Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Nagyon örülök, hogy már jobban van!🙏
Megértelek, én is szeretek este kényelmesen eldőlni, olvasni is vízszintesben a legjobb. Olyankor általában csak itt a neten szoktam már olvasgatni.
rossz diagnozist kapott eloszor,rosszabbul lett es igy kerult korhazban,de hala mar jobban van ma.tudod sok symtoms hasonlo vagy ugyanaz mas0mas betegsegeknel es nem mindig konnyu azonnal eltalalni,hogy melyik is illik ra a betegre.
en szeretek tv-t nezni/jo altato/,de kizarolag csak este,este mar szeretek kenyelmesen elfekudni!
mit szoktal olvasni?itt a neten vagy esetleg vmilyen konyvet,magazint esetleg?
szia kedves csemar!ha ugy kenyelmesebb neked irdjal priviben,jo?
jaj nem baj az ha nem hiszel josokban,mert en sem hittem bennuk korabban.mar en sem emlekszem ra,hogy miert kerdeztem hisz volt ez mar kb 1 hete.
neked is nagyon kellemes napot kivanok!
gyere csak amikor idod engedi mi szeretettel varunk teged!latod en is hianyoltalak mar!
Kedves Lolita! Nagyon sajnálom, remélem tényleg jobban van azóta, és nincs komoly baj!
Tv-t nézni én évek óta nemnagyon szoktam, én általában olvasgatás közben szoktam elaludni. Nagyon jól hangzik ez a műsor!
Szervusz, kedves Lolita!
Annyira nem is, hisz esik az eső, nemigen lehet kertészkedni.
Inkább azért nem jövök többször, mert... (...Hogy is mondjam csak, hogy ne bántsak meg vele senkit..?)
Nos hát - legjobb, ha kerek a perec! - azért nem jövök gyakrabban, mert még Neked is adósod vagyok egy válasszal korábbról, s még most se tudom, mit válaszoljak rá, hogy ne okozzak vele közröhejt. :-)
Pár nappal ezelőtt ugyanis rám kérdeztél, hogy hiszek-e a jósoknak. (Most se értem, hogy jutott ez eszedbe, kedves Lolita.) csak annyit írok válaszként, hogy nem, nem hiszek nekik. Sajnálom!
Legyen nagyon szép napod!
Ugyanezt kívánom a Csapat minden kedves tagjának!
szia kedves bogyoka!nem eppen jol telt,mert a fiunak el kellett rohanni az anyukajat korhazba vinni,mert nagyon nem jol erezte magat es magas laza is volt,ma mar kicsit jobban van.igy nem volt csendes a napunk.
en tobbnyire tv nezes kozben elalszom,de neha ugyesen sikerul kespig fent maradnom.most egy uj programot nezek elo szeretettel ahol vmi meses hegyes helyet kell megmaszni 14 embernek/kozbe akadalyok is vannak/es 2 heten belul es aki gyoztes lesz nagyon komoly penzt kap,1 milliot.es olyan aranyos egy tarsasag ahogy egymast biztatjak.
Szia kedves Lolita! Remélem jól telt nálatok a családi nap!
Igen, mostanában elég későn sikerül lefeküdnöm, a szokásos időmhöz képest.
szia kedves arnold!en oszinten mindkettotoket hianyolom,de par nap ota nagyon elfoglalt voltam es nem tudtam feljonni a szokasos idoben amikor eselyem lenne titeteket itt talalni!
kuldenek neked szivesen a repulogepek zajabol,mert en sokszor hallom oket naponta!/engem a zaj nem zavar mondjuk/.sokfele repul hozzank,kulombozo legitarsasagok,deha latom oket nekem egy gondolat jar az eszembe,hogy vajon jovore minden ok lesz es hazatudok repulni.
Kedves Gábor! Együttérzek veled, nálam a frontok fejfájás formájában jelentkeznek napok óta! Kitartást kívánok!
Örülök, hogy a munkahelyeden jól érzed magad!
Jó éjszakát!
Neked is minden jót!
Na, megint hamar elköszönök, mert álmos vagyok már.
Mindenkinek további kellemes beszélgetést, jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
Minden szépet és jót holnapra!
🌛💖🌟
Kár, mert Te is kedvesnek tűnsz, de hátha lesz olyan téma, amiről úgy érzed majd, hogy lesz kedved hozzászólni!
Valóban jó, hogy elindította ezt a fórumot.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!