100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Én meg nyomom az ipart....
Báli szezon lesz, vagy mi a szösz:)
Kedves Margit néni!
Ha privátban leírja hogyan zajlik egy napja, mit szokott enni, hány kg-ot szeretne fogyni, és mi az oka a lábfájdalmának, megpróbálok segíteni. :*
Nekem nagyon kellene fogyni, de a sport szóba sem jöhet, minél többet gyaloglog, annál jobban fáj a lábam.
Marad a helyes táplálkozás, ill. diéta. Bár már dietetikus segítségét is kértem, aki szépen leírta, hogy mit is egyek, de egyszerűen nem tudom betartani.
Reggel korán jövök dolgozni, és sokszor csak este érek haza, bevásárolni is elég probléma. Az is rossz, hogy napközben sem tudok nyugiban enni, mindig jöv valaki, tehát leginkább csak fiókból falatozok.
Érzem, hogy nem megy egyedül, de nem tudom hogyan csináljam.
Nincs olyan mozgás ami helyileg éget zsirt.
A zsirégetés nem úgy működik, hogy ahol használunk egy bizonyos izomcsoportot, ott a mellette levő zsir használódik fel hipp-hopp az égetéshez. A test összes zsirtartaléka egyenletesen ég ilyenkor. Alkati és genetikai kódok mondhatják meg esetleg, hogy honnan megy le valamivel kicsit jobban, de ha mozgunk akkor mindenhol ég a zsir, csak különféle mértékben.
Ha zsirégető tartományú mozgást végzel, akkor megy le a zsir igazán, a csípőről is meg mindenhonnan... stepper, spinning, úszás, lassú kocogás, tempós sok séta. Tudom, mert tapasztaltam is. Azok a gyakorlatok, amiket írtál meg arra jók, ha a zsir már eltünt a csipőről, akkor szépen fognak látszani az izmok és nem marad egy nagy löttyenet utána.
Kisnyussz, ha megfelelő a széria, ism.szám hidd el, hatékony!
Egyébként a mozgás önmagában sosem elég a zsírégetéshez, és izomnöveléshez sem! A táplálkozás éppoly fontos, mint a sport!!!!
Szia Adri!
Térdelőtámaszban lábemelések oldalra. napi 5x15, majd 5x20
Vállszélességü terpeszállás, nyújtott lábemelés oldal irányba, pici apró emelések, közben összpontosíts a megdolgozott izomcsoportra is. Ha mentálisan ráhangolódsz a gyakorlatvégzésre, hatékonyabb lesz, gyorsabb eredmény!
Jó reggelt! :D
Örömmel olvasom, hogy élvezted a bringás órát! Lehet, hogy hamarosan találkozunk, jegyzem a lakhelyed!!
:-*
Jó ez nem igazi fekvőtámasz!:)) Csak tekerés közben amit lehet csinálni. Szóval mi nem csak tekertünk hegynek fel-hegynek le... Amikor bemelegítettünk vagy "pihentünk" akkor is tekertünk csak éppen nem támaszkodtunk a kormányon, hanem a kezünket emelgettük, hajlítgattuk és közben adott tempoban folyamatosan tekertünk.:)) Én kimondottan jól éreztem magam!:))
It 4-5 edző volt. Ha valami, miatt nem a saját csoportomba kerültem, az edző akkor is figyelt mindenkire. És nekem is szólt, hogy most lassítsak, vagy bizonyos gyakorlatt én hogy csináljak. Olyan 15-en voltunk egyszerre mindig. Nem volt nagy a kondi terem. Csak ugye bezárt, mert sok bérleti díjat kértek már tőlük és elmenetek a város másik végébe:((
Értem! Persze nem lehet minden termet ellrnőrizni, hogy milyen néven hirdeti meg az órát, de a spinning programban nincs fekvőtámasz. Egyébként valóban van ilyen típusú óra.
www.spinning.hu
Hát 30 ezer, az nagyon húzós. Annyiért már sima cipőben is elugrálok Pestig.
Na jó, annyiért nem:)
Lesz az még olcsóbb is:)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?