2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia Banya!
Miért kellett tágítani?Nem 28. körül vagy kiírva?Engem is megvizsgált ma a dokim,bár sok értelme nem volt,mert 3. hete 1111-es vagyok.Azt mondja szinte teljesen elsimult a méhszáj!De akkor miért nem bújik már ki a babu?!Na jó,megint türelmetlen vagyok,még 4 nap van a hivatalos időpontig.Ha túl jó az étvágyam,akkor ma még nincs sok esélyem a szülésre,ugye?Szerintetek?Bár már minden apró jelben reménykedem...
Én Tenna lédit vettem (kaptam) egy fél csomaggal. A szülésznőm szerint az elég, mert csak az első 2-3 napra kell, és utána a rendes betét is elég!
De én még vettem egy 8 db-os kiszerelésű Tennát a biztonság kedvéért!
Most mennem kell:)
Pussz nektek!hana
Nem lehett kellemes:(((
Már én is pakolgatom a cucomat,ma vettem melltartó betétet is,te milyen eü betétet vettél?
értem!
majd elolvasom a naplódat :)
Akkor ok,nekem kivették a varatot,a szadista volt dokim:((((És még be is szolt,hogy mit görnyedek varratszedés után,hát bocsi hogy nem ugráltam:(
örülök hogy minden rendben veletek!!!!!!
Imádom a csokit:)))Most faltam be egy tábla boci aerot:))
Igazad lehet embere válogatja,engem a sültkrumpli puffaszt fel,de nagyon
Szia!
Csütörtökön kell mennünk legközelebb akkor megvizsgál és eldöl, hogy maradunk vagy nem. Ezért a pakkot már vinni kell.
Ha hazajöhetünk, akkor szombaton az már biztos.
De ezt a vizsgálatot kihagytam volna. A dokim azt mondta, hogy ha fáj ha nem, akkor is meg kell ezt tennie (kicsit tágított még rajtam). Na most egy kicsit vérzek, de azt mondta ne ijedjek meg ettől.
Szia!!:)
Tudod tavaly juniusban született a kisfiam császárral/naplomba le van irva/,és szeptemberbe már terhes lettem,és mostanában nagyon fáj a sebem,megnézte a doki és el van vékonyodva,ezért lesz császár,mert hüvlyi uton lehet "repedne"a hegem vonala.
Szia Duncan!
Még 1x nagy-nagy gratula! Ja és köszönöm a szülinapi ajándékot Regike személyében! Csak sikerült kihúzni 18-ig! :D
Na akkor mit lehet enni a szoptatás alatt! Csokit!!!
Amúgy a dokimmal beszélgettem erről a mit nem szabad enni a múltkori NST-n , mert ott ült mellettem végig. Azt mondta, hogy ez egy hülyeség, mert minden egyes embert más és más puffaszt.
Én annó a lányommal, még káposztát is ettem, de ha teszel bele köményt az a puffadást gátolja. Én az epret sem fogom hanyagolni, legfeljebb turmixolom, és szűröm, így a magok nem kerülnek az italba bele!
Nekem is mondta a védönö,h akit császároznak,annak késöbb indul be a tejcsije,de nem kaptál tejlázat remélem,mert az nagyon fájdalmas:(
Fájt a varratszedés?Rendes volt a dokid?
Jaj,mennyitt kérdezek,bocsika:))
Szia Banya:)
És mit mondott a doki?
Képzeld voltunk szerdán uh-n,és már 2200gr-ra becsülték a drágám súlyát,és azt mondta a doki hogyha megszületne már nem lenne baj,de azért csak maradjon még!:)
Jöv héten kedden megyek ctgre akkor mondja meg hogy melyik nap feküdjek be.
Szia boldog Anyuka!
Remélem jól vagytok. Most nem olvastam vissza, mert örülök hogy tudok ülni. Most jöttem dokitól és még fáj a vizsgálat, mert egy kicsit segített a méhszájon.
Vittél be mellszivót?Használtad?
rendesek voltak a kórházban?
Császár után mikor kaptad meg a kiscsajod?