Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Shukran kedves, kellemes délutánt Neked is!
Én is nagyon keveset nézek tv-t. Szintén a laptop a barátom. 😊
Legszívesebb az "Alaszka mélyén, Alaszka gyermekei és hasonlók kötnek le. Egyenlőre olyan ugri-bugri vagyok, képtelen vagyok egyhelyben megülni?! De sokat megyek, sétálok, vagy nevezzük bárminek. Ma, csak 2,8 km mentem eddig, a megszokott 6-7 km helyett. A hoxán évek óta jóformán csak olvasni szoktam, amíg ide nem találtam! ☺ És próbálok írni is, hogy eltereljem a gondolataimat is egyben. Más platformon nem vagyok fent!
Bevallom, az az őskövület vagyok, hogy még a "faszbukon" sem vagyok! A "drága időt" inkább a szabadban töltöm! De mindenki úgy csinálja a dolgait, ahogy neki a legjobb, a legszórakoztatóbb legyen, nem igaz?! 😉
Kellemes péntek délutánt!
Én sem bírnám ki internet nélkül, nálam is jelentkeznének az elvonási tünetek. És hiányozna ezt az oldal, meg ahol jelen vagyok. FB nem szerepel benne, oda nem megyek. Többet lógok a neten, mint tévézek. Filmeket is a laptopomon keresem meg, itt kényelmes nézni, bármikor leállíthatom, nincsenek idegesítő reklámok, és van egy jó kis forgó fotelom hozzá, ahol kitámaszthatom egyenesen magam. Tévében csak az esti híreket hallgatom meg, általában az Euronews csatornán, esetleg az ATV-n. A többi nem érdekel.
Azt szoktam mondani, nekem a csendes társam a laptopon. Nagyon hiányozna, ha huzamosabb ideig nélkülöznöm kellene az internetet.
Lett újra áram mielőtt jelentkeztek volna megvonási tünetek! Olyan régen mászkálok a HOXÁn , ha kimarad egy kis idő, már "kerestiben" vagyok.
Itt végre a nap is kisütött, várok még egy keveset, és megnézem mivé lett a kertünk az eső után
Szia.
Mostanában kirándulás.
Köszönöm.
Már nem kertészkedek, és a fene vigye el, elég régen csináltam kolbászt is.
Jó reggelt!
Ma áramszünet!Meddig? Nem tudom! Majd visszaolvasok!
megyek,mert vigyefene ram se figyel!szomoru vagyok!
tudom vendegei lesznek ma es gondolom,mint nalunk is este szoktak tobbnyire vendeget hivni es ugye amerikaban most este van!
szia kedves gabor!orulok,hogy sikeresen atevickelted a napot,mindjart hetvege lesz es tobb idod lesz majd mindenre!
en is a valtozatossagot szeretem itt,s gondolom ezzel mindnyajan igy vagyunk!
szia kedves fecskemadar!igen mert meg a legelejen megbeszeltuk vigyefenevel,hogy en faggatom es o meg keszsegesen fog nekem valaszolni es ezt rendeuletlenul be is tartjuk!na is itt szeretek irni,de mobilon en sem kulonosebben.
nalunk randa esos ido van igy ki se tudok dugni az orrocskamat es baratunk sem er ra akivel pentekenkent egyutt szoktunk kavezni igy tengernyi idom van.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!