Vicces topik (beszélgetés)
A paradicsom megy az utcan,talalkozik a burgonyaval.
Igy szol hozza:
-Gyere,verekedjunk!
A burgonyanak semmi kedve verekedni,ezert tovabb megy.De a paradicsom nem hagyja magat,utana megy,es meg mergesebben szolitja meg a burgonyat:
-Hozzad szoltam!Gyere verekedjunk!
A burgonyanak meg mindig nincs kedve verekedni,tovabb akar menni,de a paradicsom meguti.
Erre odafordul a burgonya es jol megveri a paradicsomot.A paradicsom nagyon elcsodalkozik,hogy o lett a vesztes,mire igy szol hozza a kaposzta:
-Mit csodalkozol,hat nem tudod,hogy ki volt az?
-Nem...
-Hat o volt a krumpli!
(Magyarazat:krumpli-Bruce Lee)
Kovács a villamosmegállóban találkozik Kissel, aki sziszegve tapogatja az arcát.
- Mi baj? - kérdezi Kovács.
- Képzelje, mi történt! A villamoson mellém ült egy csinos, fiatal lány. Alaposan megbámultam. Azt kérdezte, hogy kivánok-e valamit. Én azt feleltem, hogy igen, de rajta ül. Erre pofon vágott.
- Meg is érdemelte - mondja Kovács.
- Igen, és ráadásul a kalapom is tönkrement, amit magam mellé tettem az ülésre.
Két barátnő beszélget:
- És mit csinál a kedves férjed?
- Vadászik és autózik.
- És hogy megy neki?
- Éppen fordítva, mint ahogy kellene: az autóval mindent eltalál, a puskával viszont semmit.
modem-je!!!!bocsi,nem figyeltem,még korán volt:)
Szintén segélykérés.
HD-Milyen levelező programja van?
Ügyf.-Kitekintő Gyorsvonat.
HD-"Az meg miféle?"
Ügyf.-Hát az OUTLOOK EXPRESSZ.
HD-:))))))))))))))))))
Két rendőr kocsikázik a hídon. Megállnak, mert az egyik talál egy 500-ast és felveszi.
Továbbmennek.
Az egyik kidobja az ablakon az 500-ast, mire a másik megkérdezi:
- Miért dobtad el?
Mire a másik:
- Ki látott már egy olyan 500-ast, aminek az 5-ös után 3 nulla van???
A részeges találkozik a rendőrrel.
Oda kiabál neki:
-Hülye rendör,hülye rendör!!!
A rendör nem akarja komolyan venni,visszakiabáll:
-Hülye részeg,hülye részeg!!!
Mire a részeg:
-De én holnapra kialszom!!!
- Adj kölcsön 1000 Ft-ot!
- Mikor adod vissza?
- Még jósoljak is neked egy fránya ezresért?
- A lányom meg a vejem foggal-körömmel harcolnak a megélhetésükért.
- Olyan rosszul megy nekik?
- Nem. A vejem fogorvos, a lányom manikűrös.
Hallgató betelefonál a rádióba:
- Beköltözött egy bűzös borz a pincémbe. Mit tegyek?
- Nyissa ki a pinceajtót és kenyérmorzsákból rakjon ki útvonalat, ami a kertbe vezet.
Egy óra múlva újra telefonál a hallgató:
- Mostmár két bűzös borz van a pincémben!
Lángokban áll a ház a falu végén. A szomszédság vödrökkel segít elfojtani a tüzet.
- Mi ez a karamellaszag, István?
- Jaj, istenem! Bent felejtettem a cukorbeteg anyósomat!
Pemetére rászól az anyósa:
- Jujj, de csúnyán ásítasz, Lajos! Ha én ásítok, a kezemet mindig a szám elé teszem.
- Persze! Hogy ki ne essen a fogsora.
A Kapor család állatkertbe megy. A víziló medencéjénél Kapor az anyósához fordul:
- Nézze mama, mekkora szája van, mégsem szól egy szót sem!
Retek rohan az utcán. Barátja, Cikória megállítja:
- Miért rohansz olyan nagyon?
- Orvoshoz sietek. A kutya megharapta az anyósomat.
- Milyen orvoshoz mész?
- Keresek egy kitűnő állatorvost.
- Nem értem. Állatorvost hozatsz az anyósodnak?
- Persze! A harapástól ugyanis a kutya lett rosszul.
A pályaudvaron a szendvicsautomata előtt hosszú a sor. Legelöl egy rendőr dobálja be a pénzt az automatába. Alul mindig kiesik egy zsugorfóliás szendvics. Régóta csinálhatja, mert már térdig áll az ételben.
