Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Ez szellemes volt!
Jó csavargásokat kívánok.
Szép fokhagymás napot mindenkinek, Lolitával általában mi az éjszakás műszak vagyunk.
Kellemes napot mindenkinek!
Neked is szép napot, kedves Csemár, és a többieknek is!
Kedves tőled, hogy engem is a hiányoltak közé sorolsz.
Tegnap nem voltam itthon, elutaztam. Este már elég nyúzott voltam, nem jelentkeztem. Most itt vagyok, és olvaslak benneteket.
Szép napot, Kedves Csapat!
Kedves Lolita!
Köszönöm érdeklődő kérdésedet, kötni-horgolni-hímezni-varrni amatőr szinten tudok. (Nálam ez hobbi, ahogy a kertészkedés is.)
Nekem is hiányzik, ha nem jön valaki hosszabb ideig.
Gábor?
Fokhagyma?
Zsuzsi?
Kicsi Fecske?
Wife! Örülök, hogy jól múlnak a napjaid! Én is várlak vissza, mert Te jobb beszélgetőtársa vagy Lolitának, mint "szerénységem". :-)
Szép napot kívánok mindannyiunknak!
szia kedves vigyefene!latod hianyolunk mi mindenkit aki nem jon fel,de megertlek nagyon hisz en is nagyon szeretem a termeszetet!tovabbi jo szorakozast kivanok neked!en sem panaszkodok az idojarasra,mert 20 c van es az ilyenkor jo nalunk!
szia kedves arnold!semmi gond mi megertunk!traubi szoda is jo volt!
szia kedves bogyoka!ti annyibol vagytok szerencsesek otthon,hogy europaban nincsenek szinte tavolsagok.itt min 1 nap autozas reggeltol keso estig,hogy elerjel masik varosban/autoval.de persze repcsi is megy mindenhova,de utana kocsi nelkul?itt igen bajos!meg itt sydneyben sem olyan hu de jo a tomegkozlekedes!
szia kedves kata!mar azt hittem elnyelt a balcsi,de nagyon orulok,hogy itt vagy!sajnalom,hogy mindketten betegek voltatok!es te megvoltal fazva?szurkolok ,hogy kislanyoddal minden rendben legyen szuleskor!puszillak es varunk!persze megertjuk,hogy mindenkinek a csaladja az elso,ez ertheto!
Sziasztok.
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok, minden rendben.
Kihasználom a rövid nyarat, csavargok, itt, meg pár szomszéd államban.
Nem reagáltam mindenre, de elolvastam mindenki írását.
A Piroska szörp is jó. Csak már az is nagyon drága, így jóideje nem vett apám.
Ismerem, de azt nem szeretem.
A leírásod alapján nagyon egyszerűen készül.
Valóban eléggé édes, így aki nem édesszájú, annak nem ízlik.
Neked is és mindenkinek! Az idő csodás, adott hozzá, hogy kellemes legyen.
Kellemes délutánt mindenkinek!
Kedves Hanka! Kitartást, és sok erőt kívánok a lányodnak, és az egész családnak a baba érkezéséhez! Jó dolog, hogy felkészült szeretnél lenni a császármetszést illetően, és utánaolvastál a témának. Én Lucával normál szülésre készültem, de életmentő műtét lett belőle. Utólag sajnálom, hogy én nem voltam felkészültebb a témában.
Szia kedves Shukran! Reméljük, csak túl sok időt tölt a természetben (ahogy írta legutóbb), és/vagy vendégei vannak, ezért nem marad ideje internetezni!
Köszönöm kedves Lolita, bízom benne, hogy eljutok oda egyszer!
MEA CULPA!!
Ritkán jelenek meg itt, sajnos mostanában.DE mentségem lehet, hogy férjemmel együtt nyomtuk az ágyat 2 hétig , ő még 2 oldali tüdőgyulladást is kapott, amit a háziorvos nem vett észre.
Ballagáson voltunk és talán ott szedtünk össze valami vírust.
Amellett állandó frászban vagyok. mert a lányom szülés előtt áll. kb. még egy nehéz hónap.
Tervezett császárral fog szülni egészségügyi okokból.
Már minden császáros szüléssel kapcsolatos oldalon jártam , és most épp egy nagyon jó jégakkus eldobható bugyikat találtam, ami biztosan nagyon jól jön majd.
Jelentkezem ígérem.
szia kedves shukran!remeljuk csak elutazott vhova es nem lett beteg!en meg azt hittem azert nem jott,merthogy en mindig faggatom!csak kapunk rola hirt hamarosan!
kedves bogyoka!sosem keso elutazni olaszban hisz nagyon fiatal vagy meg es nincs is messze magyartol!
elhiszem erzsike,mert sokan kovetik huen a receptleirast!en egy kedves ismerosomtrol kaptam par eve szilvalekvart es egy gram cukrot nem tett bele/cukros o/,es hiszed nem meg se akartuk fiammal ,es eletunk legfinomabb szilvalekvarjat kaptuk.erett volt a szilva,az uveg tokeletesen leviolt zarva legmentesre .
szia erzsike!sok minden suti/kelt sutik/zsirral finomabbak,mint vajjal,nekem mindig van epp ezert itthon zsirom.
szia kedves csemar!az almaspitevel nem lehet melle loni hisz talan nincs is olyan magyar aki nem szereti!penteken megyunk vasarolni es veszek hozza ami kell!legyen nagyon szep es kellemes napod!
Sziasztok!
Vife tagtárssal mi történhetett, már egy hete nem lépett be.
Kezdek aggódni miatta.
Kedves Lolita! Sajnos nem jártam még Olaszországban. Elsősorban Torino-ba szeretnék eljutni, a Juventus miatt!🙂
További ajánlott fórumok: