Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Sziasztok, Szia Kedves Arnold!
Azt gondolom, amit minden jóérzésű Fórumozó is itt: mindent meg lehet kultúráltan beszélni.
Beteg lettem nagyon nem érzem jól magam, bocsássatok meg, ha a napokban távol leszek.
Vigyázzatok Egymásra, a kedvemért is!
Minden szépet és jót Nektek!
Gábor
Kedves Kicsi Fecske!
Neked is kellemes vasárnapot, már amennyi van még ebből a napból!
Remélem a legutolsó mondatod nem azt takarja, hogy többé nem írsz ide. Persze Te döntöd el, csak kár volna! Viszont kívánok minden jót!
Sziasztok, kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!
Szokás szerint visszaolvastam én is. Az "éjszakai affér" miatti félreértésekkel kapcsolatban mindent leírtak már előttem. Remélem lassan már okafogyottá is válnak soraim?! Először gondolkodóba ejtett, hogy mi a legjobb megoldás ilyenkor?! Szólni, vagy hallgatni?! És én az alábbiakat mondom el, hallgatás helyett!
Bogyóka és Arnold soraival értek egyet! Ezért kedves Lolita, én is csatlakozom a többséghez, hogy ne vedd beléd rúgásnak azt amit Fokhagyma írt! Hiszen a nevét tisztázta csupán! A bántásnak a csíráját sem éreztem soraiban. Ledöbbentem viszont a nagybetűs íráson! Mintha nem is Te írtad volna?! Nem ismertem rá a kedves Lolitára! De bizonyára rendeződik majd a hangulat?! Úgy látom, nem Fokhagymán múlik!
Azt pedig csak halkan mondom, hogy aki a békesség felé terelt, annyiból van tévhitben, hogy "felszólítással" nem lehet békességet, szeretetet, jó hangulatot kreálni!
Végezetül csak egy gondolat még! Lehet, hogy most megyek szembe a forgalommal?! De én akkor is úgy érzem, hogy a felháborodás nem is szólhatott a helyesírásról! Hiszen a történet lényege, hogy egy személynek a neve konzekvensen hibásan lett írva! Ez itt és most nem a rossz helyesírásról szólt, hanem figyelmetlenségről!Szerintem.
( A nagybetűs írás 2. felét nem is értettem! De bizonyára nem is az én dolgom!)
A továbbiakban pedig kellemes, békés fórumozást és jó egészséget kívánok mindenkinek!
Ismerős ez a virtuális barátság. Örülök, hogy Neked is olyan tapasztalatod van róla, hogy évekig is tud működni!
Az nem baj, ha sokat írsz, sőt!
Ami Gábort illeti, valóban csak szeretjük tudni, hogy jól van, meg persze jó társaság is, de megértjük, hogy zsúfoltak a napjai és mire ideér esténként, addigra nagyon álmos, fáradt.
Köszönjük Ady Endre sorait!
Valóban így van. Valahogy úgy alakult a Hoxán a szokás, hogy ha valaki elindít egy fórumot, akkor azt mindenki úgy tartja, hogy az övé, vagyis az indító egy kicsit házigazda.
Persze, olyan is van, hogy a "gazda" már nem is ír oda, vagy kilépett a Hoxáról is, akkor is megy tovább a topik, mert addigra már kialakul egy kis társaság, és menet közben mindenféle téma előfordul. Olyannal is találkoztam már, hogy egy topikba akár évekig nem írt már senki, és aztán egyszer valaki felélesztette, és akkor már ő vitte tovább, és csatlakoztak hozzá új tagok is.
Érdekes ez a virtuális világ! Vannak hiányosságai, ahogy Zsuzsi is fogalmazta, de azért mégis jó lehetőség valamiféle kapcsolat tartására. Én két embert is a virtuális világban ismertem meg. Az egyiket itt a Hoxán, a másikat egy másik helyen. Sok év óta napi szinten levelezünk, mondhatom, hogy barátság lett, bár soha nem találkoztunk személyesen.
Bocsánat, megint sokat írtam, pedig eredetileg csak meg akartam erősíteni Arnold véleményét, hogy szerintem is vehetjük úgy, hogy ez Gábor topikja. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy naponta kötelező neki jelentkezni. Ha hiányoljuk, csak azért van, mert aggódunk érte.
Már csak egy kis versrészlet, azután abbahagyom a szómenésemet.
"Ha senki sem marad
Becsületesnek, hűnek, jónak,
Vígyázz, mert akkor is
Nagy barátaid fognak, óvnak."
(Ady Endre)
Kedves Gábor!
Te indítottad a fórumot, ezért mondjuk mindig, hogy a tiéd. Kár, hogy ritkábban tudsz jönni, de érthető, viszont az jó, hogy jössz időnként!
