Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! fórum

Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)

2023. márc. 3. 11:30
Szívesen beszélgetek én bárkivel, de mondjatok egy témát, mert téma keresésben mindig én vagyok aki hallgat és várja, hogy a másik feldobjon valamit.
2023. márc. 3. 08:35
Szia,,én is úgy gondolom mint Channa.Legyen szép napod:)
5. Józsibirka (válaszként erre: 1. - 342ac9d811)
2023. márc. 3. 08:24

Na mesélj akkor valamit Gábor, szivesen elolvassuk.

Pl milyen, gyógyszert szedsz?

Vagy, falusi vagy városban élsz, vagy a kedvenc kajáid közül mond párat, vagy amit gondolsz.

2023. márc. 3. 08:02

Szerintem ne külön fórumon akarj beszélgetni, vagy ha még is ezt tennéd, akkor dobj be valami témát, amihez hozzászólnak a tagok.

És azt is gondolom, hogy ha edzett vagy, akkor maradj itt beszélgetni bármiről, bárkivel, mert ha speciális fórumon tennéd az esetleg beszippantana és állandóan a problémáidra gondolnál.

Érezd jól magad a hoxán, szólj hozzá témákhoz és akkor beszélgetsz az itteni tagokkal.

3. tien
2023. márc. 3. 07:51

Helló,

bura.hu

Lelki zavarokkal, problémákkal küzdő sorstársak közösségi segítő oldala.

Az admin aki létrehozta ezt az oldalt szintén azzal a lelki problémával küzd mint Te.

Hátha segítenek ,hogy jobban érezd magad .

2. csemár (válaszként erre: 1. - 342ac9d811)
2023. márc. 3. 05:27

Biztos, hogy lesznek korosztályodbeliek!

Sok szerencsét kívánok!

2023. márc. 3. 03:17

Sziasztok!Egy nagyon magányos, betegségekkel küzdő 42 éves, egyedülálló férfi vagyok. Jelenleg csak az írásaimból ( versek, novellák) , és a festészetemből élek, mert több betegséggel is küzdök.

Remélem van olyan kedves ember köztetek, akivel tudok beszélgetni! Köszönöm!

Gábor

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook