Töltött káposzta ... és egyebek (beszélgetés)
Az elektronika belül van.
Szétszedni nagyon macerás lenne. Nem is értek hozzá.
A forró levegő nem szökik el, mert a tegnapi bucikat kicsit sikerült túlsütnöm. Az ajtót kicsit megrángattam, most rendesen csukódik.
Szóval összességében nagyjából stimmel.
Lehet, hogy a hőfokbeállítás nem egészen oké, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Szabi???
Ha-ha-ha!
Bármikor megtehetem, hogy nem megyek be, de a munkának ettől függetlenül el kell készülnie!
Azt mondta a főnök, hogy augusztusban bezár egy hétre! :O
Mondjuk egyébként is augusztusban szoktam szabira menni, de nem egy hétre! Legalább háromra!
De az még jó messze van...
Nyami!
Ez nagyon finoman hangzik!!!
Milyen szorgalmas kis pékek vagytok!
Én csak addig használom a sütőmet amíg meleg nem lesz. Utána nem akarom pluszban melegíteni a lakást.
Inkább a hűvöset szeretem!
Ha nem szökik el a forró levegő, akkor lehet, hogy az elektronikában tört le valami...
Talán lehet látni szabad szemmel is....?
A változatosság kedvéért megint esik az eső!
Szerencsém volt délelőtt, mert egy időre abbahagyta, még a nap is kikandikált és egy kis szél is fújt. Így a kiteregetett ágynemű gyorsan be is száradt!
Sziasztok!
Sajnos végéhez közeledik a 3 nap szabadság. :((
Szomorú!
El tudnám viselni sokkal-sokkal hosszabban is!!!
Az milyen liszt? De most komolyan kérdem. :))
Én 1/3 rész fehér liszt, és 2/3 rész teljes kiőrlésűt szoktam gyúrni, összesen 50-60 dkg-ból, elegendő egy hétre, ami lesz belőle. Mára még van, holnap már nincs kibúvó. De ismét csak jót sétáltam, napoztam.
Szép napsütéses jóreggelt! Nálunk legalábbis ez van.
Kicsit irigykedem, mert a család egyik fele megy ma a Széchényibe fürdeni, úszni. De megérdemlik amiért elviseltek engem hisztisen! :-)
Amint lehet én is megyek, nagyon hiányzik már a víz, úszás.
Főznöm nem kell, mert maradt tegnapról rizseshús. Kenyeret fogok én is sütni, van még 1 adag kamut lisztem, tehát "kamukenyér" lesz :-)
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Úgy tudtuk, hogy ma már ismét esik az eső, úgy terveztem, hogy akkor ma kenyérsütés. A nap ezerrel tűz, úgyhogy hamarosan én is tűzök lefelé.
Nézem-nézem, de nem látok semmit.
Dupla üvegajtó, még szerencse, hogy nem törött el.
Szerencsés vagy!
Itt szinte egész éjszaka + fél délelőtt ömlött-szakadt az eső!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Mitől kemény a töltött káposzta gombóc? Egy kiló húshoz két tojás. Van valami tippetek?
- Hogy készítitek a töltött káposztát?
- Felmelegített töltött káposzta, de mégsem jó
- A 4 napos töltött káposztát bepaníroztam és forró olajban...
- Töltött káposztát hogyan készítitek?