100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
:DDD
Lehet, hogy lehet venni használtan is. Nem tudom.
A Spinning lényege, hogy bárki, kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül hajthatja végre, hiszen magad állítod az ellenállást!!! Alkalmazzák rehabilitációban is, mint pl. szalagsérülés (operáció), gerincproblémák, szivinfarktus stb.. természetesen pulzuskontrollal!!
Tehát a Spinning az egyik legalkalmasabb aerob edzésforma: a zene, társaság, nem utolsósorban az edző erőt, kitartást nyújt a céljaid eléréséhez!!
Icus szerintem a spinning elég durva...
Én voltam hát, inkább könnyebb falattal kezdem :P
Jó reggelt, sziasztok!
Sajnos nem. A Spinning kerékpárok speciális bringák. Viszont van otthoni spinner is, húzós az ára, de meg lehet vásárolni részletre. Néhány tanítvány vásárolt az otthonába, és személyi edzés keretében, pulzskontrollal pörgeti a pedált. Fogyókúra, rehabilitáció, vagy állóképesség növelés céljából.
Ill. időhiány miatt, esetleg a lakhelyén nincs spinning.
Nálink a kertben van egy kevés, meg a fákon, nagyon szép.
Beöltöztettem a 2 éves kisfiam és megmutattuk neki a havat... először az ablakból és csak leste nyitott szájjal, pislogás nélül :)
aztán gyúrt golyót, de hideg volt és panaszkodott...
nagyon édi pillanat:)
Sziasztok!
Esik a hó az első hó!!!!!!!!!
Mágnesfékes!!!
A bicikli kiválasztásakor legfontosabb szempont a fékmechanizmus. Nem ajánlott a szalagfékes modell. Ez, mihelyt elér egy bizonyos mértékű ellenállást, hirtelen terheli meg a térdízületet. Válasszunk inkább mágnesfékes, vagy elektromágneses fékrendszerű változatot! Ezek garantálják a folyamatos erőátvitelt a pedálokon keresztül.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?