100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
szia,
megoldásként... a tartós simket vagy vizálló termékeket javaslom.
Mostmár tudatosan odafigyelek, hogy nem csak egy "anya" legyek hanem egy nő.
Sminkelem magam mindennap akkor is ha boltba megyek (mert ügye túl sok helyre nem járok) akkor is ha csak sétálni megyünk a közeli tóhoz...
Normálisabban öltözködöm, illetve csinosabban.
Próbálok eljárni a szoliba, mert hulla fehér vagyok. Tornázom meg ilyenek..
Eddig én sem tettem ám semmit, mackónaciban mentünk sétálni a boltba mindenfelé, összefogott hajjal. stb..
Én sem így nézek ki felkelés után... :)
Na meg sztem egy fotós veszett el bennem, bárkiről tudok hasonló képeket csinálni...
hmm sztem pályát tévesztettem :P
Reggeli: 78,68, 66, 80, 79,
Ebéd: 59, 67. 69, 67, 64,
Reggeli után ( concor1/2 és tritace1/2 szedek)
Szted???
Biztos azért kérdeztem mert nem tudom...
ha a zsírégető tartomány felett van az nem állóképesség javító?
szted?????
ha a zsírégető tartomány feletti a pulzusod az miért baj???
1. nem vagy zsírégető tart. de ez evidens
2. megterheled a szíved, hosszabb regenerálódási időszakra lesz szükséged, kevesebb oxigén felvételre leszel képes. ill. lennél, mer ugye mostmár jobban oda figyeltek a SZÍVETEKRE! A SZÍV (COR) nagyon sok mindent elárul pillanatnyi fizikai, mentális állapotodról a szívfrekvencián keresztül!! step by step!!!
ERRE CSAK NÉHÁNY ADAT UTÁN TUDOK VÁLASZT ADNI. MÉRD MEG 5 NAPON KERESZTÜL AZ ÉBREDÉSI PULZUSODAT, ÉS NAPKÖZBEN NYUGODT PERCEIDBEN (EBÉD UTÁNI SZIESZTA PL., HA VAN RÁ MÓDOD). EZEN ÉRTÉKEK NÉLKÜL NEM TUDOM, ILL. A HASAMRA CSAPVA 220-ÉLETKOR, DE PPFFFF
:*
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?