Walk aerobic (beszélgetés)
Szia Vaczila!
A Zumba csoportban a legjobb, otthon egyedül DVD-ről nem az igazi, mert hozzátartozik a hangulathoz a társaság és persze fontos az edző is.
Próbáld ki, ha teheted!
hát így en is tornázz ursa!!!
Én gyúrni voltam tegnap meg szaunázni ma spin:s aj elfelejtettem múlt héten elinditani a számlálómat, na majd lehet pótolom
Én miért nem tornázhatok?
És miért van ilyen duda nagy orrom?
És miért nem kapok levegőt?
Nem értem én ezt, ma sokkal rosszabb, mint tegnap volt! ): ):
Sziasztok!
Ki hogy áll? Még vissza jöhetek?
Fú, tényleg írtok sok mindent. A capoeria tetszik, csak vmiért az is unalmassá válik pár alkalom után.
Szeretnék eljárni. Kiszemeltem egy termet, de ott sajnos a kangoo nagyon drága, viszont van zumba, ami dvd-n nagyon jó.
Itthon is azért jó volna csinálni valamit.
Régebben felváltva mindegyikre, de talán a power of 3 volt a kedvencem.
Én most a P90X-t gyúrnám Tony Horton nevével fémjelezve, de az nem mondható konkrétan pörgősnek. Viszont nem nagyon lehet megunni.
Szóval gyúrnám hanem lennék beteg! ):
Álomvirág, nekem most nell Mcandrew jön be nagyon, pörgős zenére helyben futás, ugrálás, de nem tudod megunni, annyira gyors.:-)
ShaunT rockin body-ja is elég tempós.
Már találtam is egy helyet. :)
De annyi tornája van, te melyikre tornázol?
Hú, most mindenkimást fog írni, csak kapkodd a fejed!!!
Én Davina tornáit szeretem, de ugye kinek mi a pörgős?
Kriszta azt hiszem jobban informált a pörgős ügyekben!
Sziasztok!
látom itt nem csak a walk aerobicról van szó.
Tudnátok ajánlani valami pörgős tornát? Ami jó kis zenére megy, és nem unja meg az ember 10 perc után? :)
Sziasztok!
Ma is megvolt a 60 perc futópad!
Nyugodt szívvel hajthatom álomra a fejecskémet.Ma is a legjobbat hoztam ki magamból!:)
na hétévge is csupa sort volt, szombat 20km túra 4óra 50 perc alatt:) vasárnap reggel pedig úszás és szauna, ma megyek gyúrni, holnap asszem pihinap
ursa itt is jobbulást!
Csak tornázzatok ügyesen és meséljétek el!
Hátha az is használ nekem is! :)
Még lázas vagyok és nyűgös!
Remélem így nem fertőző?
Tegnap 60 perc futi, ma pedig fél.
Most végeztem. Hulla vagyok!
Jó éjt mindenkinek!