Türelmetlen hang a sor végéről:
- Hagyja már abba! Mi is szeretnénk sorra kerülni!
- Kuss! - mondja a rendőr. - Amíg nyerek, addig én játszom.
A Trabant lerobban és kiáll az autópálya leállósávjába. A vezető kiszáll és integetni kezd. Meg is áll egy Jaguár. Nagyon készséges a vezetője, összekapcsolja a modern, szinte láthatatlanul vékony vontatókötéllel a kocsiját a Trabanttal és felajánlja, hogy elvontatja a legközelebbi szervizig.
- De nehogy túl gyorsan haladjon! - kéri a trabantos. - Ha nagynak találnám a sebességet, dudálok!
Ebben megegyeznek. A Jaguár szép lassan vontatja a Trabantot, amikoris a visszapillantó tükrében megjelenik a hátuk mögött egy egyre gyorsabban közelítő Ferrari. A Jaguár vezetője persze nem hagyhatja, hogy egy Ferrari leelőzze, ezért alaposan rákapcsol. Mikor elszáguldanak egy benzinkút mellett, a kutas döbbenten bámulja a jelenetet, majd telefonál a 10 km-rel előrébb levő kút kezelőjének:
- Te komám, ilyet még nem láttál! Képzeld, verseny van a pályán; elöl száguld egy Jaguár, mögötte egy Trabant, hátul egy Ferrari!
Kisvártatva a másik kutas visszatelefonál:
- Hát, komám, ez döbbenetes! A sorrend ugyanaz, mint nálad volt, de a trabantos előzni akar, mert egyfolytában dudál!
Felszállás előtt az utasok csodálkozva látják, hogy a kapitány és első pilótája egy-egy vakvezető kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé. Először mindenki arra gondol, hogy biztos valami tréfáról van szó, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak. Gyorsan közeledik a repülőtér vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak néhány méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt.
Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést. Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
- Tudja, kapitány, mindig attól félek, egyszer későn kezdenek sikoltozni az utasok, aztán mind meghalunk.
A roma és Kádár
Meghal a roma, odafent találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi:
- Te roma, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?
Roma feleli:
- A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzzeg azt akarják, hogy én dolgozzak!!!!!
<b>Sikoly</b>
Felszállás előtt az utasok csodálkozva látják, hogy a kapitány és első pilótája egy-egy vakvezető kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé. Először mindenki arra gondol, hogy biztos valami tréfáról van szó, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak. Gyorsan közeledik a repülőtér vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak néhány méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt.
Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést. Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
- Tudja, kapitány, mindig attól félek, egyszer későn kezdenek sikoltozni az utasok, aztán mind meghalunk.
Axeleró segélyvonalára beérkezö aranyköpés egyike..
HD-milyen modemlye van?
Ügyf.-jó!
HD-analog,vagy ISDN?
Ügyf.-Laptop!:))))
Lány és fiú beszélgetnek:
Fiú: "Mi a foglalkozásod?"
Lány: "Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Helpdesk Agent.
És neked?"
Fiú: "Ács."
.-.-.-.-.
A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A
vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban meg is
érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentő diplomatikusan
felteszik a kérdést:
-Hát ti, magyarok, mit adtok?
-Miért, a telek nem volt elég???
Két öreg székely beszéget:
- Te Áron, szoktál te vizelni két szeretkezés között?
- No hallod. 6 hónapig ki az isten bírná visszatartani.
Kovács és Szabó találkoznak az utcán. Szabó gratulál barátjának:
-Gratulálok, hallom megnősültél.
-Jól hallottad. Elegem volt már a vendéglői kosztból, sehogyan sem izlett.
-Na és?
-Most már izlik.
Kovács urat ugratják a kollégái:
- Béla, azt hallottuk rólad, hogy az asszony szűk pórázon tart. Igaz ez? Ki viseli nálatok a nadrágot?
- Természetesen én - feleli Kovács büszkén.
Majd szemlesütve hozzáteszi:
- Meg mosom és vasalom is.
A beteg nyúl elmegy a pszichiáterhez, és a segítségét kéri:
-Mi a problémája?-kérdi a doki.
-Nehezen kötök barátságot... Tudsz nekem segíteni, te ronda dagadt hólyag?
-Miért vagy ilyen szomorú, Jenő?
-A feleségem.
-Csak nem halt meg?
-Á, akkor legalább tudnám, hogy hol fekszik!
Jim, Jack és Joe CIA felvételin vesz reszt. Az utolsó vizsga: be kell menni töltött pisztollyal egy szobába, és le kell lőniük a feleségüket.
