100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Ha szeretnétek, akkor össze tudjuk hozni a közös spinning órát! :-) Én segítek mindenben, ami tőlem telik!
:)
Ne foglalkozz mással, tedd azt, ami számodra örömet okoz. Kit érdekel, hogy más mit szól??!!
Te csak mosolyogj, legyél kedves, mert biztos az vagy, és viselkedj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy Veled viselkedjenek. Ha bottal való séta, olykor hegymászás jött be hajrááá! ;-)
szuper, akkor ki tudod probálni. csak óvatosan, ok! :*
kangoo jump-ra gondoltál sztem.
www.spinning.hu
itt olvashatsz e sportágról. Gyöngyös? pill. utána járok!
dehogyis.. nem rád gondoltam csak ez a marakodás...
Kindercsokit :))) én is szeretem :P
Na, ha már így összejöttünk...
Áruld el nekem kérlek, hogy a spinning az a fura cipőben végzett aerobic? Ha igen, akkor tudsz-e vidéken, konkrétan Gyöngyösön ilyenről? Azt kipróbálnám szívesen, de egyáltalán hol lehet olyan cipőt kapni?
én erre szoktam:)) ez jooobbbbbbbbbbb
nagyszerű, komolyan örülök, hogy tornáztál, de azt már nem írtad le, hanem rögtön a csoki reklámmal kapcs. véleményed osztottad meg velem/velünk.
Nézzétek az oldalt, klassz tornagyakorlatok lesznek, kicsit kikapcsolódtok legalább;-)
:*
K a Kinderre utalt, csak nem akartam kiírni. Nincs baj a Kinder tejszelettel, nem is erre utaltam. (Már ha látott valaha kakaót és tejet.) Jobban szeretem a természetes dolgokat:)
Mindent el lehet mondani rólam, csak azt nem, hogy negatív vagyok:) Például te sem vetted észre a pozitívumot, méghozzá azt, hogy odalátogattam és együtt is tornáztam kicsit velük:)
Sziasztok. Tulajdonképpen Icusnak válaszolok, másik topicban kezdtük, de inkább ide való.
Szóval 9 kilót ingadozik a súlyom kb. 3-4 naponként. Azt nem tudom, hogy mindig így van-e, mert nem mindig mérem magam. Elkezdtem diétázni a dietetikussal, és az alapállapothoz képest híztam pár kilót. Aztán kevesebb lettem, aztán megint több. Ez a nagy ingadozás a víztől van, de egyszerűen nem tudok mit tenni vele. De így kontrollálni egyátalán nem lehet, hogy éppen hogy állok.
Látjátok, ez a baj az emberekkel. A negatívum, a rossz szájíz...a jót miért nem látjátok meg az életben. K.. csoki reklám?? Ha annyit mozognátok hetente 5x, mint a csoki reklám felett lévő emberek, már nem lenne olyan szar a csokit forgalmazó cég táblácskája, ami egyébként a rendezvény szponzorának egyike, lóvét adott, hogy sok, sok embert meg tudjanak mozgatni az edzők. Egyébként a kinder tejszelet még mindig egészségesebb, mint a k... juharszirup diéta. pffff
Minden jót, és ha tehetitek, látogassatok ki, sok örömötöket lelnétek a sportban, ami mellett kicsi Kinder szeletet is el lehet fogyasztani, hiszen az egy szelet kcal tartalomnak többszörösét dolgoznád le egy alakformáló, vagy Spinning órával!!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?