Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! fórum

Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
8497. lolita2112 (válaszként erre: 8476. - Hanka101)
2023. jún. 6. 08:26

szia draga kata!tudod engem megcincalt az elet es nem mindig voltam boldog,mint most!

1,elhagyni szeretett hazamat mikor imadtam otthon elni.....

2,elvalni,de milyen ok miatt?....errol tobbet nem irok,mert nem publikus.

3,se szuleim,se szeretett noverem temetesere nem tudtam hazamenni/elso esetben nem volt ra penzunk,2,esetben nagyon megviselt szeretett noverem halala es zaklatott ideg allapotban nem lehet vegigulni kozel 30 orat.

az en elettortenetem annyibol kulombozik a tiedtol,hogy en indulasnak a hazassagomban boldog voltam es mikor valasom utan elhagytam ausztraliat hihetetlen csodas evekben volt reszem es ratalaltam aki mellett boldog vagyok,ez nekem karpotlas a rosszakert!

szerintem nincs olyan ember kedves kata akit picit is vmilyen formaban meg nem cincalt volna az elet.

8496. lolita2112 (válaszként erre: 8475. - Fokhagyma)
2023. jún. 6. 08:19
szia kedves fokhagyma!rendben van!boritsunk fatylat a dologra!elmult,rossz volt s ma uj nap van es mosolyogjunk ,hogy matol maskepp lesz!jobb a beke!legyen nagyon szep es kellemes napod!
8495. bogyoka89 (válaszként erre: 8493. - Lolita2112)
2023. jún. 6. 08:17
Kedves Lolita! Én is köszönöm, neked pedig jobbulást kívánok! Jártam már így én is, mosogatás közben egy nagykéssel. Nálunk most szakad az eső, de nem baj, ilyennek is kell lenni, marad a benti sütögetés meg ilyesmik mára.
8494. lolita2112 (válaszként erre: 8474. - 7454c77428)
2023. jún. 6. 08:15
szia kedves erzsike!igazad van!en a laptopom elvagyok bar hibat ejtek kozben,de a tablettel mikor vettem meggyult rendesen a bajom,mert a 2 nyelvet mindig keverte/azt hiszem itt meseltem errol,de szazra mar azert nem emlekszek/,es senki segitsegem sem volt.........aztan vhogy csak rajottem a dolog nyitjara sok szenvedes utan!szeretem a technologiat,de mint no es mint nem mai fiatal nem mindig konnyu.
8493. lolita2112 (válaszként erre: 8472. - Bogyoka89)
2023. jún. 6. 08:12
szia kedves bogyoka!koszonom a kedves ujra fogadtatast!neked is nagyon szep es kellemes napot kivanok!
8492. lolita2112 (válaszként erre: 8470. - Csemár)
2023. jún. 6. 08:11
szia kedves csemar!koszonom szepen nagyon kedves vagy!sajnos a mai napon nem vmi jo,mert pihenesre vagyok kenyszeritve!ugyanis reggel osszeakadtunk a kessel mikor oblogettem.megjegyzem mindig csak egyszerre 1 kest teszek a mosogatoba es sikerult jol elvagni az ujjamat es pont a hajlatban,dolt a ver jobbra,balra majdnem elajultam/egyszer mar megtortent mikor vert vettek tolem/ pedig sovany vagyok es kilatszanak az ereim,na mindegy lenyeg itt vagyok,de ma kimelem az ujjamat!neked is nagyon kellemes napot kivanok!nalunk 23c es ragyogo napsutes,ez nem rossz teli ido!
8491. bogyoka89
2023. jún. 6. 07:43

Aranyosi Ervin: Szivárvány készül

Az eső, maga a csoda,

ahogy a víz hullni kezd,

vízcsepp pettyek játszadoznak

odafent és idelent!

Ha a Nap is kedvet érez,

fényt vetít az égre fel.

Elkészül a szép szivárvány,

kár, hogy azt nem érem el!

Hosszú ecset kéne nékem,

keverhetnék színeket,

égre festve megmutatnám,

valamennyit így neked!

Eső miatt nem búsulnál,

csodát látva az égen,

a világot szebbé tenné

valamennyi festményem!

Odafentről mosolyogna

a földre a szeretet,

s nem is kéne már mást tenni,

csak rányitni szemedet.

Minden ember mosolyogna,

ahogy nézné az eget,

s megértenék a szivárványt:

– Az öröm megérkezett!

A zöld felett ott a kék ég,

a Napunk sárgán ragyog,

vörös szín is tündökölne,

és még két színt ott hagyok!

Indigókék, ibolyával,

így lesz teljes a csoda,

fehér fényből varázsolnám

ecsetemmel fel oda.

Milyen hosszú ecset kéne,

mily hatalmas képzelet,

befesteni szép színekkel,

megmintázni az eget.

Ha behunyom szemeimet,

szivárványom láthatom,

ha van kedved, te is alkoss,

álmaimat rád hagyom!

