100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Csak maga az orgazmus is fogyaszt, önmagában is kb 100 kcal körül, nem is beszélve arról, ami előtte van.
Szóval hajrá szexfogyi! :)
hát unalom nálunk sincs
most itthon lesz utána meg ügye mi megyünk. jövő héten intézzük az útlevelet Bencuboynak nehogy lemaradjon :)))
Miért másoltam be?? Valószínüleg a pillanatnyi sértődékenyég. Anyáztál, ami nagyon rosszul esik bárkinek, aki igazságtalanságnak tartja, ahogy írsz róla, vagy megszólítod!
És nyugodtan fórumozz tovább én nem zavarom a társaságotokat. Tanultam belőle, az embereknek nem kell a segítség...
Doryka!
Szeressétek csak Monát, ahogy eddig. Más volt a célom a bemásolással. Én sosem tettem ilyet senkivel, és próbálom kerülni az effajta konfrontálódást, de sztem bárki így tett volna.
Minden jót, és gyógyulást Neked!
Egyébként interneten keresztül hogy is ismerhetnétek meg az embert, teljesen másképp jönnek le a szavak, írások. Nem látjátok az arcot, nem halljátok a hangot stb..
Sok sikert Nektek a fogyókúrázáshoz!!
És ha már viccelgetünk, akkor beírnám én is az egyik nagyon jó barátom viccét, amit saját maga talált ki. Figyeljétek:))
"Oké. Akkor mondok viccet. Két izé megy a mittoménhol.
Aszongya az egyik a másiknak aki ott van, hogy izé. Mire a másik. Az jó, mert én meg nem. Érted ugye? Szerintem haláli."
sziasztok...
hát nem unatkoztatok!?
:DDD
jövő hét kedden jön azaz megyek elé :)))
Már be vagyok lendülve :P
Nem számít ez a dolog, végülis én is megírhattam volna neki, hogy mit gondolok...
De hát a vége így is ugyanaz lett...
Vicc :)
A tanító néni a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek.
Amikor odaér a mesében, hogy az elsö malac elment egy emberhez, hogy téglát kérjen töle a házuk építéséhez, megállt egy pillanatra, és megkérdezte:
- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
Móricka felugrik:
- Bazmeg! Egy beszélö malac!
*fogyókúráját
* kit hogy elégít ki a férje
bocs a hibákért de ideges vok
zzyzx! ha nem haragszol leírom,hogy mit gondolok.
Egyszerűen undorító amit csináltál! Mindannyian olvassuk Mona naplóját,legalább is én olvasom. Ez egy napló,és senkinek semmi köze nincs ahoz hogy ki,mit ír bele a SAJÁT naplójába.És hogy ide bemásolod...hát teljesen kiakadtam. Reagáld le priviben.De most komolyan nem értem hogy te ezt miért tetted!? Gondoltad ezzel kevésbé fogjuk Monát szeretni? Hát ha ez volt a cél nagyon nagyot tévedtél.Ezt a fórumot anno én indítottam,de közel nem voltak ilyen emberek.Mindenki megosztotta egymással a fofyókuráját,sikereit,kudarcait.
Én nagyot csalódtam benned.
Itt a segítség nyújtás a cél,nem pedig ez a ......
Nem akarok csúnyát írni.
Teljesen fel vagyok háborodva!!!
Nem találtál még olyan naplót hogy ki hogyan elégíti ki a férje??? Azt is idemásolnád????
Gratulálok!
Csúnya dolog volt.
Ez az én véleményem.....
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?