Van valaki,aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetős fórum)
Kedves Ági!
Köszönöm szépen!
Az orvos, és az asszisztens is azt mondta, hogy magas szintű javulás. Csak tornázni kell, kb. 15 perc tornát célzottan, és nem kell műtét...
Kedves Zsuzsi!
Nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat!
Na! Akkor hol is tartunk? Hogyaszongya fél kilenc, akkor most fél nyolc van ugye? Na de reggel kelni kell, mert holnap már Lili a sétára invitáló társam, és hajnalban mennek a többiek! Már lassan olyan leszek, mint a bólogató kutyus! Jóccakát, Jóccakát!
Lehunyja kék szemét az ég, lehunyja sok szemét a ház, dunna alatt alszik a rét,
József Attila után szabadon: Próbáljatok aludni Ti is!:)))
Kedves Zsuzsi!
Igen, ismerős. 😁
Kedves Gábor!
Köszönöm és én is örülök, hogy újra olvashatom itt a Te és a többiek gondolatait.
Szia Arnold! Én azt találtam mondani a hozzám tartozóknak, hogy lassan folyamatábrát köll kitennem az ajtófélfára, hogy tudjam.mit nem szabad elfelejtenem, mielőtt kimegyek a helyiségből.:)))) A fórumozásnak meg van az az átka, mire válaszolsz, a többiek már a "másik faluban " járnak! Különösen, ha még vissza is kell olvasni a saját irományodat, mert a betük összekeveredtek!
De ne csüggedjünk, akik elfogadnak bennünket így is, visszakeresik a dolgokat.
Kedves Arnold!
Nagyon szépen köszönöm!
Örülök, hogy újra itt vagy!
Igenis jó társaság vagy, és feltűnik a hiányod!
Hisz látod! :-)
Már régen olvasom a naplódat, csak külön nem tudattam Veled.
Nagyon erősnek tartalak, s emelem a kalapom a kitartásod miatt.
Szép estét mindenkinek!
Örülök, hogy megkaptad az első infúziót, Gábor! Talán segíteni fog ez a kúra. Abból a szempontból is jó hír, hogy megkaptad, hogy ezek szerint az influenza is behúzta végre a féket.
Flipp, sok sikert a diétához!
Zsuzsi, örülök, hogy végre rendberakták a csöveket!
Akikhez külön nem szóltam, ne vegyék magukra, csak emlékezetből reagálok és a memóriám az csapnivaló tud lenni. 😁
Nem is gondoltam, hogy hiányolna bárki is, mivel nem vagyok valami jó társaság, szóval köszönöm! Igyekszem újra aktívabb lenni.
Kedves Zsuzsi!
Nem csodálom, nekem sem ment tegnap éjjel, csak feküdtem csukott szemmel. Alighanem ma is ez lesz.
Aludni? nem megy! Hidegfront, viharos szél..... inkább visszajöttem olvasgatni!
A horgolmány épp egy ilyen februári napon került újra a kezembe, figyelemelterelésül. Én Lili rajzait, a saját bütyköléseimet a naplómba szokta föl rakosgatni,így a készítés ideje is dokumentálva van. A naplóim közül csak egy titkos van, a többi nyitott. Majd ha elkészülök, a család technikai dolgokban jártasabb tagjai lefényképezik, és fölrakosgatom.
Egy ideje nem válogatom szét téma szerint,de a Firkás azok a saját szösszeneteimet tartalmazzák,az előszobás az idézetetket amik tetszenek. A Moha a mindennapokat.
Szép estét, Kedves Enissa!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!
Szervusztok, mindenkinek kellemes kora estét!
Ahogy, Zsuzsi írja, csatlakozom, a macska rúgja oldalba, aki erre az átállításra kényszerít, nem elég a szél, az eső, még ez is.
Alig tértem magamhoz reggel, kutya is csak nézett, Mi van? ...még nincs idő. A munkahelyen is mindenki kókadozott, ki tudja, az átállítástól, vagy az időtől?
Gábor, jó hír, hogy kapod az infúziót, azt kívánom, gyorsan hasson is!
Zsuzsi mit horgolsz, felteszed az albumodba?
Kedves Zsuzsi!
Jó horgolást, szélviharmentes, szép , nyugodt éjszakát, ha addig nem találkoznánk!
Na akkor ez egy jó hétkezdet! Gábor is kapja a "gyógyit".
Nálunk akkora volt a szél, jobbnak láttam nem kint sertepertélni. Leültem hát a horgolmányom mellé,lassan a végére érek.
Hála ennek az óraállításnak "eltévedek az időben". Kell két hét mire összeszedem magam.
Ha közben nem tudnék jönni,akkor hajnalban visszaolvasok!Ti pedig legyetek jók, aludjatok jól, álmodjatok szépeket, Vigyázzanak rátok az angyalok!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!