Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Nem vagy egyedül.
Nagyon nyomottá tesz engem is ez a sok eső, meg az egész napos szürkeség.
Jó reggelt ezen az esős, borús vasárnapon!
Visszaolvasva a hozzászólásokat megragadott Fokhagyma humorról írt idézete. Nem is tudjuk, mennyire fontos szerepet játszik az életünkben a humor, a nevetés. Én is vonzódom a humoros emberek társaságához, jó hatással van rám. Összeszedtem a netről néhány jótékony hatást a humorról. Megsúgom, én hiszek is benne.
Erősíti az immunrendszert, fokozza az energiát, csökkenti a fájdalmat, és stressz ellen is kiváló „orvosságnak” bizonyul. Az egyik leghatékonyabb orvosság, – és még fizetnünk sem kell érte!
Stresszoldó hatású, A jókedvünk hatására csökken a szorongás és a stressz.
Segít a fájdalom leküzdésében. A humor, a vidámság következtében szervezet egy természetes fájdalomcsillapítót termel, aminek ellenben a gyógyszerekkel semmilyen mellékhatása sincs.
Frissen tartja az elmét. A nevetés egy olyan érzelmi reakció, ami növeli a memóriát, az intelligenciát és a kreativitást is felerősíti.
Erősíti az immunrendszert.
Azonnal javítja a hangulatot.
Láthatjuk a nevetést komolyan kell venni. Keressük a pozitív, vicces emberek társaságát és merjünk nevetni.
Bemásolok ide egy videót, szerintem pont illik ide. Nézzétek, hallgassátok végig, ha van időtök, nem hosszú.
Én már sokszor láttam, hallottam, mert mindig feldobja a hangulatom. Látható, hogy a nevetés milyen pozitív hatással van a megfáradt, elgyötört, komor hangulatú emberekre, és jó látni, amikor felszabadultan nevetnek mindannyian.
szia kedves gabor!rendes fiu vagy,hogy olyan rendszereto vagy!en is erre neveltem gyerekeimet es mar oviskorukban is/mar ahogy egy ovisgyerek tud/maguk takarotottak ki a szobajukat!idoben kell elkezdeni az ilyen iranyu nevelest!
nincs semmi hired,hogy hogyan szerezhetnel macskat?nalunk ilyesmit ingyen megszoktak hirdetni!es otthon nincs vmi ilyesmi?egy allat rengeteg szeretet tud adni!nekunk is van cicank es hercegnonek hivom.nagyon ragaszkodo es okos cicus.bizzunk,hogy hamarosan lesz neked is egy ilyen mormicolo allatkad!
csillagos otos kedves foghagyma!ezek szerint tudsz angolul es jol is a jelek szerint!en nagy orommel beszelek magyarul,de mindket nyelvbet napi szinten hasznalom,angolt a parom miatt,meg sok angol weboldalat is olvasok s nemcsak mindig a hoxan logok!
azt hiszem mar azt is emlitettem,hogy tobb kuldfoldi is van a csaladunkban igy csaladi osszejovetelen termeszetesen angolul beszelunk,hogy mindenki megertse,deha fiam csak maga ugrik be termeszetesen magyarul es ugyanigy lanyommal is!
en mar vhol olvastam,de nagyon gyonyoru es igaz vers hisz az embereknek egy dolog a legfontosabb/zomenek/a penz.egyszer 3 baratunkat megkerdeztem mi a legfontosabb az eletetekben?mit mondtak?tudom mar ki is talaltatok!hat persze,hogy a penzt mondtak!
az en fontossagi sorrendem,
1,Isten,mert hiszek benne
2,az en es szeretteim egeszsege,mert ez a vilag legnagyobb kincse
3,szeretteim
es a penz?a penz kell,hogy elelmet tudjunk venni,birjuk a hazunkat fizetni,de koran sem a legfontosabb tenyezo!a legemberibb,legsegitokeszebbek a szegenyek/sajat tapasztalat mikor szegeny orszagban eltem./
szia kedves kicsi fecske!igy igaz,hogyha borokas,szomoru az ido kihat kisse az ember hangulatara,de nekem ilyenkor mindig ez jut az eszembe-"sohase essunk ketsegbe,mert a vonulo felhok folott orokke kek az eg!"
humor,nevetes 2 nagyon fontos kellek az eletben!a nevetes fel egeszseg!
kedves kicsi fecske semmiseg a jelkuldes!mi azt szivbol,szeretetbol kuldjuk neked!legyen nagyon kellemes vasarnapod!
További kellemes beszélgetést kívánok Mindenkinek! Sajnos eddig bírtam, le kell hunynom a szemeimet!
Aki aludni tér, annak szép álmokat, jó pihenést!
Sziasztok! 🌛🌠🌟
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!