Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Bogyóka!
Nem vagyok harapós, tőlem biztosan nem kell tartanod, de feltételezem, a többiektől sem. Természetes, hogy beszélgettek olyan témáról, ami mindkettőtöket érdekel. Éppen ez színesíti a topikot. A magam részéről inkább úgy vagyok ezzel, hogy örülök, ha arról olvashatok, ami számomra ismeretlen, vagy kevésbé ismerős. Nagyon sok mindenről itt olvastam először a Hoxán, ami az ismereteimet gyarapította.
Kedves Kicsi Fecske! Nagyon örülök, hogy megosztottad ezt velem, számomra mindig felüdülés, ha valaki szintén szereti a sportot. Remélem egyikünk fejét sem fogja leharapni senki, aki máshogy áll a témához... bár szerintem ezen a fórumon senki nem olyan.🙂
A Forma-1 nekem is nagy kedvencem, 2001 óta nézem. Igaz, mióta az én kedvencem, Kimi Räikkönen visszavonult, azóta annyira már nem mindig. Láttam az általad említett balesetet, nagyon sajnáltam Massát! Szerintem ő is, és Barrichello is megérdemelt volna egy világbajnoki címet, sokat "letettek az asztalra", de a VB cím sosem akart összejönni.
Amennyiben fél szemmel nég most is figyelsz a focira, így este kérlek szurkolj a Juventusnak, fontos meccs lesz!🙂
Itt is lehet venni külön fejeket is, meg sokmás féleképpen is. Mostanában ezt használom pl. uborka salátában.
Itt is van ilyen hármas csomagolás, de sok helyen lehet kapni 1-1 darabot is. Kínait nem szoktam venni, annak nincs semmi zamata. A legbiztosabb, ha a piacon veszem termelőtől.
Érdemes megnézni a fotókat és elolvasni a szöveget. Nagyon jól megkülönböztethető a hazai és a kínai fokhagyma.
Itt jobban látszik, nem takarja el a hirdetés.
Nincs különösebb ok a 6 fejre, csak hármas csomagolásba árulják, mint ez.
Ejha!
:-))
(...S most még azon is nevetek - bocs! -, hogy azt írtad: hásleves. Én meg majdnem úgy küldtem el a bejegyzésem, hogy hősleves.)
Köszönöm, kedves Lolita!
(Indulok bevásárolni - csak azt várom, hogy csendesedjen az eső.)
Kellemes esti időtöltést, pihentető szép álmokat Neked!
Szervusz, Wife!
Ó, Te csaló! :-))
(Elárulok egy titkot: én a húslevesbe is héjastul teszem bele.)
Sziasztok.
Érdekes h a nagyfejű fokhagyma sokkal gyengébb mint a kicsi. A nagyfejű csak az egyik fajtája a családnak. Én azért szeretem azt venni, mert egyszerűbb pár nagy gerézdet megpucolni, mint sok kicsit.
Mostanában csalok, pl. ha kocsonyát főzök, bele teszek 6 fejet, nem pucolom meg a gerézdeket, hanem rajta hagyom a héját.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!