácsi már nem engedett haza,s szültem is..))
Grenadin,Kandi szintén kitartás..:))
Lucus,én sokszor csak joghurtot eszek a kapkodásban,meg gyümölcsöt,de van elég tejem szerencsére,s délután bepótolom a "koplalást".Nekem eddig csak a tehéntej okozott hasfájást a babánál,s szépen lementek a kilók is rólam..:))
Sziasztok!
Banya76 és a kis Meli hazatértek! Nagyon kis sírós. Amikor pedig letesszük úgy megyünk, hogy szinte repülülnk.