Jim 5 perc múlva sápadtan kijön:
- Nem megy, 2 hete vettem feleségül, imádom, inkább nem leszek ügynök.
Jack 20 perc múlva verítékezve jön ki:
-Nem megy fiuk, 2 éve vettem el, most jön az első baba, inkább nem leszek ügynök.
Joe bemegy, bentről csend, majd rettenetes csörömpölés, bútorrecsegés, fél óra múlva izzadtan kijön:
- Ki volt az a barom, aki vaktöltényt tett a pisztolyomba? Úgy kellett agyonvernem!
Egy férfi egyik reggel arra ébred, hogy megérkezett a kukásautó, és ő elfelejtette kitenni a kukát. Köntösben kirohan az utcára, ahol a kukások már a szomszéd ház előtt állnak. Megkérdezi tőlük:
- Nem késtem el?
- Dehogy! Gyerünk, ugorjon be!
Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
- Jó napot, idegen!
- Jó napot, seriff!
Az öreg ezután a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas
csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
- Elnézést, uram... - szólt a seriff.
- Igen?
- Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
- Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
- És ez segít?
- Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan...
Egy nap nyuszika vígan szalad az erdőben, amikor egy fa tövében meglát szivarozni egy szarvast.
-Mit csinálsz? Megbolondultál? Ey ilyen szép napon, a jó levegőn mérgezed a tüdődet? Gyere inkább és szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd!
-Igazad van!-mondja a szarvas és elkezd szaladni a nyuszival.
Amint szaladnak, meglátják a rókát, amint az orra kokainba lóg.
-Hé te!-mondja a nyuszika.-Itt a természetben kokainozol? Gyere inkább, szaladj velünk, hadd teljen meg a tüdőd oxigénnel!
-Igazad van!-mondja a róka és elkezd ő is rohanni a többiekkel.
Egy kicsit később találkoznak a farkassal, amint épp injekciós tűt tart a kezében egy adag tiszta heroinnal.
-He, itt a természet lágy ölén akarod szétdrogozni magad? Gyere inkább szaladj velünk!-mondja a nyuszika.
-Menjetek a fenébe!-így a farkas.-Akárhányszor a nyuszika beszed egy kis extasyt, nekünk rohannunk kell az erdőben?
Falusi lagziban hatalmas bortány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba.
A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrséget köt ki.
Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vengdékeg kihallgatását.
Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Én azt nem tudom, kérem! - mondja a vendég.
- Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott!!!!
- Húúúú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti!!! Három ujjam is eltört!!!
U.i.: Csak, mert szakmába vág!
(nem rendőr vagyok! :)
10 mondat, amit a nők sohasem mondanak:
1. Drágám, biztos vagy benne, hogy már eleget ittál?
2. Unatkozom. Borotváljuk le a puncim!
3. Drágám, nem kellene a kocsmában lenned a haverokkal?
4. Olyan szexis vagy másnaposan!
5. Inkább nézzük a focit délután, a bevásárlás ráér!
6. Sétáljunk egyet. Úgy jobban látod a nők seggét.
7. Bizony, a te anyád sokkal rendesebb, mint az enyém.
8. Ugyan, dugd csak meg a barátnőmet!
9. Ne menjünk moziba, inkább szívjunk el egy füves cigit.
10. Eleget keresek mindkettőnknek. Százalékoltasd le magad. Az a
lényeg, hogy szerethesselek.
+1 mondat:
11. Ha nem nyelhetem le, nem is veszem a számba!
- Én vagyok az első férfi, akivel lefeküdtél?
- Hát, ezen még nem gondolkoztam, de most, hogy mondod... tényleg, ismerősnek tűnsz...
Anya beszélget a kamasz fiával: - Na, és a kis barátnődet megpusziltad már?
- Igen, anya.
- És mit szólt hozzá?
- Azt nem hallottam, mert a fülemre szorította a combját!
:))))
Két rendőr salátát eszik egy étteremben. Egyszer az egyik elkezd veszettül röhögni.
Mire a másik: mit röhögsz?
-Á semmit.
Esznek tovább, majd a rendőr megint elkezd röhögni.
-Na mi van? Faggatja a kollegája.
-Á semmi..
Végeznek a kajálással, és kint az utcán a rendőr, akit kiröhögtek nem bírja tovább és kérdi: Na mond már, mit röhögtél a vendéglőben?
-Képzeld egy bazi nagy béka volt a salátádban, és jó nagyokat pislogott, hogy ne szóljak neked!!
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!