2023. jún. 6. 07:43
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
8489. bogyoka89
2023. jún. 6. 07:40

Sziasztok, jó reggelt kívánok mindenkinek! Kedves Fokhagyma, és Kicsi Fecske! El is felejtettem megköszönni legutóbb, hogy gondoskodtatok volna rólam, ami a vadast illeti. Nagyon kedves tőletek!

Kedves Hanka, kitartást kívánok a lányodnak az utolsó hetekhez!

8488. Hanka101 (válaszként erre: 8478. - Fokhagyma)
2023. jún. 5. 21:24

Szia Fokhagyma!!

Köszönöm az erdeklodest.Litti baba benn van sokat feszkelõdik.Anyukaja bírja már nehezen.

Jun13 a mennek UH rá.

Hivatalosan júl.03.a kiírás.

De valószínű a 38-39 ik héten lesz a császár.

Bocsi,babonabol nem írom.miert kell mindenképp császár

8487. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 8479. - Hanka101)
2023. jún. 5. 15:08

Kedves Hanka!

Inkább olvasok csak, ha érdemben nem tudok hozzászólni, de engem érdekelne a történet.

Üdv.: enissa

8486. Antonov225 (válaszként erre: 8484. - Napsugár8)
2023. jún. 5. 14:37
Köszönöm, Neked is békéset!
8485. Antonov225 (válaszként erre: 8469. - Lolita2112)
2023. jún. 5. 14:34

Kedves Lolita!

Örülök, hogy visszajöttél!

Részemről továbbra sem gond, ha hibázol és úgy látom, mindenki más is megérti, ugye Fokhagyma is csak jószándékból javított ki. Örülök, hogy sikerült rendeznetek a nézeteltérést!

Remélem jól telik a napod!

8484. Napsugár8 (válaszként erre: 8483. - Antonov225)
2023. jún. 5. 14:32
Szép napot neked is!
2023. jún. 5. 14:26
Szép napot mindenkinek!
8482. 7454c77428 (válaszként erre: 8479. - Hanka101)
2023. jún. 5. 13:16
csak nyugodtan.nekem ugyan nincs unokám,de,ha szerencsénk lesz,akkor beültetéssel .ne higgy a babonákban,mert ilyen nincs,csak azt dobta a sors.én sosem szerettem volna több gyereket,az utolsó testvérem,aki 21 évvel fiatalabb volt nálam,sok terhe rám hárult.de neki sem lehetett jó élete,öngyilkos lett.soha nem szerettem volna úgynevezett boldog nagy családot,mert azt ugyan nem tudtam milyen.csak púpok voltunk a szüleink hátán.
8481. fokhagyma (válaszként erre: 8480. - Csemár)
2023. jún. 5. 13:13

Köszönöm. Igyekeztem visszafogni magam.

Neked is szép napot!

8480. csemár (válaszként erre: 8475. - Fokhagyma)
2023. jún. 5. 13:06

Szervusz, Fokhagyma!

Nem akartam beleszólni, mert köztudott, hogy nekem pöttyös a májam, továbbá elfogult is vagyok, ami a helyesírást illeti.

(Továbbá azért sem, mert az az érzésem, hogy ami történt, nem is pusztán egy "k" betű miatt történt.)

Csak annyit szeretnék most is mondani, hogy csodállak, amiért egy picurka indulat nélkül (!) mondtad el a véleményedet. Én erre nem lettem volna képes.

További szép napot kívánok Neked is és a többieknek is!

8479. Hanka101
2023. jún. 5. 12:42

hello !Igaz sehol senki, de én azért írok.!!

Már , hogy BÖLCSEBB lennék nem igaz!

DE mivel én szívesen dicsekszem a korommal tényleg 72 leszek ha megérem a novembert.!

Apropó november Dóry unokám esküvője, szóval ott kell lennem.

Amint már valahol írtam nagycsaládom van: immár lassan 9 unokával. És mind ehhez 1 szem férjem van.

Csak , hogy mindenkinek tanulságul: nem maradunk ugyanazok az emberek a hosszu.hosszu évek alatt.

Nem voltam csak alig 18 , amikor férjhez mentem,

Anno terhesen kirugtak a gimiből, és titokban esküdtünk két ismertlen tanuval.

Apám , akkor már nem élt .Anyám a mostohám volt, na nem vérszerinti csak épp ugy bánt velem.

Már régen meghalt és nem is szép bántani: pedig Ő megátkozta a születendő babámat.

Nagyanyám azt mondta: az anyai átok fog.

A kislányom gyógyíthatatlan betegséggel született 1970.09.07.én.

Ma már ő is lehetne nagymama.

A szívem ma is sajog bele, sokat gondolok rá, minél öregebb vagyok.

Majd, ha vevők vagytok rá , írom tovább...........

8478. fokhagyma (válaszként erre: 8476. - Hanka101)
2023. jún. 5. 12:30

Szia, Hanka!

