Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Azt gondolom h nincs recept rá, mert mindenki más. Nem tudom miért, de nekem nagyon egyszerű ismerkedni, megismerni könnyű, megtartani nehéz.
Véleményem. A nők szeretik a viccelődő férfiakat, persze fordítva is igaz.
Szeretnek beszélni magukról, és a környezetükről, ahol élnek/dolgoznak, hobbyjaikról.
Általában meghivom az én, vagy az ő egyik kedvenc helyére.
Ha mindkettő benne van a dolgokban, akkor gyorsan/simán alakul minden. A lépcsőn kezet nyújtva le/fel segítem, és elfelejtem elengedni a kacsóját.
Ezt pedig halkan, csak neked, h ne hallja senki más. Olyannal eddig még nem találkoztam, amelyik nem szereti a vastag pénztárcát.
Bocsánat az itt olvasó hölgyektől. Eszik nem eszik, nem kapnak mást.
Kérdések.
Mit szeretsz csinálni amikor egyedűl vagy?
Melyik 5-dolog nélkül tudnál jól meglenni?
Van az életedben valaki akire felnézel?
Mi a legszebb emléked?
.....aztán szó szót követ, és már beszélgetünk is.
szia kedves gabor!itt senkise zavar ha feljon!mi orulunk neked nagyon hisz miota dolgozol megcsak hetvegen sem sikerul osszetalalkoznunk!
igy van egy mas vilag,amerika es australia.
mikor tolem regebben megszoktak kerdezni,hogy milyennek talalom ausztraliat?valaszom roviden,tomoren ez volt-AZ EGY MAS VILAG!ami teljesen igaz is!
koszi jol vagyok!
Én pedig megyek sétálni, ha nem jövök vissza, akkor találtam egy új barátnőt.
Ciao.
Szia.
Mi jól vagyunk, még megyek sétálok egyet, mert kezd a nap lemenni.
Sziasztok Kedves Lolita és Vigyefene!
Nem szeretnék zavarni, csak véletlenül még ébren vagyok egy picit, pedig holnap délelőtt munkakezdés.
Imádom, amikor egymással beszélgettek, szinte egy más világ! Remélem jól vagytok
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!