Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok!
Torna nem volt, de vagy 2 órán át raktam rendet az emeleten, ahol kb. 40 fok van...ezt betudom tornának. Mára nem fájt a torkom reggel, most megint. Rémes, hogy nem tudunk ebből kimászni..nyár közepén, 100 fokban. Grr.
jaj, és bruuutális dvd-t találtam, holnap kipróbálom:
Amy Dixon: Breathless body.
20 mp munka, 10 mp pihi az elv, és 8 kör van minden feladatból. Igazi intervaledzés, és tetszik, hogy nem egy fitneszgebe a csaj, hanem kis energiabomba.
Szia Ursa!
Köszönöm szépen, már jól vagyok.Tegnap du. már napoztam is egy órácskát.
:)
Manna, hogy vagy?
Kriszta, én is azokhoz próbálok, sőt most még fel is írtam,hogy alatta vagy fölötte, mert azt is mindgi elfelejtem!
Vaczila, most nézem, hogy mikori a bejegyzésed! Értem én, jobban jársz a meleg miatt!
Csakhogy a fiam még alszik a tornateremben (vagy a szobájában? Már nem is tudom! :) )
Ursa, én se tudok egy helyen mérni!:-DD anyajegyekhez viszonyítok.:-D
Vaczila, a Biggest loser Cardio milyen?
The Biggest Loser - Power Walk - Walk 1 (17 min)
The Biggest Loser Cardio Max Workout. (52perc)
10 perc hasizom.
Hát a hétvége nekem is kimaradt.
Mármint torna szempontjából.
De ma P90x back&legs 58 perc
ab ripper200 5 perc
Manna, heverjél csak nyugodtan és ügyesen! Én olvasnék a helyedben jó sokat, persze ilyenkor egy-két limonádé a tv-ben is megteszi.
Kriszta képzeld megmértem magam centivel még a hét elején, hogy legyen mihez viszonyítani, de szerintem én kétszer ugyanazona helyen úgysem tudok mérni! :)
Sziasztok!
Áh, tegnap nem napszúrást kaptam?!
Úgyhogy ma nem fogok szobabicajozni, kiheverem ezt a kótyagosságot.
Vigyázzatok Ti is nagyon Magatokra!
Nekem a centik olyan nagyon nehezen mozdulnak.:(((
Egyébként itthon a Szüleimnél nincs mérleg, úgyhogy megúsztam a sokkolást!:)
Később majd szembesülök a kilóimmal.:)
Sziasztok!
Én az egész hetet ellógtam itthon edzés ügyileg.
Holnap hétfő, és folytatom, ahol abbahagytam.:)
Látom Ti ügyik vagytok!:)
Ursa, mérleget ásd el nyugodtan, inkább centizz!:-)
ma is hős voltam, a házban 28 fok, a kertben 40, minimum, és én meg Jariztam: Get ripped 1. jó volt!:-D
Sziasztok!
Tegnap letakarítottam szépen a mérleget és kedvesen elmagyaráztam neki, hogy örüljön, hogy nem ásom el, -mert egyes (mérleghez)rosszakaratú nőszemélyek azt javasolták-, de most egy darabig nem állok rá! :)
Kriszta, itt is jobbulást és tényleg hős vagy, hogy még betegecskén is tornázol!
Vacziláról nem is beszélve, nem is tuodm, hogy tudsz ennyi mindent belepréselni a napba!!!
Tegnap azért én is tornáztam shoulder &arms 59 perc.
Ma konyhatündér leszek, de egy jó kis cardio bele kell, hogy férjen!
Leslie:the big burn 2 miles of interval. hőőősnek érem magam!:-))
meg 15 fekvőtámasz.:-D
Szia Kriszta!
Jobbulást!Vigyázz Magadra!!!!
Szia Ursa!
Most erőteljesen pirulok!:) Köszönöm szépen!:)
Jaja, a mérleget ássuk el 6 méter mélyre.:D
Szia Vaczila!
Akkor újra itthon. Remélem kipihentétek Magatokat és sok szép élménnyel gazdagodtatok!:)
Sziasztok!
Hát, én még mindig csak szemeztem a szobabicóval, de nem ültem rá.:( Ellenben tegnap is kint voltunk a magtárunkban, és dogoztam eleget. Persze tudom, ez nem pótolja az edzést.
P90X chest & back 52 perc
10 perc az AB ripperből - azért megpróbáltam. :)