Eddig is béke volt, legalábbis bennem biztosan. Én se vagyok sértődékeny, az őszinteség híve vagyok. Kulturáltan mindent meg lehet beszélni.

Lotti hogy viselkedik? Remélem, még nem siet. Ha jól emlékszem, van egy hónapja arra, hogy köztetek legyen.

8477. Hanka101 (válaszként erre: 8469. - Lolita2112)
2023. jún. 5. 11:32

SZERETLEK LOLITA!!!

És itt maradj, sehova se menj, mert mások is szeretnek!!!

8476. Hanka101 (válaszként erre: 8475. - Fokhagyma)
2023. jún. 5. 11:30

JUhhééé Fokhagyma!!!

Ugy látom SZENT A BÉKE!!!

Helyes nem azért jövünk, hogy itt is bajok legyenek.

Én régebbről ismerem Lolitát, talán kicsit érzékenyebb, mint az átlag.

Én azt mondom ENGEM MÁR CSAK BALTÁVAL lehet megsérteni!!!!

Így 71 évesen "BÖLCSEBB LESZ AZ EMBER"

Pont elég a mindennapjaink nyűge.

ITT inkább segítséget vígaszt adjuk egymásnak.

8475. fokhagyma (válaszként erre: 8469. - Lolita2112)
2023. jún. 5. 09:56

Zárszó:

Kedves Lolita!

Megbocsátottam, és örülök, hogy végül elhitted, hogy nem a helyesírásodat kritizáltam, csupán egyetlen szót javítottam. Azt is azért, mert az a nevem, és feltűnt. Ugye, nem kiabálsz többet? :-) Maradjon ez a fórum olyan, ahol mindent békésen meg lehet beszélni!

Egyúttal köszönöm azoknak, akik értettek, és nem félreértettek. Nagyon jólesett a támogatásuk, és az, hogy segítettek Lolitát meggyőzni.

Üdv. a csapatnak!

Itt borús az idő, de kellemes. Én élvezem, hogy nincs nagy meleg, de hideg sincs.

Remélem, Gábor betegsége nem tart sokáig. Talán a kis doromboló "orvos" segít neki. Mielőbbi jobbulást, Gábor!

Hajrá! Új hét kezdődik, új reményekkel. Kívánom, hogy mindenkinek jól induljon, és jól is folytatódjon.

8474. 7454c77428 (válaszként erre: 8464. - Kicsi Fecske)
2023. jún. 5. 08:59
mindenkinek szép napot.néha az én gépem is összevissza ugrál,a mondat elejére teszi a szó végét,egy érthetetlen katyvasz,ha nem figyelek oda.és,ha rossz a helyesírása? nem vagyunk Grétsy Lászlónék,sem tévedhetetlenek.
2023. jún. 5. 07:46
Jó reggelt mindenkinek, szereintem Mimike nagyon jól aludt, mert a szuszogása hallatszot az Ópernciás tengeren túl is.
8472. bogyoka89 (válaszként erre: 8469. - Lolita2112)
2023. jún. 5. 06:30
Szia kedves Lolita! Csatlakoznék az előttem szóló Csemárhoz! Örülök, hogy újra itt vagy! Szép napot kívánok neked!
8471. csemár (válaszként erre: 8467. - 342ac9d811)
2023. jún. 5. 06:28

Jü reggelt kívánok mindannyiunknak!

Kedves Gábor!

Gyógyulj meg minél előbb, azt kívánom! (És a "betyárbecsület" is ezt kívánja - Mimike "felé"!)

Küldök Neked egy jelecskét, egy nagy csésze gyógyteával. Jobbulást!

8470. csemár (válaszként erre: 8469. - Lolita2112)
2023. jún. 5. 06:24

Szervusz, kedves Lolita!

Én már teljesítettem is a kérésedet.

Legyen szép napod!

2023. jún. 5. 05:23

sziasztok!visszajottem,mert szeretlek benneteket hisz itt olyan jokat beszelgetunk!

kedves fokhagyma!igen zsuzsi helyesewn megirta,hogy miertis kaptam fel a vizet!elhiszem,hogy nem bantasnak szantad es en annak vettem!bocsass meg kerlek!

lehetne egy keresem mindenkitol?higgyetek el igyekszem helyesen irni,de jol tudom,hogy nem mindig sikerul,es bizony neha gondolkodok,hogy ezt vagy azt a szot egyben,vagy kulon kell leirni!nezzetek el nekem ha hibazok!az is elofordul nalam,hogy neha kisbetu majd nagybetut utok,ezert se haragudjatok meg kerlek szepen benneteket,mert gyorsan gepelek es bizony hiba az becsuszik!most mara csak ennyi,mert rohannom kell,fiam es a csalad is jon/parome/.megyek maris!

legyen nagyon szep napotok!

8468. Antonov225 (válaszként erre: 8467. - 342ac9d811)
2023. jún. 5. 01:16

Kedves Gábor!

Egyetértünk.

Mielőbbi jobbulást kívánok és minden jót, szintén!

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook