100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Bövebben írnál valamit a diétádról?
Mono: tök aranyos a kisfiad. Annyira tetszik. Olyan kis rafkosnak tűnik. A szeme sem áll jól kategóriás. :DDD
Ez olyan mint az új állatorvosos-aszisztensnő-cib bank?-os reklám :)))
Én is úgy vagyok vele ha lelkileg nem vagyok felkészülve akkor sehogy sem megy a fogyi... Ha rákattant az agyam akkor mert nem lehet kibillenteni míg elérem a célom :)
hát igen de szerintem hagyjuk ezt a témát.. :)
HOgy megy a fogyi?
Hogyha válaszolni szerettél volna, esetleg megteheted volna priviben, vagy írhatnál napló vagy akármi. Nem hiszem hogy ez ide való lenne.
Úgy látom nagyon benne vagy a kijelölök copy paste dologban...
Én nem szeretném a fórum hangulatát rontani, az igaz hogy régebben sokkal jobb volt itt a hangulat, és hogy miattad nem járok sűrűn ide!
Kedves Monokli, mivel mindnyájatok élete érdekes számomra, így olvasgattam a naplókat. Az egyik bejegyzésedre válaszolnék:
...nem, és még csak nem is egy fitness guru, akinek lelke bár majdnem tiszta, mint a hó, mert tisztítom a karmámat, és testem sokszor gyenge, de megyek, haladok, és vagyok, aki vagyok, mert kell ilyen is. Én úgy viselkedem másokkal, ahogy szeretném, hogy velem viselkedjenek!! Nem tetszelgek, a legcsekélyebb szándék nem volt bennem ezirányban!! A segíteni akarás vezérelt.
184. Anyád! UUUpppsss 2007-11-12 07:36
"Én nem értem egyes emberek miért nem veszik észre hogy pont VELÜK van problémánk????
Utálom hogy az ismeretlenség arca mögé bújva cikkeket bemásolva az internetről akar a nagy fitness guru képében tetszelegni, akinek a lelke tiszta mint a hó, a teste meg bivaly erős... stb stb... ZAVAR ÉS KÉSZ. Nem tudom elfogadni az ilyen embereket.
És mikor írtam hgoy régebben tök jó volt ez a topik most meg szar idejönni... Ez a válasz:
Nem a körülöttünk lévő emberek változnak, hanem mi. nézd, esik a hó, olyan klassz a meleg szobából nézni.:-) van egészség, család, a bennünk lévő hülyeség en mi lehetünk urrá. :-) mosolyogj, sztem az életben ha csapnátok egy közös hétvégét Ti, e topik "főszereplői" megerősítenétek egymásban a kitartást. Ne szomorkodj, valszeg vannak nehéz napjaik, napjaink nem Veled van promlémájuk, és nem dorykával, Soldier-re. Mindenkiben van sok, sok jó, hozátok hát ki egymásból!! :))"
A negatív kritika építő jellegű számomra, köszönöm
Kedves Soldier30!
Lehet, mert szőke vagyok :D de nem értem a kérdésed!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?