Igyekszünk a békét megtartani.
Ami a problémát illeti, az valóban nem volt, csak egy félreértés, de remélhetőleg már tisztázódott.
Mit csinál Mimi?
Remélem könnyebb lesz a most következő heted!
Kedves Fokhagyma!
Erre nem kell reagálnod, mert mondod, hogy már lezártad a témát, így én sem akarom húzni-nyúzni és ezzel válaszra 'kényszeríteni' Téged, csak reagálni akarok én is a mondandódra. Egyetértünk és reméljük, hogy Lolita is megnyugodott, valamint látni fogja, hogy nem akartál rosszat.
Kellemesebb vasárnapot Neked!
Sziasztok! Szia, Kedves Arnold!
Ez nem az én Fórumom, mert alig tudok már itt lenni. Ezt a felületet Ti kezelítek, és maximálisan bízom benne, hogy vannak tagok, akik odafigyelnek a béke megmaradására!
Bocsánatot kérek, senki nem szerettem volna megsérteni a " csitri kamaszozással", csak tényleg nem értem mi volt a probléma, ha egyáltalán volt ... Nálam a gondok ott kezdődnek, ha nincs mit enni, vagy gyalog kell elmennem dolgozni, mert mondjuk nincs pénzem vonaljegyre.
De mindenki maga döntse el, mi a fontossági sorrend.
Szeretettel kívánok Nektek további szép délutánt! ❤️❤️❤️
Gábor
Kedves Arnold!
Nem akartam már tovább foglalkozni a témával, de neked még válaszolok. Kívülállóként teljesen jól látod a dolgokat. Én valóban nem voltam sértő, Lolita meg azért ugrott, mert más topikokban kapott sértéseket. Úgy látszik, engem is oda sorolt azok közé, mielőtt átgondolta volna. Egyébként név szerint címezhette volna nekem a mondandóját, de csak utalt rá, hogy itt két embertől kapott "rugdosást". No, de nem is lényeges, csak akkor ketten egymással tisztázhattuk volna, akár privátban is. Csak ismételni tudom, hogy se vita, se veszekedés, se bántás nem volt a részemről, és továbbra sincs, és örülök, hogy jól érzékelted, hogy békésen reagáltam a nagybetűs szövegre is. Én a magam részéről békésen lezártam, a többi Lolitán múlik. Remélem, azóta átgondolta, és rájött, hogy egy szó miatt nem kell ekkora ügyet csinálni a dologból.
Nemcsak itt, de általában máshol is igyekszem udvariasan fogalmazni.
Most már tényleg nem írok többet erről.
Kedves Enissa!
Köszönöm, de csak teszem amit és ahogyan kell, vagyis igyekszem.
Szia Vigyefene!
Neked is szép napot!
Kedves Flipp!
Neked is kellemes vasárnapot!
Kedves Fokhagyma!
Csatlakozom azokhoz, akik szerint nem bántani akartad Lolitát! Mesélte, hogy sokan (be)szóltak már a helyesírása miatt és gondolom ezért reagálta le érzékenyen a jelzésedet, pedig valóban csak a jószándék vezérelt, ez a stílusodból is lejött. Tényleg nincs miért magyarázkodnod, nem akartál rosszat és még bocsánatot is kértél. Nem vagy rosszindulatú, hiszen pont hogy segíteni akartál és békésen, intelligensen reagáltad le a reakcióját is! Az Ő részéről is megértem, hogy a korábbi beszólások miatt egyből ugrott, de remélhetőleg már látja, hogy Te tényleg nem bántani akartad. Remélem sikerül ezt békésen lezárnotok, mert valóban mind a ketten fontos tagjai vagytok a fórumnak és kár volna, ha bármelyikőtök elhagyná!
Kedves Bogyóka!
Neked is szép napot!
Egyetértek a soraiddal.
Kedves Erzsike!
Viszont kívánok szép napot!
Kedves Zsuzsi!
Remélhetőleg megmarad itt a békesség és továbbra is beülhetsz ebbe a virtuális kávéházba feltöltődni!
Kedves Csemár!
Neked is legyen szép napod!
Kedves Libikóka!
Neked is köszönöm, de erről soha, senki nem tudott még meggyőzni és gondolom már így is maradok.
Kedves Gábor!
Nagyon sokan mások, köztük Te is pl.
Ne butáskodj már!
Nem hiszem, hogy tudtad, olvasom a naplódat már régen, csendes szemlélúd voltam sokáig. Felnézek rád, hogy ennyi rossz ért, de emelt fővel,
alázattal viseled a sors által rád mért terheket.
Sokan meríthetnek erőt Tőled!
Részemről, emelem a kalapom előtted.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!