100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Elvben azt írja, hogy bizonyított a paprika zsírégetőhatása. De itt a teljes leírás az olajról:
"A paprikakivonat orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Tehát kiemelnénk különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatását. Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, előregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Használatát ajánljuk fogyókúrázóknak és sportolóknak egyaránt. Gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készül. Nem tartalmaz mesterséges szín, illat és állati anyagot. "
Ja a Diéta és fitnesz újságban olvastam róla. Szeretem azt az újságot.
Bringa, bringa, bringa! Feszes, szálkás combok, kerek popsi, szuper állóképesség, mosoly!! Ez az én tapasztalatom, hiszen ez a munkám. Nos, hogy miért vagyok itt?? Pl. hogy megpróbáljak néhány tanácsot adni, amit már megtapasztalatam. Vagy, hogy megtornáztassalak benneteket itt:
Move ya day élő közvetítés. Jó szórakozást, mennem kell, mert nem érek oda!
Szép napot!
:D
Paprika krém? Terhelés nélkül is éget nem? Ezért pénzt adni? 70 ft-ért veszel egy erőspaprikát és végig dörzsölöd vele magad. Egy hétig tarta a hatása!:))
Nyáron tettem el koszarvú paprikát. Én úgy csinálom, hogy felforralom a levet és ráöntöm az üvegben lévő cuccra, hagyom kihűlni és lentöm róla, majd kétszer megismétlem. Na kétnapig nem éreztem a jobb kezem újjait úgy zsibbadtak. Ugyanis amikor öntöm le a levet a beföttesüveg szája elé teszem az újjaimat, hogy ne essenek ki a paprikák, meg a fűszerek!:))
Sztem ez nem baj. Ne azzal foglalkozzatok, hogy ki vagyok, hogy nézek ki, hanem hogy miért!!
;-)
p.s.: az észosztás nem kenyerem, ha valaki mégis úgy érzi, hogy eszerint cselekednék, annak a személynek van saját magával problémája. Itt nem személyeskedem Soldier30, hiszen nem ismersz a valóságban, hogy is alkothatnál reális véleményt.
Mi emberek így működünk, kompenzálunk, dominálni akarunk, és ha icipicit érezzük a vesztünket, támadunk. Nos, van értelme?? Nem hiszem!!
Be kell írni: nem, magasság, életkor. Van egy kiskönyv, amiben benne vannak az értékek.
Nekem: nő, 30 felett: zsír: 35,1-45,0% Na nekem e felett van a mérleg szerint!:((
Azért reggel is megpróbálom!:))
Hát mi mást tudok csináln?:))
A nagyfiamnak mutatott tezstzsírt: 24,8 pont átlépett a "túl magas" kategóriába!:(( Szegénykém a 121 kilón akadt ki!:(( Nem tudtam ,it mondani neki!:(( Nézte a súlyomat és el sem akarta hinni, hogy "csak" ennyi vagyok!:))
Tök jó Tök jó!
A testzsírral ne foglalkozz majd ha lejjebb megy kimutatja :)
Sziasztok!!
Kaptam az uramtól egy mérleget!!:))
106,4kg vagyok rajta!! Testzsírt nem mér nekem, merta :" mért zsírtaltalom túl magas, magasabb a felső határnál":(( Erről ennyit!:((
rajtam sincs sok smink, egy kis ceruza a szememre, pici szemhéjpuder. A szemöldököm festve van a szempillám is. Mert nekem alapból szőke.
Ezeken a képeken azért ilyen sötét mert aznap lett festve. Számra egy kis szájfény és kész.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?