Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Nem korrigálok, mert nem értek hozzá.
Csemár nagysága itt a tanár néni. Hajnalban kel, és már javítgat is.
Sziasztok, jó éjszakát kívánok Mindenkinek sok szeretettel! Most tényleg csak beköszönök, megnyugtatásképpen írom, hogy rendesen letudtam a napot, ahogy a holnapit is lefogom tudni! Örülök Nektek, hogy jókat beszélgettek, és ennyire szerteágazó témákról!
Kedves Kicsi Fecske!
Köszönöm az üzenetet, igazad volt, picit elrontottam a gyomrom, de már semmi gond! Maradj, kérlek, ilyen jókedélyű, "csiripelő" Madárka, nagyon feldobod a Fórumot, ahogy látom!
Örüljetek a közelgő hétvégének, és szívből kívánom, hogy teljen minél tartalmasabban Nektek!
Üdvözlettel: Gábor
Bogyoka, képzeld kedves, "elszállt " a válaszlevél! 😠 Akkor most csak röviden, kérésed számomra parancs, ezért ígérem "rápillantok" a Juventus meccsre! 😉
Kellemes szórakozást, drukkolást kívánok!
(Csendben drukkoljál, Luca nehogy felébredjen!😊)
Kicsit lóditottam, mert kivétel nélkül minden ember más.
Pl. feltettem egy régi képet, két régi barátomról, ég és föld a különbség, de soha egy rossz szó nem hangzott el közöttünk, évek alatt.
IMÁDOM!
Szia Gábor!
Tény és való, kevesebbet vagy köztünk, mióta dolgozol. De megértem. Majd rendeződnek a sorok és be fog állni egy megszokott ritmus az életedbe. És akkor majd többet tudsz itt lenni.
Sajnálom, hogy az éjjel "virrasztottál." De talán nem volt jó ötlet, hogy bekajáltál?! Legalábbis ezt mondják az okosok. Teletömted a bendődet éjjel 2-kor, és 3-kor már azt írtad Lolitáéknak hogy "nem érzem jól magam!"
Én azt "gyanítom," hogy csakis az a fránya hűtőszekrény lehet az oka mindennek! És főleg az aki lámpát szerelt a hűtőszekrénybe! 😂
Ezzel szinte felkínálva lehetőséget az éjjel korgó nyomorral kóválygóknak, hogy megtalálják azt, amit pont enni akarnal! Ráadásul így nem is kell mindent végigkóstolni! És máris megvan a nasi! Ráadásul nem ébred fel senki a sompolygásra!🤣🤣
Kitartás Gábor, holnap már péntek!
Szia.
Én pl. rossz fiú vagyok.
Óriási szerencsémre sok lány szereti a rosszfiúkat, van amelyik bevallja, van amelyik nem.
Mottó. Naaaaaagyon jó vagy, amikor naaaaaaaaagyon rossz vagy.
Sziasztok kedves Lolita-Vife kettős!
Határozottan jót derültem a beszélgetéseken. Arra jöttem rá, hogy Lolita jól, és időként "rafkósan" tud kérdezni. Vife pedig válaszolni. Én tegnap, "élőben" követtelek Benneteket! Amikor Gábor csatlakozott, volt egy pillanat, hogy csak beköszönök. Sajnos, nem tudtam, mert egyébként laptop-ot használok, éjjel a telefon van elérhető közelségben.(Csak a dominó órák miatt!) Az írás nem igen megy rajta. De mentségemre szolgáljon, hogy amikor kisbaba voltam a múlt században, a szüleim nem tettem a babakocsiba mobiltelefont! 😊Nagyot "alakítottatok!"
Épp azt néztem, hogy az utolsó hsz-em tegnap kb ebben az időpontban volt (19 óra körül.) Azóta nyolc oldal "termés" lett! Sajnos erre én már nem tudok mindenkinek egyenként válaszolni is. Legyetek jók, vagy rosszak ahogy Ti szeretnétek! Vigyázzatok magatokra!😉
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!