Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Valóban duplát főzz legközelebb, mert nekem is egy kicsi
tányérkával jó lett volna:)
Szervusz, kedves Antonov!
Köszönöm a megértésedet ebben a kellemetlen helyzetben!
Reméllem én is, hogy nem lesz még egy ilyen, mert már így is unom a kezeléseket.
Legyen szép napod!
Minden csapattagnak szintén ezt kívánom!
Szervusz, kedves Lolita!
Tökéletesen megértelek, semmi gond a részemről.
szia kedves shukran!detto,mint en sok,friss kaporral.ma rantott hus volt rizzsel nalunk es meggykompot/kedvenc kombom/es edesseg,kepviselofank!
este megyunk bulizni/tancolni/komaaszonyommal es egy rokonnal latin tanc estre,imadom a latin zenet es tancot is.a merengue a kedvencem.
igerem orokre megjegyzem a nevedet!en is szeretek minden fozeleket csak ugy magaban is!mi vifevel azert beszelgettunk a kocsonyarol,mert nalunk tel van es epp az ideje,hogy csinaljak mar egy finom kocsonyat csak meg "alkatreszek"kellenek hozza!jovo heten kiderul majd kapok e friss csulkot.
fokhagymat en rengeteget hasznalok ezt tegnap olvashattad is esha kell aprora apritom vagy itt bele lehet tenni/olyan vmibe,mint egy krumplinyomo csak picibe/,de port nem is neztem van e,uvegbe mar lattam.lenyeg ize jo etelt el nem ront,de sok ember nem szereti!
Elbúcsúzom, mert jön a szem lecsukódás...
Mindenkinek szép jó éjszakát, kellemes napot, kinek mi van!
Szeretettel: Gábor
Kedves Bogyóka!
Persze, ez egyértelmű, csak kicsit hagyhat többet aludni! 🙃😺🙂 De tudom, minden érdekes, főleg a kezem, amit le kell vadászni. :-)
Nagyon örülök, hogy jól vagytok, gyönyörű napokat kívánok Nektek!!!
Együttérzek veled, ami az idővel való versenyfutást illeti. Remélem, legalább hétvégén tudsz pihenni! Bár gondolom a cicus ilyenkor is ad feladatot bőven 🙂
Köszönjük, mi is jól vagyunk, ma kenyeret sütöttünk épp, de szinte minden nap van valami.
Kedves Bogyóka! Örülök, hogy még itt vagy! Köszönöm szépen a kérdéseidet! Én folyton versenyt futok az idővel, kiköpöm a tüdőmet is néha. Mimi nagyon boldog , rosszcsont kiscica, most épp olyan hangosan dorombol, hogy zeng a ház tőle... :-)
Szívből remélem, hogy Ti is jól vagytok Lucával, jókat főztök és észtek! Na meg persze süttök! 💖💐💖
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!