Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Mondhatod többesszámban.
Én már csak olvasom, semmi okosat nem tudok hozzátenni a fórumhoz, de örömmel tölt el, hogy Gábor elindult egy jó úton.
Kedves Tőled, hogy hiányolod ezt a csapatot!
Örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyeden!
Ez az időjárás valóban eléggé unalmas már. Igen, kissé érzem a hatásait, de nincs okom panaszra.
Jobbulást Neked és azoknak, akiknek kellemetlenségeket okoz!
Nagyon kedves vagy, Arnold! Köszönöm szépen a szavaidat! Ti is hiányoztok, komolyan, csak lenne több energiám!
A munkahelyemen jól érzem magam, de ettől a fura időjárástól a szőr feláll a hátamon! Biztosan Te is érzed!
Jó, hogy azért jössz, amikor időd és energiád engedi! Hiányolunk (remélem mondhatom többesszámban), mert Te is az egyik motorja vagy ennek a fórumnak, föleg mert te indítottad el.
Remélem még mindig jól érzed Magad a munkahelyeden és hogy a frontok nem kínoznak meg túlságosan.
Kedves Gábor!
Neked is jó estét!
Kedves Fokhagyma!
Úgy veszem akkor, hogy Te is elmondtad, amiket Kicsi Fecske, úgyhogy köszönöm neked is!
Jó estét mindenkinek!
Kedves Kicsi Fecske!
Olvastam, hogy volt némi összetűzésed a létrával, de örülök, hogy nem történt bajod.
Köszönöm a soraidat! Annyira összefolynak a napok (vagy épp' ki-kiesik 1-2, netán 3 is), hogy nem is emlékeztem mikor írtam a naplóba. Meg kellett néznem, mert azt tudtam, hogy ma nem, de hogy mikor, azt nem tudtam.
Kedves Tőled, hogy hiányoltad a gondolatokat/történéseket. Fogok írni is, ha olyasmi történik, amit valami miatt érdemesnek tartok rá.
Ami a csendességemet illeti, azért van, mert lejtmenetben vagyok (bár kevésbé, mint tegnap), de jól jött az a 2-3 nap "űrben lebegés", ami nemrég jellemzett, csak ezek nem szoktak sokáig tartani.
Ami a rajzot illeti, köszönöm a pozitív visszajelzést Neked is és mosolygok azon, hogy szinte hallottad a hajtóműveket, meg érezted a kerozinszagot. (Számomra illat. 😁 A benzin is.)
Köszönöm, amit Ady Endre verse kapcsán mondasz, mert pontosan ez történt, akarni kellett és kell ezután is. Mindenkinek kívánom, akinek nehéz, hogy az akarata ne (se) hagyja cserben!
Örülök, hogy csatlakoztál, mert látom aktív vagy és jó a humorod is, meg kedves vagy, ahogy itt mindenki.
Kedves Fokhagyma!
Köszönöm szépen, hogy gondolsz rám! Sajnos a frontok, és a munka is közrejátszanak abban, hogy keveset tudok Köztetek lenni, hamar elálmosodom, ne haragudjatok!
Továbbra is örülök Nektek, ennek a nagyszerű Csapatnak! ❤️🌟💕
Szép estét kedves Kicsi Fecske!
Ez a szőlő nem az enyém, hanem a nőveremé, de ő nagyon beteg, nem tud dolgozni. A öcsémmel mentünk volna, de még várni kell, hogy felszáradjon egy kicsit a talaj, hogy traktorral rámehessen az unokaöcsém, és elvégezzen bizonyos munkákat. Az őzek elleni védekezést is ki kell alakítani, mert lerágják a fiatal hajtásokat. Utána következnénk mi. Ez egy nagy szőlő, sok munkával.
Nem tudok annyit itt lenni mostanában, mert sok dolgom akadt a magánéletemben is. Ahogy az időm engedi benézek ide, és olvasom a hozzászólásaitokat.
További jó beszélgetést!
