Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Igen, van gyöngyvirág, amikor sok van, akkor szoktam behozni is, és amikor elmegyek mellette, szagolgatom.
Nyáron sokat grillezek.
vigyefene lattam korabban,hogy feletek van gyongyvirag.nalunk nincs pedog olyan szep virag.
es lattam mikor sutottem a disznohust a grillen/bbq /.gondolom szereted hisz ez a leggyorsabb etel amit a vendegeknek,vagy magunknak el lehet kesziteni!
szia kedves foghagyma!en akkor jo baratod vagyok,mert rengeteg foghagymat eszek.nagyon egeszseges es kell is beletenni a legtobb olasz etelben.jo nem annyit,mint en hasznalok,de mi szeretjuk,mert azonkivul,hogy
1,nagyon egeszseges
2,jo izt ad az etelnek.
Kedves Kicsi Fecske! Köszönöm szépen, Luca nevében is!🙂
Gratulálok az unokáidhoz! Ezek szerint te is fiatalon lettél nagymama, mint az én anyukám. Remélem nagyon sokat dédunokázol még!
Kíváncsian várom a sporttal kapcsolatos mondandódat!
A gerle és a függőcinke
A gerle nem sokat törődött fészkével. Összehordott néhány gallyat,hevenyében megigazította és készen volt a lakása. Szomszédja, a függőcinke sokáig bíbelődött, fáradt, amíg elkészült a fészke.
- Ejnye,- mondja a gerle a függőcinkének- kár volt a sok munkáért...hiszen úgyis mindegy, milyen a lakásod.
Mondja a függőcinke: - Nekem talán mindegy, de a fiókámnak nem...
Ismeretlen szerző
Ezzel az aprócska történettel kívánok jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek, aki aludni tér! A többieknek további kellemes beszélgetést!
"Az alkotó élet titka, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét."
Thomas Huxley
Így helyes...ez nem az én napom...bocsánat!
Kedves Zsuzsi!
Egész nyugodtan!🙂
Kedves Zsuzsi!
Könnyen lehet, hogy a mesére fogok elaludni, köszönöm szépen! ❤️
Kedves Bogyóka!
Az újabb képek a kis Lucáról...elbűvölő! De igazából egy szó se jó ide! A Te érdemed ez az önfeledt mosoly az arcán!
🙂💖
"Az alkotó élet titka, hogy felnőttkorban is megérezzük a gyermekkor szellemét."
Thomas Huxley
Látszik, hogy Ti hál' Istennek megőriztétek!
Sziasztok! Legyen szép estéje Mindannyiótoknak! ❤️
❤️
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!