Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Na mesélj akkor valamit Gábor, szivesen elolvassuk.
Pl milyen, gyógyszert szedsz?
Vagy, falusi vagy városban élsz, vagy a kedvenc kajáid közül mond párat, vagy amit gondolsz.
Szerintem ne külön fórumon akarj beszélgetni, vagy ha még is ezt tennéd, akkor dobj be valami témát, amihez hozzászólnak a tagok.
És azt is gondolom, hogy ha edzett vagy, akkor maradj itt beszélgetni bármiről, bárkivel, mert ha speciális fórumon tennéd az esetleg beszippantana és állandóan a problémáidra gondolnál.
Érezd jól magad a hoxán, szólj hozzá témákhoz és akkor beszélgetsz az itteni tagokkal.
Helló,
bura.hu
Lelki zavarokkal, problémákkal küzdő sorstársak közösségi segítő oldala.
Az admin aki létrehozta ezt az oldalt szintén azzal a lelki problémával küzd mint Te.
Hátha segítenek ,hogy jobban érezd magad .
Biztos, hogy lesznek korosztályodbeliek!
Sok szerencsét kívánok!
Sziasztok!Egy nagyon magányos, betegségekkel küzdő 42 éves, egyedülálló férfi vagyok. Jelenleg csak az írásaimból ( versek, novellák) , és a festészetemből élek, mert több betegséggel is küzdök.
Remélem van olyan kedves ember köztetek, akivel tudok beszélgetni! Köszönöm!
Gábor
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!