Shukran Kedves Szia! Te nem látod, de én mindkét kezemmel jelentkezem a szőlő kötözésre! A "rozoga" derekad miatt, ne halasszátok el ezt az egyik legfontosabb tavaszi munkát! Minél tovább fogtok várni, annál többet kell majd hajolni, "kacsolni!"
Én anno, nagyon szerettem szőlőt kötni. A sorokat főleg, a lugast már kevésbé. A baj az, hogy zsúppal, már nem menne a kötözés. De madzaggal "verhetetlen" vagyok! 🤣
És csak napsütésben vagyok hajlandó a kötözésre, hogy közben barnuljak is!
Shukran kedves, akkor a szőlőskertben találkozunk!😉 Bízom benne, hogy nem a világ végén van?! Jaa, és süssön a nap! 🤣😂
Ez nem ér, kedves Csicsergő madár!
Mindent leírtál Arnoldnak, amit én is írtam volna. Na, nem baj ám, inkább örülök, hogy hasonlóan gondoltuk.
Arnold Kedves Szia!
Csendes vagy. De örömmel láttam, hogy írtál a naplódba. "Rohantam is olvasni ( már amennyire tudok rohanni, csak most egy kicsit nagyoskodni akartam!) De szomorúan konstatáltam, hogy a rajzod mellől elmaradtak sorok, amelyeket szerettem mindig is olvasni!
A rajz viszont még a szokottnál is szebbre sikerült. Frenetikus lett! (Nem hízelgésnek szántam! De láttam, hogy mások is nagyon dicsérték!) Különösen az tetszett most benne, hogy nem a " levegőbe " látom a repülőt, mint máskor ( vagyis máskor távolabbnak tűnt a repülőgép), most viszont szinte premier plánban volt előttem, hozzám közelebb.( És képzeld, "öreganyád" (már, mint én ugye?!) úgy éreztem, hogy a repülőgép zaja, a kerozin szaga is átjött a monitoron!🤣😊) Remélem, hogy nincs komolyabb oka, az elmaradt soroknak?! Azt fikciózom magamban, hogy bizonyára a fránya időjárás az oka mindennek?!Különben pedig semmit nem kell magyarázni! Nem jöttél, punktum, nem igaz?!😉 De végül is tartottad magad ahhoz, ami a kedvenc versedben is le van írva, hogy "AKAROM!" És le is tettél a naplóba elénk egy csodálatos rajzot. Továbbá a vers után szabadon azt mondom Néked, bármi is volt tegnap, mindent legyőzve, "AKARTÁL" és tettél is érte! És ez a lényeg Arnold! Szerintem.
Köszönet a szép versért! Asszociáltam egy másik "csillagos" versre.
"Ne válasszunk magunknak csillagot?"
Szólék én ábrándozva Erzsikéhez,
"A csillag vissza fog vezetni majd
A mult időknek boldog emlékéhez,
Ha elszakaszt a sors egymástul minket."
S választottunk magunknak csillagot.
Az országúton végig a szekérrel
A négy ökör lassacskán ballagott."
(Petőfi: A négyökrös szekér)
Szeretettel üdvözlök Mindenkit!
Egyik kedvenc költőm, immáron 2. versével köszöntelek Benneteket!
Egyben kívánok kellemes estét, jó fórumozást.
Somogyi Zsolt: Azt mondják......
Azt mondják, hogy minden csillag egy-egy ember sorsa,
Azt mondják a csillagokban minden meg van írva.
Életünket elkiséri fenn a magas égen,
És egy fáradt őszi esten kialszik a fénye.
Azt mondják, hogy mindörökké nem élhet az ember,
Mert a földi vándorutak véget érnek egyszer.
Fénylő csillag maradj még az emberek reménye,
Hogy a földi boldogságát mindenki elérje.
Lesz még olyan meleg a nyáron, mint nálatok. Lehet, hogy túlságosan is éget majd a nap.
Most is látszik halványan, próbálja áttörni a sugarait a felhőkön.
Már világosabb is van, mint tegnap. Mára már nem jelez esőt az Időkép, csak felhősödést.
Egyébként kellemes új hetet mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!