Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Ezt én idéztem. A Bibliából.
Zsuzsi az ellenkezőjéről írt Müller Péter nyomán.
Szándékos volt? :-))
(Nem csodálkoznék túlságosan!)
"Boldogok a lelki szegények..."
Bocs, kedves Zsuzsi, ezt nem tudtam kihagyni, pedig Müller Péternek igaza van szerintem is.
Aki lélekben gazdag, nem koldul se jó szót, se szeretetet. Inkább ad.
Müller Péter
"ellenék" - írod, kedves Tumbo.
Én ide beiktatnék még egy "n"-t.
Bocs!
Lehet kapni fokhagymatisztító hengert, görgetni kell benne a fokhagymát, de már próbáltam egy sima befőttes üvegbe is tenni és rázni benne, lejön a héja így is,
aztán egy kisebb üveget veszek elő, gerezdenként beleteszem és leöntöm olajjal, vagy nem forró zsírral, amikor kell csak kiveszek ennyi gerezdet, amennyi kell. Nekem jobban ízlik, mint a krém, vagy granulátum. Az olajat, vagy zsírt, vajat is fel lehet használni még, akár pirítósra is, vagy húsokra.
Sőt: bolgár lencsét is (v)ettem már, amelyet Kanadából importáltak...
(Kicsi a világ...)
Bár nem nekem címezted, de reagálok rá.
Portugál paradicsomot még soha nem ettem, és nem is fogok.
A "Kotányi" fűszereket szeretem használni. A fokhagymaprtól a kurkumaporig. Nekem az is külföldi.
Bangladesi bab?
Hát és!?
A portugál paradicsom mennyivel jobb?
(S ezzel be is fejezem, mert még szemet szúr az észjárásom.)
Milyen érdekes a sporthoz való viszonyunk is!Ki ezt,ki azt szereti. Én sokáig a kézilabdáért rajongtam győriként. Egyáltalán minden labdajátékot szerettem "nézni". A férjem kedvence az autóssportvolt,de a biliárd közvetítéseket sem hagyta volna ki. A család elkötelezett híve az erősembersport volt, annak minden ága.
Ma már a reggeli fölkelést is az erő, és ügyességi sportok közé sorolom!:))))
Köszönöm!
Csak pár kusza gondolat...
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!